• Sko

Demokrati og indflydelse

Rebild Ungeråd

Tag en tørn for ungdommen i Rebild og kom bl.a. med til Folkemødet på Bornholm i juni 2018.

RU vil være i front på det ungdomspolitiske felt, derfor satser vi stort på Rebild Ungeråd, hvor vi arbejder med demokrati, medbestemmelse og indflydelse. 

Rebild Ungeråd er de unges talerør, hvor DIN stemme er på dagsordenen. Vi mødes minimum en gang om måneden, hvor forskellige emner bliver drøftet.

I juni tager Rebild Ungeråd til Folkemødet på Bornholm, og bliver du medlem af ungerådet, kan du også komme med. Vi bor lige midt i Folkemødet og oplever den helt særlige stemning, når den danske politiske elite møder folket i solskinnet på klipperne ved Allinge.

 

Kontakt: Jeppe // ijbth@rebild.dk // 9988 8366

Læs mere om Ungerådet her eller på vores facebook

 

Ungdommens EU Topmøde // Rebild Ungeråd

Er I politisk interesserede? Måske er der en forhandler gemt i maven på jer? Eller er I vilde med debatter og spin? Så er er EU Topmødet 2018 helt sikkert noget for jer. Ungdommens EU Topmøde er et politisk rollespil, der foregår over en hel weekend på den politiske hjemmebane Christiansborg i København. Weekenden er fyldt med politiske indspark og masser af ungeinddragelse. Over 100 unge fra hele landet deltager.

For yderligere info: Kontakt Rasmus // irara@rebild.dk // 4073 1598. Målgruppe: 15+

Tidspunkt: Fredag d. 2. marts til søndag d. 4. marts 2018.

Pris: 250,- kr. som betales ved tilmelding senest d. 12. februar 2018.

 

Tilmeld Knap3

 

R:UD

R:UD er RU's taskforce inden for den internationale dimension. I R:UD vil vi arbejde med at sætte vores aftryk på verden, og at verden sætter sit aftryk på os! Formålet med R:UD er at skabe nye ungefællesskaber på tværs af landegrænser, udforske digitale fællesskaber, lave udvekslinger og generelt skabe interesse for internationale emner. Kom med i R:UD og sæt dit præg på den internationale dimension i Rebild! Vi har været i Marokko - join us og vær med næste gang vi rejser ud.

Læs mere om R:UD her

Kontakt: Trine, trbp@rebild.dk // 4114 8372 

 

     


Demokrati


 Demokrati2

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp