• Sko

Sexualister

Sexualisterne er en gruppe unge, der formidler sex og sundhed til andre unge. Vi lægger stor vægt på tillid, respekt og ærlighed. Disse 3 værdier er bundet op på, at vi er seriøse og specialister på det at være ung. Og hvordan kan vi så være det? Jo, fordi vi selv er unge. Konceptet bygger på ung til ung formidling, og I vil møde unge, der igennem uddannelse, kurser og erfaring ved, hvad vi snakker om, og ikke mindst kan sætte sig ind i, hvordan I som unge går og har det.

 

Som sexualist deltager I i kurser, hvor I bliver undervist i ung-til-ung formidling og bliver klædt på til at informere, debattere og tale med unge om sex, prævention, sexsygdomme, kærester, følelser, usikkerhed, køn osv.

 

Vi holder møder den 6. i hver måned.

 

INFO: Sexualisterne kan også bookes af skoler og uddannelsesinstitutioner i kommunen i forbindelse med sexualundervisning, temadage o.lign.

 

Er I forældre til en ung, der er blevet sexualist eller på vej til at blive det, læs mere her.

 

#Wearesocial

Tjek os ud på...

  • Facebook/SexualisterneRebild
  • Instagram/SexualisterneRebild
  • Snapchat/SexualisterneRU

 

Kontakt

Er I over 15 år, og har I lyst til at være med i vores sexualist-gruppe, så kontakt tovholder Kristine på // krth@rebild.dk // 4073 1995 for yderligere information. 

 

   


     Sexualister

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp