• Sko

Events

Girls Night // UC Øst

Slut med alle de sure drengetæer... Vi holder chickflick day i UC Øst i Skørping. Vi bager cupcakes, ser tøseserier og lægger ansigtsmasker og alt muligt andet.

Så haps veninderne under armen og join us. 

Tid: d. 7. maj, kl. 15.00-21.30 - det er gratis!

NB: Tilmeld jer inden d. 4. maj)

 

Tilmeld Knap3 

 

Serie-torsdag // UC Nord

7/6 - Blue Mountain State

 

Tid og sted: Torsdage (se datoerne ovenfor) kl. 15-22, inklusiv aftensmad.

 

Tilmeld Knap3 

 

Champions League // UC Nord

I UC Nord følger vi alle Champions League-kampene tæt. Vi starter i februar og mødes hver gang der er kamp på programmet helt frem til semifinalerne i april. Kom og vær totalt fodboldtosset sammen med os. Vi kombinerer flere af kampene med fællesspisning, hvor menuen står på alt lige fra hotdogs, pulled pork til rodfrugtfritter og pizza.

Champions League finalen bliver vist på storskærm i Tivoli i København, så tilmeld jer københavnerturen (se under Ture og Rejser) og slut fodboldfesten med et brag.

Kampprogram: Hold øje med UC Nords facebookside for datoer!

Tid og sted: Første gang tirsdag den 13. februar. Trop op og få et kampprogram i hånden. Hold også øje med  UC Nords facebook. De fleste gang er der fællesspisning.

 

Tilmeld Knap3

 

AFLYST - LAN Party // Ladies LAN // UC Syd

Traditionen tro holder vi det velkendte LAN Party kombineret med "lyserødt Ladies LAN" i UC Syd. Som sædvanligt reserverer vi et lokale kun for pigerne, hvor I kan game i fred for drengene, samt et lokale til drengene, hvor de kan dyrke drengehørm, stink-prutter, sure tæer og ostepop- og sourcreme & onion-chips i fred for pigerne. Derudover åbner vi dørene i biffen, laver en FIFA-turnering og selvfølgelig et party med funky musik og dans på bordene for både ladies and gentlemen. Der er selvfølgelig lækker natmad med i prisen. 
Er I klar til LAN Party 2018? Det bliver vildt!

LAN Party er desværre AFLYST på grund af for få tilmeldinger. Men vi prøver igen til efteråret.

 

Mens Night // UC Nord

Drengene crasher i UC Nord, hvor den står på mandehørm, film, FIFA, mad og hvad der ellers hører til en rigtig mandeaften. Vi overnatter i Ungecentret. 

Tid og sted: Fredag den 13. april kl. 17.30 til lørdag den 14. april kl. 10.00.

Tilmelding og pris: Tilmelding senest 9. april // 50 kr.

 

Tilmeld Knap3

 

Book Petitten til en forårstur

Igen i år har I mulighed for at booke Petitten til en tur rundt i kommunen. Har I en god idé til, hvor vi skal køre hen og åbne for en masse fede aktiviteter, så kontakt os i Ungecenter Syd, så vi kan planlægge en hyggelig tur sammen.

 

  • Petitten besøger ?? – kom med dit bud
  • Send dit bud til Rasmus // irara@rebild.dk

 

Følg med på UC Syd's facebook, instagram og snap for at finde ud af, hvor Petitten åbner næste gang...

 

 


      Events


         Tilmelding 2


 

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp