• Sko

Nyhedsarkiv

 • 12/03-2020

  Alle aktiviteter lukket

  Eleverne på offentlige skoler, daginstitutioner og uddannelsessteder sendes hjem til ultimo uge 13 grundet forebyggelse af spredning af Corona-virus. Dette betyder, at vi sætter alle vores ungdomsskoleaktiviteter på stand-by med omgående virkning. Alle ungdomsskoleaktiviteter inkl. kurser mv. er aflyst foreløbig indtil ultimo uge 13. Ungdomsskolens administration holder også fysisk lukket, men kan kontaktes via telefon og mail!

 • TILMELD DIG HER...

  Tryk her og du kan tilmelde dig alle vores arrangementer :-)

 • 28/02-2020

  Biomarathon

  I aften står der biomarathon på plakaten i biografen i Skørping, hvor unge fra hele kommunen skal holde øjne og ører åbne for at komme helskindet igennem aftenens fire fede film. Vi glæder os ;-)

 • 14/02-2020

  RU holder vinterferie i uge 8...

  og administration, Basic Skills og Ungecentrene holder lukket. Vi har dog et hold skiglade unge afsted til Østrig ;-) God ferie og vi kan træffes igen mandag d. 24/2.

 • 06/02-2020

  Tv2 Nord kom forbi Basic Skills...

  hvor de mødte eleverne til en alternativ undervisningsdag med fokus på krybdyr og social angst med et besøg af Jamie og Casper. Du kan se indslaget ved at klikke på nyheden eller klikke ind under Om RU/ Dokumentation, evaluering og PR / Arkiv 2020

 • 06/01-2020

  Ung 2020 - 25.000 kr. at lege med...

  Vil du sammen med andre unge være med til at skabe noget? Det kunne være et event, arrangement eller et andet fedt projekt, som kommer en bred gruppe unge til gode! Kun fantasien sætter grænser! Læs mere, herunder hvordan du søger, under De Unges Stemme / Ung2020

 • 06/01-2020

  Postkort på vej...

  Så er der snart postkort på vej med nogle af de aktiviteter, der fylder i RU i dette forår.. Vores koordinatorer kigger forbi skolerne i løbet af uge 3, men du kan allerede snuse til et par af postkortene i filmen i venstre side, hvis ikke du kan vente :-)

 • 02/01-2020

  Godt Nytår

  Så har vi sagt farvel til 2019 og taget hul på 2020 - vi glæder os til en helt masse sjove og spændende aktiviteter sammen med jer!!

 • 20/11-2019

  250.000 kr. til Platform X

  Elev- og Centerrådet ved Ungecenter Syd og Sortebakkeskolen har fået en stor bevilling fra Realdanias kampagne Underværker til Platform X (et udendørs scene- og væreområde). Stort tillykke til jer :-)

 • 07/12-2019

  Jyllandsposten kom forbi...

  Basic skills, fordi de var nysgerrige på den praksisrettede undervisning, som er udgangspunktet i Basic Skills. Det har de skrevet en artikel om, som du kan læse, hvis du klikker ind på denne nyhed eller under Om RU/ Dokumentation, evaluering og PR / 2019

 • 01/09-2019

  Læringslokomotivet holder dampen

  For tredje gang er skinnerne for læringslokomotivet lagt, og 20 unge fra Kilden, Suldrup Skole, Karensmindeskolen, Sortebakkeskolen og Skørping Skole er tjekket ind på Rebild Vandrehjem. De skal være en del af et 4 ugers intensivt camp forløb med fokus på dansk, matematik, personlige og sociale kompetencer. Velkommen :-)

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp