• Sko

Nyhedsarkiv

 • Jyllandsposten kom forbi...

  Basic skills, fordi de var nysgerrige på den praksisrettede undervisning, som er udgangspunktet i Basic Skills. Det har de skrevet en artikel om, som du kan læse, hvis du klikker ind på denne nyhed eller under Om RU/ Dokumentation, evaluering og PR / 2019

 • 01/09-2019

  Læringslokomotivet holder dampen

  For tredje gang er skinnerne for læringslokomotivet lagt, og 20 unge fra Kilden, Suldrup Skole, Karensmindeskolen, Sortebakkeskolen og Skørping Skole er tjekket ind på Rebild Vandrehjem. De skal være en del af et 4 ugers intensivt camp forløb med fokus på dansk, matematik, personlige og sociale kompetencer. Velkommen :-)

 • 15/08-2019

  Nyt katalog på gaden!

  Så er det nye kataloget landet. Fyldt med events og aktiviteter for dig og vennerne i efteråret. Asbjørn, Rasmus og Kristine besøger jer på skolerne i løbet af næste uge og deler kataloger ud. Meeeen.... I kan allerede nu smugkigge ved at klikke på overskriften eller se videoen her på siden :-)

 • 08/08-2019

  Knallertkørekort

  Du kan allerede nu tilmelde dig til knallertkørekort - holdene starter i uge 37. Tilmeld dig på ventelisten der, hvor du gerne vil gå til undervisning. Sidste frist for tilmelding til efterårsholdene er den 1. september.

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp