Længes du også efter at rejse…

Den første uge i sommerferien rejse RU med en gruppe unge til Paris på studietur. Der blev fordybet sig i historien, kunsten og arkitekturen og ikke mindst dyrket både nye og gamle venskaber. 

Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

Næste gang går turen til enten London eller Paris; læs mere herom under tilmelding. Men er du nysgerrig på, hvad der sker, når man rejser på studietur med 1 veninde og kommer hjem med 7, så læs med her, hvor Matilde fortæller…

Mig og min veninde Emilie besluttede os for at tage 
afsted til Paris, fordi vi gerne ville se noget af verden, samtidig med at man er uden forældre, så man lærer 
også at stå lidt på egne ben.

Hvad jeg personligt ikke havde regnet med var, at den bedste del på turen var alle de venner man fik. 18 timer spæret inde i en bus hjalp lidt til, men også da vi gik rundt i store grupper, havde vi alle noget at komme med til de forskellige samtaler folk havde.

Alle kunne snakke om noget, vi skulle lave eller havde lavet, så det var nemt at få nye venner. Mig og Emilie ender med at gå sammen med 7 andre så vi blev en gruppe på 9.

Da vi kom hjem skulle nogle på efterskole og vi lever vores normale liv igen, men alligevel selvom vi er forskellige mennesker med forskellige liv mødes vi stadig og snakker sammen en gang i mellem”

Matilde, ung på Paris-tur

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.