• Sko

R:UD

R:UD er Rebild Ungdomsskoles internationale taskforce. Læs mere om principperne for R:UD her. Vi arbejder på at skabe nye ungefællesskaber på tværs af landegrænser, og har sat fokus på Marokko som ’the place to be’.

 

I 2016 drog 3 unge og 1 tovholder afsted til Casablanca i Marokko for at finde en partnerorganisation til et kommende samarbejde. Vi havde fede oplevelser, mødte de sødeste mennesker og havde de vildeste kulturmøder! WE WANT TO GO BACK! Desværre faldt vores mulige partner fra, og vi drager nu til Marokko igen i vinterferien 2018 og håber på at komme hjem med mulighed for at lave spændende partnerskaber. 

 

Er I interesserede i at være globale trendsættere og bidrage til skabe udsyn såvel som indsigt i, hvordan man er ung i Marokko? Så JOIN US og vær med til at skabe mulighederne for, at vi kan tage pulsen på ungeliv i Marokko – både digitalt og fysisk!

 

Interesseret? Kontakt Trine Buus-Pedersen, trbp@rebild.dk // 4114 8372

 

 


                       RUD Logo GRÅ  (1)

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp