• Sko

Betaling

Aktiviteter, hold og events samt brug af ungecentrene er som udgangspunkt gratis at deltage i for dit barn. Der kan dog forekomme brugerbetaling på konkrete aktiviteter, eksempelvis rejseaktiviteter som skiture eller knallertundervisning. Endvidere vil der være særlige events, hvor der fx opkræves entré. I kan dog være sikre på, at vi holder betalingen på et minimum.

 

Når det drejer sig om aktiviteter, der koster penge, er det oftest muligt at betale direkte på vores hjemmeside. Dog vil der være nogle aktiviteter, hvor der betales ved indgang. Når pengene er betalt, er tilmeldingen herefter bindende, og pengene refunderes ikke! Det vil fremgå tydeligt ved tilmelding, hvis der er betaling forbundet med et hold.

 

Til orientering har Rebild kommune en fritidspas ordning, som har til formål at støtte børn og unge i alderen 10-15 år, som ikke deltager i foreningsliv eller kulturtilbud på grund af:

  • Sociale årsager
  • Økonomiske årsager
  • Sundhedsmæssige årsager
  • Etniske årsager(integration af børn/unge med anden etnisk baggrund end dansk

Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne, så kontakt SSP konsulent Niels Martin Porsborg på 2249 0326

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp