En julegave til alle…

I Ungecenter Syd fik de unge den geniale ide, at de ville samle ind til julegaver til børn og unge, der ikke er lige så heldige som dem selv og ikke var sikret en julegave juleaften.

Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

Aalborg storcenter var begejstrede for de unges engagement og valgte at fordoble det indsamlede beløb og derfor kunne @hjalte_hoyer og @marcus_hollen drage ud og købe julegaver fra ønsketræet i Storcenteret og det blev til hele 24 gaver, der juleaften vil sprede glæde i øjnene ved andre. De unge er imponerede over den støtte folk mødte dem med og tanken om den glæde de børn og unge vil føle juleaften, når de får gaverne, Det har været det hele værd ❤️🎄🤶🏻🎅🏻🎄❤️

Det er virkelig fedt at se, når unge i denne tid er opmærksomme på dem, der ikke er lige så heldige som dem selv! Det har givet super mange gode snakke og jeg er imponeret over, de unges iver til at gøre en forskel”

Rasmus Rask, Centerkoordinator Ungecenter Syd

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.