• Sko

Job i RU

Søger du job i RU?

I RU vil vi være de unges foretrukne medspiller, når det handler om at lave meningsfulde, sjove, skøre, spændende, svære, udfordrende og skæve undervisnings- og fritidsaktiviteter. I den forbindelse søger vi løbende medarbejdere, der har noget at byde på, til vores ungecentre og undervisning.

 

RU bestræber sig på at være en dynamisk og rummelig arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og plads til og mulighed for at være kreativ og nyskabende - at gøre det rigtige og det forkerte - og lære af det. Vil du bidrage til de unges fritidsliv, give nye perspektiver og være med til at gøre vores tilbud endnu bedre, er RU måske noget for dig? Du kan formentligt genkende dig selv i flere af punkterne i boblen.

 

Sådan søger du
Du kan finde information om RU's forskellige centre her på siden og på vores respektive facebooksider. Send nogle ord om dig selv, din motivation for at søge, og hvad du tænker, du kan bidrage med i forhold til RU's aktiviteter – både eksisterende og gode ideer til nye.

 

Send en mail til ungdomsskolen@rebild.dk

 

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp