Delvis genåbning

Skrevet den: 07-04-2021

Vi er så heldige, at vi må åbne lidt mere op for vores aktiviteter i ungdomsskolen. Det betyder, at vores ungecentre og satellitter kan åbne op for jer klassevist og den uge, I er i skole. Det betyder, at du ikke kan bruge centret, som du plejer men på bestemte tidspunkter for netop din klasse. Hvis du vil vide mere om, hvornår og hvordan du kan bruge vores ungecentre, så tjek den lokale instagram eller kontakt centerkoordinatoren, det sted, du kommer! Vi kan indtil videre ikke afvikle knallertundervisning, men vi forventer - og håber på - opstart af køreskolen medio maj.