PLASTigen på Gregers Krabbe

Onsdag stod den på plastik på Gregers Krabbe Friskole, hvor Rebild Ungdomsskole sammen med Rebild Kommunes affaldskontor var på besøg med projektet PLASTigen.

Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

Der blev samlet affald i området omkring skolen og i byen, der blev rengjort plastik, plastikken blive delt i små stykker for til sidst at blive smeltet om til perler og nøgleringe. Oveni blev der fortalt om plastikkens tilblivelse, svære nedbrydning og hvordan forskellige plasttyper kan anvendes. 

Vi var rigtig spændte på i dag, da det var første gang vi skulle ud med projektet PLASTIKigen. De unge tog super godt imod det og det var en spændende dag, hvor vi fik sat spot på genanvendelse og fik gjort det i praksis ved hjælp af plastikmaskinerne ”

Kristine Thillemann, Centerkoordinator Ungecenter Nord

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.