• 15/12-2017

Glædelig Jul og Godt Nytår

RU ønsker glædelig jul og godt nytår til unge, forældre og samarbejdspartnere. Administrationen går på juleferie tirsdag d. 19. december og er tilbage igen torsdag d. 4. januar 2018. Tjek vores julekort ud på Facebook/Rebildungdomsskole

• 13/11-2017

Demokratidag 2017

Fredag d. 17. november inviterer RU kommunens 8. klasser til demokratidag med fokus på det kommende lokalvalg! Mere end 300 elever deltager og lærerstuderende fra UCN står for undervisningen og Rebild Ungeråd afvikler Speakers Corner med lokalpolitiske stemmer! Vi glæder os :-)

• 02/11-2017

Røøøøøønbjerg 2017

Så kom dagen før dagen, hvor 200 unge fra Rebild drager til Rønbjerg sammen med unge fra både Mariagerfjord og Vesthimmerland til årets sjoveste weekend! Der ligger busplaner på Facebook - vi ses om lidt..