MILIFE

MILIFE er et udviklings- og uddannelseskoncept for unge med fokus på personlige og sociale kompetencer. MILIFE er udviklet af Erhvervspsykolog Vagn Strandgaard og co., og har til formål at udvikle og styrke unges kendskab til sig selv og ruste dem til at tackle fremtidige udfordringer og valg.

I MILIFE arbejder du bl.a. med

• Forskellighed
  • Personlige strategier herunder egne tænke- og læringsstile
  • Egne værdier og overbevisninger
  • Personlige styrker og færdigheder
  • Drømme og visioner samt hvordan du når dine mål
  • Effektiv kommunikation herunder dit kropssprog
  • Præsentationsteknik
  • Selvværd og positiv indstilling
  • Aktiv lytning
  • At modtage og give feedback
  • Kreativitet og innovation

Kurset henvender sig til alle unge, som ønsker at lære sig selv bedre at kende og udnytte egne ressourcer. Du kan læse mere ved at trykke på folderen til højre.

Se også billeddokumentation og videoevaluering fra et længere forløb i Læringslokomotivet, på Sortebakkeskolen og Karensmindeskolen:

Læringslokomotivet

Billedserie I

Billedserie II

Videointerviews

MILIFE kan på konstruktiv og udbytterig vis iværksættes som

• Modulopdelte læringsforløb i grundskolen og på efterskoler
  • Læringsforløb i grundskolens overbygning
  • Læringsforløb som en del af udslusningen i overgangen fra grundskolen til ungdomsuddannelserne
  • Læringsforløb som understøttende undervisning i grundskolens ældste klasser (7.-10. klasse)
  • Uddannelse og Job i samarbejde med grundskoler og Ungdommens Uddannelsesvejledning
  • Målrettede læringsforløb på ungdomsuddannelserne, andre skoler og uddannelsesinstitutioner

Undervisere

RU har tre certificerede undervisere på MILFE. Helle Bitsch Pedersen er ansat som underviser og projektmedarbejder i RU. Helle er uddannet lærer, har en bachelor i dansk og en kandidat i Didaktik. Rasmus Rask er ansat som Centerkoordinator i Ungecenter Syd og er uddannet lærer. Sabrina er ansat som centerkoordinator i Ungecenter Øst og er uddannet bachelor i Idræt og har en kandidat i Folkesundhedsvidenskab.

Helle Bitsch Pedersen mail // 9988 8310

Rasmus Rask mail // 9988 9433