Sommerferie i RU

Så er der sommerferie 🙂 Du kan læse mere her om vores åbningstider, og hvad der sker i sommerferien…

Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

I uge 26 er der to store events; nemlig vores studietur til Paris, hvor 45 unge udforsker storbyens perler og Sommercamp, hvor unge fra både Mariagerfjord, Vesthimmerland og Rebild lever 5 dage på en camp ved Låenhus i Mariagerfjord. Der skal de bl.a. klatre og lave vandaktiviteter, bålhygge og derudover en dag i Fårup Sommerland. 

Administrationen holder sommerferielukket i ugerne 27-30, hvor også vores centre og andre aktiviteter er i bero. Fra uge 31 vil der igen være forskellige aktiviteter til lands og til vands – hold øje med FB og Insta for mere info..

Efter nogle år med aflysninger af sommercamp og studietur pga. corona ser vi frem til at afvikle to fede ture for unge, der kan være med til at give dem en fantastisk start på sommerferien. Og så glæder vi os til, at være tilbage efter sommerferien med pop-op aktiviteter i uge 31 og ny sæsonstart i august!”

Jens Skov Jørgensen, leder af Ungdomsskolen

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.