• Sko

Nyhedsarkiv

  • 21/10-2020

    Coop Crew er startet

    Så kom dagen, hvor Coop Crew i Rebild blev skudt i gang! Unge fra Rebild og Mariagerfjord mødte onsdag den 21/10 op i fakta i Skørping til modul 1 ud af 6, der har til formål at træne de unge til at kunne søge og få fritidsjob! Vi glæder os :-)

  • 28/09-2020

    Hvad er vigtigt i forbindelse med Covid 19 i RU:

    - Alle brugere og ansatte er raske (symptomfri) - Alle brugere og ansatte vasker hænder ved ankomst og spritter af løbende - Vi har fokus på at holde afstand (især ved fysisk aktivitet // 2m) - Vi har fokus på rengøring af lokaler og kontaktflader - Vi opfordrer områdets unge til at bruge deres lokale ungecenter/satellit og således blive i eget geografiske område - I Støvring/ UC Nord fordeles åbningstiden imellem unge fra byens to skoler, så smittespredning mindskes mest muligt. - Events planlægges/afvikles internt i ungecentret for lokale brugere eller afvikles i grupper fra samme geografiske område uden direkte kontakt imellem grupperne - Vi tager gerne snakken med de unge og opfordrer til download af Smittestop-app - Vi udlåner ikke lokaler til unge/forældrearrangementer (sociale arrangementer) SE OGSÅ VIDEOEN :-)

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp