• Sko

Nyhedsarkiv

 • 05/11-2018

  Unge flytter hjemmefra

  I weekenden deltog knap 200 unge i årets Rønbjergtur. Helt på egen hånd stod de for madlavning, rengøring og andre huslige pligter i hytterne. Der blev knyttet nye venskaber og max ydet i sportshallen, på forhindringsbanen, til lasergame, bowling og til poolparty. Tak for en skøn weekend i jeres selskab!

 • 22/10-2018

  Menneskerettigheder på programmet!

  Unge fra Støvring Gymnasium gæster i dag Ungecenter Nord til en anderledes studiedag med fokus på menneskerettigheder. Vi glæder os til at se jer og vores spændende oplægsholder :-)

 • 22/10-2018

  Unge i EU

  Efterårsferien har for flere af vores politisk interesserede unge stået på en tur til Bruxelles, hvor de bl.a. har besøgt EU Parlamentet. De unge deltog i rollespil og stod også selv for et par oplæg omkring EU undervejs.

 • Læringslokomotivet - seje unge og store læringsspring

  I fredags nåede de unge i mål på dette års Læringslokomotiv. De har brudt grænser, udfordret sig selv og lært nyt fagligt og om sig selv. Borgmester Leon Sebbelin deltog ved diplomoverrækkelsen sammen med de unges forældre. Se videoen på forsiden!

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp