Rønbjerg 2021 – Tak for en super tur!

I weekenden havde vi samlet 220 unge fra Rebild til en helt fantastisk weekend sammen med unge fra Mariagerfjord. Der var god energi og glade unge.

Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

Fredag den 5/11 gik turen mod Rønbjerg med busser fyldt med spændte unge, der i løbet af weekenden skulle ‘bo’ sammen med 5 andre unge i hytter, hvor de selv skulle stå for madlavning, opvask etc. Programmet var fyldt med alt fra klatring, lasergame, bowling, badeland og badminton for at nævne nogle og så ikke mindst den sociale dimension hyttelivet også byder på med Ludo, kortspil og lignende. 

Der har som altid været stor interesse for turen til Rønbjerg og det er ikke uden grund. De unge hygger sig med deres venner og lærer en helt masse andre unge at kende. Man kan sige, at de næsten flytter hjemmefra en weekend.”

Rasmus Rask, koordinator

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.