• Sko

Life skills

MILIFE - Personlig kompetenceudvikling for unge

MILIFE henvender sig til jer, som ønsker at lære jer selv endnu bedre at kende og udnytte egne ressourcer. I MILIFE arbejder I med personlige kompetencer, som styrker kendskabet til jer selv og giver jer redskaber til at tackle fremtidige udfordringer og valg. På kurset deltager I aktivt og møder en masse forskellige opgaver, lege og øvelser, som vil styrke jeres selvindsigt. I vil blive udfordret i jeres måder at tænke på, jeres kreativitet og personlighed.

 

I RU har vi tre certificerede undervisere i MILIFE, der står klar til at skræddersy forløb i samarbejde med skoler. Er I eller din skole interesset, kan I læse mere om MILIFE her.

 

TeenFit

Jeres livsstil har stor indvirkning på trivsel. I TeenFit får I støtte til at ændre livsstil, så I opnår mest mulig sundhed og trivsel. I sætter selv målene for, hvad I ønsker at ændre ved jeres livsstil, og i fællesskab med de andre deltagere får I erfaringer med forskellige motionsformer og sund kost. 

Erfaringerne fra TeenFit-forløbet kan I bruge som byggesten for jeres nye livsstil. I får mulighed for at finde jeres fortrukne motionsform, lave spændende og sund mad, opleve et fællesskab med andre unge, grine, blive udfordret og meget mere. Er I eller din skole interesseret, kan I kontakte os for eksempler på forløb. Læs mere om TeenFit her.

 

           MILIFE Teenfit Logo

 

Sexualisterne

Sexualisterne er en ungegruppe, som tager ud og taler med andre unge om seksualitet og sundhed. Som sexualist deltager I i kurser, hvor I bliver undervist i ung til ung formidling og bliver klædt på til at informere, debattere og tale med unge om sex, prævention, grænser, kærester, følelser, usikkerhed, køn osv. 
Er I over 15 år, kan I blive en del af sexualistgruppen i RU. Vi holder et fælles møde d. 6. i hver måned og et par gange om året bruger vi en weekend sammen med andre sexualister fra hele landet. Sexualisterne kan også bookes af skoler i kommunen i forbindelse med sexualundervisning o.lign.


Tænker I, at det måske er noget for jer, kan I læse mere her.

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp