Craftivism på SGY

RU deltog i Klimadag på Støvring Gymnasium med en workshop med fokus på genbrugstøj, og hvordan man nemt kan lave nyt ud af gammelt!

Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

De unge på SGY havde fået til opgave at lave et indkøbsnet ud af gammelt arbejdstøj. De unge designede, klippede og satte sammen til den helt store guldmedalje og fik lavet mange super interessante prototyper.

Det var super spændende at afholde workshoppen for de unge og se, hvor super engageret de gik ind i opgaven, og hvor vildt fede nogle ting, de fik lavet.”

Kristine Thillemann, tovholder Craftivism

Rebild Ungdomsskole har stort fokus på, hvordan vi arbejder med de unge omkring bæredygtighed, hvilket bl.a. kommer til udtryk i projektet Craftivism, som du kan læse mere om her.

Vil du være med?

Hver mandag mødes vi i Ungecenter Nord og syr, får gode ideer og afprøver, hvordan vi kan lave gammelt til nyt. Vil du lære at sy og hygge dig med andre unge imens? Så tilmeld dig til Craftivism her.

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.