UngecenterSyd

Hverdagen i UngeCenterSyd er præget af hyggelige aktiviteter i det nye udemiljø.

By Nabila Hagan
Rasmus Rask
irara@rebild.dk

Kom forbi vores udemiljø ved Ungecenter syd og tjek vores helt nye plateau – Platform X – ud! Elev- og Centerrådet har været i arbejdstøjet og været med til at bygge Platform X sammen med dygtige håndværkere. Pengene til Platform X har de søgt og fået af Realdanias kampagne Underværker og er prikken over i’et i det udemiljø, de selv var med til at skabe tilbage tilbage i 2018.

Platform X er et scene- være og læreområde, hvor du kan være med til at lave forestillinger, høre musik og bare hygge dig sammen med dine venner.. Og husk at der også er både bål og trampoliner!

Læs mere om dit center her

Vores ude faciliteter er blevet meget bedre, fordi vi lige har fået bygget noget nyt og kan nu også lave bål.

Mads Hald

 

 

Hverdagen i UngeCenterSyd er fyldt med aktiviteter på tværs af årgange, interesser og med ønsket om fællesskab. Rasmus er centerets madlavnings-mand og Marian giver den gas i det kreative. 

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.