• 07/06-2019

Barske glæder på kanotur i Sverige

En flok modige unge og friske undervisere var i weekenden på kanotur i Sverige. Turen stod på vilde naturoplevelser og vaskeægte outdoor-feeling.

• 29/05-2019

Sommercamp - Du kan nå det endnu!

Der er stadig et par ledige pladser til vores årlige sommercamp i uge 27. Prøv kræfter med rapelling, klatring, vandaktiviteter osv. Se mere under 'Tilmelding' / 'Ture og rejser'.

• 02/05-2019

Afslutning på Forældrekupeen

Tirsdag mødtes forældre til unge på Læringslokomotivet 2018 for sidste gang. I den femte workshop blev der både speeddatet og holdt cafémøder :-) Vi siger TAK for deres mod, engagement og de fine ord de sendte os hjem med. Vi glæder os til at byde de kommende forældre velkomne i kupeen, når Læringslokomotivet ruller i 2019.

• 29/03-2019

Basic Skills - et alternativt undervisningstilbud

Vi udvider undervisningspaletten i RU og tilbyder fra august Basic Skills for unge i 8.-9. klasse. Basic Skills er et alternativt skoletilbud for unge, der har brug for et løft fagligt, personligt og socialt organiseret i ungdomsskolens rammer. Læs mere her på siden og se videoen til venstre.