• Sko

Nyhedsarkiv

 • 02/03-2021

  9. og 10. klasse - se her..

  Som en konsekvens af den forsigtige genåbning af Danmark, har vi i ungdomsskolerne fået mulighed for at lave et tilbud klassevis til elever i 9. og 10. kl. i uger, hvor de har fysisk fremmøde i skole. Vi vil foreløbig frem til påskeferien rammesætte samværet i ungecentre og satellitter omkring et fokus på de unges trivsel og deres forberedelse til afgangsprøverne. Hold øje med vores opslag på SoMe og AULA i forhold til information omkring åbningstider og målgruppe. Vi er desværre fortsat pålagt nedlukning, når det kommer til ungdomsskolens øvrige fritidsaktiviteter. Det er endnu ikke udmeldt, hvornår vi kan påbegynde undervisningen i knallertkøreskolen.

 • 05/02-2021

  Vil du med på holdet?

  RU søger en koordinator til vores skole- og læringstilbud! Vil du være med til at hjælpe unge på vej mod videre uddannelse og et godt unge- og voksenliv med fællesskabet som løftestang? Nysgerrig? Så læs mere ved at klikke på overskriften. Her kan du læse opslaget samt funktionsbeskrivelsen! Vi glæder os til at høre fra dig :-)

 • 29/01-2021

  Nedlukning og nødtilbud

  Rebild Kommune er som landets øvrige nedlukket. Det medfører, at aktiviteter i Rebild Ungdomsskole med fysisk fremmøde er aflyst i perioden (undtaget er Basic Skills). Der etableres ligeledes et nødtilbud for unge, der har et særligt behov, klik på overskriften for at læse mere!

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp