• Sko

Nyhedsarkiv

 • 07/04-2021

  Delvis genåbning

  Vi er så heldige, at vi må åbne lidt mere op for vores aktiviteter i ungdomsskolen. Det betyder, at vores ungecentre og satellitter kan åbne op for jer klassevist og den uge, I er i skole. Det betyder, at du ikke kan bruge centret, som du plejer men på bestemte tidspunkter for netop din klasse. Hvis du vil vide mere om, hvornår og hvordan du kan bruge vores ungecentre, så tjek den lokale instagram eller kontakt centerkoordinatoren, det sted, du kommer! Vi kan indtil videre ikke afvikle knallertundervisning, men vi forventer - og håber på - opstart af køreskolen medio maj.

 • 23/03-2021

  Info-møde Læringslokomotivet

  Er du inviteret til Info-møde om Læringslokomotivet? Mødet er på Google Meet onsdag den 7/4-2021 kl. 19-20.30, og linket kan du kopiere her: https://meet.google.com/fca-bsam-euz?authuser=0

 • 29/01-2021

  Nedlukning og nødtilbud

  Rebild Kommune er som landets øvrige nedlukket. Det medfører, at aktiviteter i Rebild Ungdomsskole med fysisk fremmøde er aflyst i perioden (undtaget er Basic Skills). Der etableres ligeledes et nødtilbud for unge, der har et særligt behov, klik på overskriften for at læse mere!

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp