Blev klogere på diabetes…

21 unge fra kommunens folkeskoler har været i gang med deres 2. og sidste uge på Mad & Ernæring, hvor der har været fokuseret på diabetes som emne.

Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

Med diabetes som omdrejningspunkt har de unge været i gang med at bage rugbrød,  lavet hønsekødssalat og lavet sukkerfri othellolagkage. Der har været en god blanding af teori og praksis og en masse hårdt arbejde i køkkenet.

De unge har været super engagerede og har arbejdet godt både teoretisk og praktisk – og deres nysgerrighed til at lære har været inspirerende.”

Lene Nørgaard, underviser FGU Himmerland

Talentforløbet er Rebild Kommunes indsats for at udfordre alle unge og 21 unge fra kommunens folkeskoler er udvalgt til at deltage i forløbet.

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.