Genbrugsguld

Hvad sker der, når man sætter en gruppe unge med en ambition om en mere bæredygtig fremtid ved en symaskine? Man finder ud af, hvor meget kreativt man kan lave uden at købe nyt!

Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

Syholdet fra Støvring har deltaget i Klima Rebild ‘s åbningsarrangementet på genbrugspladsen i Sørup. Her blev der syet nederdele og indkøbsnet ud af et gardin, hyggebukser ud af et gammelt lagen, og der blev påbegyndt nytænkning af en gammel herreskjorte. Det hele på baggrund af at tekstilindustrien giver et utrolig tungt aftryk på klimaet og de unge vil lave deres bidrag til at vi kan tænke nyt med gammelt. 

De unge har været engagerede i forhold til, hvordan vi kan bruge de ressourcer, der findes i utallige genbrugsbutikker rundt om i landet og hvis vi kigger efter hjemme i vores egne skabe. Og på baggrund af det, har de haft mod på at berige alle de besøgende, der var til Klime Rebilds åbning – sejt gået.”

Kristine Thillemann

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.