• Sko

Nyhedsarkiv

 • 16/01-2019

  Fokus: De digitale unge

  I dag får vi besøg af 500 unge fra flere af kommunens overbygningsskoler. De skal til foredrag med Emma Holten - en ung stemme i debatten om hævnporno på de sociale medier, feminisme og ligestilling. Arrangementet er i samarbejde med Støvring Gymnasium, SSP og Sundhedscenteret.

 • 07/01-2019

  Forårskatalog på vej til jer...

  Så er vi kommet igang med 2019, og det betyder også, at RU's nye forårskatalog er kommet på gaden. I netop disse dage har vi travlt med at komme ud på skolerne til jer, men I kan også tjekke alle de spændende aktiviteter ud i videoen her på siden. Vi glæder os :-)

 • 07/01-2019

  R:UD goes global - Marokko

  Er det dig, der snupper den sidste plads til Marokko for at hjælpe marokkanske unge med at arbejde med ungeinvolvering? R:UD er Rebild Ungdomsskoles internationale task force, der drager til Marokko i marts. Vil du høre mere? Så kontakt Trine på trbp@rebild.dk eller 4114 8372

 • 07/01-2019

  Wintergames

  Er du frisk på at prøve noget nyt og være aktiv sammen med en masse andre unge? Så tilmeld dig Wintergames og prøv kræfter med blandt andet badminton, minitennis, taekwondo, kin ball, hockey og futsal. Vi slutter af med pool party med lys og dj i Støvring Svømmehal - Kom frisk til en lørdag med masser af sjov aktivitet!

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp