Den Store Bagedyst i UC Øst

Den store ”klub” bagedyst”, der blev afholdt onsdag den 08-11-2023 i Ungdomshuset Skørping. Der var 17 unge der deltog i aktiviteten, og 25 unge til smagning og hygge i UC Øst.

Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

Onsdag den 08-11 blev der i Ungdomshuset Skørping afholdt ”Den Store ”klub” bagedyst. De unge kom efter skole, hvor de straks blev delt ind hold. Derefter skulle de i holdende finde ud af hvilket ”mesterværk” der skulle bages.


Der blev hurtigt enighed på holdene, og vi gik alle sammen op for at handle ind. Der blev købt sukker, chokolade, frugt og krymmel i lange baner. ”Klar, parat, BAG” og konkurrencen blev sat i gang. Der blev pisket kagecreme, flødeskum og tempereret chokolade.

De fem hold lavede alle enestående kager, og ikke én af dem var ens. Der blev lavet: Banan-chokoladekage, lagkage, cake-pops, karamel-brownie kage, tre ekstra lagkager og en ”alt godt fra hoften kage 😊

Vi spiste kage i massevis, og de blev alle bedømt af de hårde, men retfærdige dommere. Kagerne blev bedømt ud fra udseende, smag og snit. Det var et tæt løb, men kagen der var den bedste overall oplevelse at spise var……. LAGKAGEN!!

Thomas Peter Dolmer, Centerkoordinator Ungecenter Øst

Skaberne af lagkagen rendte med sejren, og vandt gavekort til det lokale pizzeria i Skørping.

Efter vi havde spist alle kagerne fra konkurrencen, var der stadig tre lagkager i overskud, som de unge i sammenspil med voksne havde lavet. Sammen gik vi op på plejehjemmet i Skørping, og overrakte kagerne til beboerne. De blev rigtig glade og var meget begejstrede for, at de unge mennesker var så betænksomme – mega sejt
😊

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.