En hilsen fra Marokko

R:UD – Rebild Ungdomskoles internationale taskforce – har været i Marokko og besøge vores partnere AFCD og vores 2 ungdomsledere Emilie og Sara, der er tilknyttet vores projekt Youth First.

Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

Det har været SÅ spændende at se, hvordan de marokkanske projekter udvikler sig, og hvordan der bl.a. bliver lavet kunst, byfornyelse og festivaler igangsat af og drevet af unge og ikke mindst se vores danske unge være med til at skabe forandring for unge i Marokko og se deres egen læringsrejse ved at være en del af projektet. Projektet er støttet af DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd.  Tjek videoen ud for en lille hilsen fra Sara og Emilie 😊

Et projekt som Youth First i Marokko rykker helt vildt på så mange planer. Det gør selvfølgelig en helt klar og synlig forskel i Marokko og for de marokkanske unge, men det gør også en kæmpe forskel for de danske unge, der er en del af projektet. De lærer så sindssygt meget, og det er super fedt at følge”

Trine Buus-Pedersen, Souschef Rebild Ungdomsskole og tovholder R:UD

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.