Craftivism

Vi er rigtig glade for at kunne meddele, at vi er blevet udvalgt som en af pilot-skolerne til projektet Craftivism! Projektet er blevet til i samarbejde med Ungdomsskoleforeningen.

Craftivism er en sammentrækning af ordene craft og activism. Formålet med projektet er at give unge muligheden for at blive en del af den grønne omstilling ved at udruste dem med viden, værktøjer og fællesskab til selv at kunne tage kampen op mod tøjspild og fast fashion. Vi har valgt at være en del af projektet, fordi vi gerne vil bidrage til en bevægelse, hvor unge kan samles og tage kampen op mod fast fashion og tøjspild. 

Craftivism dækker over en række upcycling workshops, anti-tøjspild events og en handlingsbank, hvor unge kan blive inspireret gennem tutorials og co-create gennem remake guides.

Interesseret?
Kontakt Kristine Thillemann, krth@rebild.dk // 4073 1995

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.