• Sko

Nyhedsarkiv

 • 02/09-2020

  Læringslokomotivet er kørt fra perronen

  September måned står i Læringslokomotivets tegn, og mandag den 31/8 trådte 20 forventningsfulde unge ind på Campen på Rebild Vandrehjem. De næste 4 uger arbejdes der intensivt med dansk og matematik samt personlige og sociale kompetencer! God arbejdslyst :-)

 • 28/08-2020

  Biomarathon og Rønbjerg aflyses efterår 2020

  Da vi planlagde vores katalog i juni måned var vi på vej mod mere og mere genåbning. Vi havde derfor en forhåbning om, at eftertragtede aktiviteter som Biomarathon og Rønbjerg kunne afvikles i efteråret 2020! Grundet Corona restriktioner i både biograf og i forsamlinger på kryds og tværs mellem grupper, har vi valgt at trække arrangementerne ud af efterårets program. Vi arbejder i stedet på at afvikle lignende aktiviteter mere lokalt og i mindre målestok i vores ungecentre.

 • 17/08-2020

  Efterårskatalog er landet!

  Så er vi i gang med en ny sæson og i videoen til venstre kan du tjekke nogle af de aktiviteter ud, der sker i efteråret 2020. Husk også at holde øje med vores FB og ungecentrenes Instagrams for alle de pop-op aktiviteter, der kommer i løbet af sæsonen. Vi åbner for tilmeldinger torsdag d. 3. sep. kl. 15.30! Enkelte hold er der dog allerede åbnet for.

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp