Platform X Indvielse

Så er Platform X blevet indviet! Med musik, kage og godt humør indtog unge fra 8. og 9. klasse Platform X til en super god dag!

By Nabila Hagan
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

Torsdag den 19/8 havde Elev- og Centerrådet inviteret til indvielse af Platform X, hvor de fortalte lidt om processen for etableringen af platformen. Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Gert Fischer og Formand for Børn og Unge, Thøger Elmelund Kristensen holdt taler og snoren blev klippet af Hjalte og Marcus fra 8. b. Derefter strømmede unge fra 8. og 9. klasserne ud til en super hyggelig eftermiddag.

Det har været en super oplevelse at arbejde med de unge omkring processen, hvor de har været med til at få ideerne, skabe platformen og slutteligt bygge den! De er mega seje!

Rasmus Rask, Centerkoordinator Ungecenter Syd

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.