Læringslokomotivet

Et intensivt læringsforløb i Rebild Ungdomsskole

Rebild Ungdomsskole er en del af et nationalt projekt, der har til formål at udrulle intensive læringsforløb. De intensive læringsforløb skal kickstarte en udviklingsproces hos ikke-uddannelsesparate elever og løfte dem fagligt, socialt og personligt, så de i 8. klasse kan blive erklæret uddannelsesparate til en ungdomsuddannelse og minimum opnå karakteren 02 i dansk og matematik.

Lokalt samarbejder RU med Center Børn og Unge, UU og folkeskolerne om Læringslokomotivet.

Projektet er forankret i Ungdomsskoleforeningen med støtte af Egmont Fonden, som arbejder for et godt liv for børn og unge. Du kan læse mere om projektet på Ungdomsskoleforeningens hjemmeside, hvor du også har mulighed for at finde yderligere information om projektet.

I Rebild er Læringslokomotivet et 4 ugers campforløb for 20 elever i 7. og/eller 8. klasse. Læringslokomotivet blev afviklet første gang i september 2017 og på baggrund af 35 motiverede ansøgninger blev 20 unge udvalgt til at deltage på campen. Campen bliver afviklet næste gang i september 2018.

Klik på billedet til højre, hvor du kan læse mere om Læringslokomotivet i Rebild Ungdomsskole. Læs også artiklerne om læringslokomotivet: Rift om at hoppe på lokomotiv, Matematikken ned på jorden samt Eksprestog op ad kløften.

Er du nysgerrig på læringsgrundlaget – så læs mere her, hvor Ungdomsskoleforeningen har beskrevet tankerne bag.

Er du interesseret i at vide mere omkring visitationsprocessen til Læringslokomotivet ? Læs med her og tjek evt. ansøgningsskemaet, der er udarbejdet af Ungdomsskoleforeningen. Ansøgning til Læringslokomotivet kan kun ske via dit barns skole (hold øje med næste ansøgningsrunde i foråret 2018)

Har du lyst til at følge projektet fra sidelinjen, opdaterer vi løbende vores lokale facebookside for Læringslokomotivet i Rebild. Du finder den her.

For yderligere oplysninger kontakt:

Helle Bitsch Pedersen på ihbpe@rebild.dk // 9988 8310 // 2239 0856

Samlede Logo 1 2784