• Sko

Sexualister

Sexualisterne er en gruppe unge, der formidler sex og sundhed til andre unge. Vi lægger stor vægt på tillid, respekt og ærlighed. Disse 3 værdier er bundet op på, at vi er seriøse og specialister på det at være ung. Og hvordan kan vi så være det? Jo, fordi vi selv er unge. Konceptet bygger på ung til ung formidling, og du vil møde unge, der igennem uddannelse, kurser og erfaring ved, hvad vi snakker om, og ikke mindst kan sætte os ind i, hvordan du som ung går og har det.

 

Som sexualist deltager du i kurser, hvor du bliver undervist i ung-til-ung formidling og bliver klædt på til at informere, debattere og tale med unge om sex, prævention, sexsygdomme, kærester, følelser, usikkerhed, køn osv.

 

Er du over 15 år, og har du lyst til at være med i vores sexualist-gruppe, så kontakt Kristine på // krth@rebild.dk // 4073 1995 for yderligere information. Vi holder møder den 6. i hver måned.

 

Sexualisterne er gået medieamok, så tjek os ud på:

 

  • Facebook/SexualisterneRebild
  • Instagram/SexualisterneRebild
  • Snapchat/SexualisterneRU

 

INFO: Sexualisterne kan også bookes af skoler og uddannelsesinstitutioner i kommunen i forbindelse med sexualundervisning, temadage o.lign.

 

Er du forælder til en ung, der er blevet sexualist eller på vej til at blive det, læs mere her.

   


     Sexualister

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp