• Sko

Knallertkørekort

Skrevet den: 08-08-2019

Du kan allerede nu tilmelde dig til knallertkørekort - holdene starter i uge 37. Tilmeld dig på ventelisten der, hvor du gerne vil gå til undervisning. Sidste frist for tilmelding til efterårsholdene er den 1. september.

Knallertkørekort og førstehjælp

Er du snart 15 år, så er det måske ved at være tid til et knallertkørekort. Du får 30 lektioner, som både indeholder teori, kørsel og prøver. Herudover skal du deltage i et otte timers trafikrelateret førstehjælpskursus til knallert (obligatorisk). Førstehjælpen er med i tilmeldingen/prisen. Du må begynde undervisningen, når du er 14 1/2 år, og du kan tilmelde dig i enten Terndrup, Støvring eller Nørager. Du tilmelder dig en venteliste og der starter hold i foråret og i efteråret. Du får besked pr. mail og sms, når der er deltagere nok til et hold.

  

På Sikker Trafik kan I og jeres forældre læse mere om undervisning, regler for knallertkørsel, krav til prøver og man kan gennemgå en "øveprøve".

 

Klik her for krav til foto

 

Tilmeldingsfristen er 1. september 2019, hvis du vil være sikker på at komme på et efterårshold.

 

Pris: 940 kr. (førstehjælp 450 kr. + kørekort 490 kr.) Hvis du ikke består, koster det 220 kr. at gå til prøve igen.

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp