Sommercamp 2024

Hvert år i den første uge af sommerferien drager vi på Sommercamp. I år med 47 unge fra Rebild, der tilsammen med unge fra Vesthimmerland og Mariagerfjord bliver til en gruppe på knap 100 unge.

Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

Summercamp er en uge fyldt med alle mulige aktiviteter fra rapelling, klatring, bocart, kano, bananbåd, mountainbike til hygge på campen, hvor der bliver lavet pandekager over bål, signeret t-shirts, hygget til musik etc. Og derudover står torsdagen på en tur i Fårups Sommerland. 

Sommercamp er en fed uge, hvor unge fra 3 kommuner hygger sig og får nye oplevelser på kryds og tværs. Og der er helt sikkert også nogen, der får prøvet nogle helt nye aktiviteter, de normalt ikke støder på”

Jens Skov Jørgensen, leder af Ungdomsskolen

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.