Besøg fra Marokko

I R:UD – vores internationale gruppe – har vi haft besøg af vores marokkanske partnere. Vi har haft et travlt program med besøg på Karensmindeskolen, Støvring Gymnasium og rundvisning på Rådhuset ved tidligere borgmester Leon Sebbelin. 

Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

I R:UD har vi to danske unge udsendt til Marokko i forbindelse med vores projekt, der har fokus på ungeinvolvering og ungedemokrati i Marokko. I alt 10 måneder bor de og arbejder frivilligt i Marokko, og bidrager til vores fælles projekt. I denne uge har de danske unge været retur sammen med vores samarbejdspartnere i Marokko.

De unge er super seje – både de danske og marokkanske – og arbejder for, at skabe nogle bedre muligheder for unge i Marokko. Det er virkelig fedt at se deres entusiasme og ikke mindst deres resultater”

Trine Buus-Pedersen, Souschef i Ungdomsskolen

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.