UngecenterØst

Der er højt humør både i Terndrup og Skørping. 

By Nabila Hagan
Sabrina Munk
smjo@rebild.dk

Terndrup på tur…

Op til sommerferien har vi to gange i Terndrup haft mulighed for at tage på tur i ungdomsskolen bus.

9. årgang var absolut ikke klar på en soppetur ved vandet, de foreslog selv en tur i Vildmosen. Turen bød blandt andet på kongeørn (på lang afstand – kikkert havde været en fordel). Der blev gået tur, snakket om tørv og vi fik afprøvet holdbarheden i udkigstårnet.
Derudover var vi så heldige at få et glimt af en flok traner inden turen gik mod Ø. Hurup for at spise is.

Det er fedt at være med klubben på tur, fordi vi oplever ting vi ellers ikke ville ha gjort. vi er sammen på en anden måde end i hverdagen, g udvikler nye venskaber.

Maja

 

8. årgang var absolut heller ikke klar på en soppetur ved vandet, men de kunne godt lokkes til havnen i Ø. Hurup. Udstyret med is i hånden fik de lokale sig en på opleveren, da der både blev danset til Rasmus Seebach, fanget krabber og søstjerner og grinet højlydt! På turen hjem tvang Sabrina dem ud i rapsmarken – fordi vi jo skulle have det perfekte billede!!I Skørping er der udflugt til Store Økssø og fuld fart på parkour og de kunstneriske evner

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.