Coop Crew 2022 i mål!

16 unge fra Rebild og Mariagerfjord Ungdomsskoler har gennemført  Coop Crew, som er et fritidsjobforløb på 6 moduler i Coop 365 i Skørping.

Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

De unge har fået lov til at prøve, hvad det vil sige at have et fritidsjob i Coop 365 og forløbet har bl.a. budt på vareopfyldning, trimning af butik, kassebetjening, rengøring og afslutningsvist har de unge arbejdet med CV og øvet jobsamtale samt fået feedback af butikschef fra Coop 365 i Skørping Mikkel Bonde Rasmussen.

De unge har været super seje og knoklet på for at lære, hvad de vil sige at have et fritidsjob. Vi håber at forløbet er med til at give dem både kompetencerne og modet til efterfølgende at søge og få et fritidsjob”

Trine Buus-Pedersen, Souschef i Ungdomsskolen

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.