Skitur aflyst

Er du tilmeldt årets skitur? Så må vi desværre fortælle at turen til Østrig er blevet aflyst pga. ændrede coronarestriktioner i Østrig. Læs mere her..

Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

Vi er desværre nødt til at aflyse turen i uge 8. Det er simpelthen så ærgerligt. Det handler primært om at en stor del af de tilmeldte ikke har lov til indrejse i Østrig, da de ikke har fået et tredje vaccinestik. Samtidig er vi ikke sikre på, at vi ville kunne håndtere en situation i Østrig, hvor unge testes positive og således skal i karantæne og med alternativ hjemtransport. Vi er samlet en gruppe på 110 deltagere, så vi skal være meget heldige for at undgå det.

Vi har forhandlet med hotel og rejsebureau og tilbagefører dine indbetalinger til betalingskort. Har du betalt med mobile pay, kontant eller via kontooverførsel bedes du kontakte ungdomsskolens kontor 99888360 // ungdomsskolen@rebild.dk for at lave aftale omkring tilbagebetaling.

Vi er rigtig ærgerlige over for andet år i træk at aflyse vores skitur til Østrig grundet covid-19. Tilbage i sommer havde vi ikke forestillet os, at vi ville stå her igen, men ændringer i indrejsereglerne til Østrig har desværre umuliggjort projektet.”

Jens Skov Jørgensen, leder af Ungdomsskolen

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.