• Sko

Events

RU Cup 2017 - Fodboldturnering

I januar inviterer vi atter til RU CUP. Fodboldturneringen foregår indendørs, og vi kridter op til et brag af et opgør mellem Rebild Kommunes unge på tværs af byerne. For at deltage skal du samle et hold på minimum fem spillere mellem 13 og 18 år, som er klar på at tage kampen op og dyste med de andre hold. Vi spiller i drenge- og pigerække i grupperne 13-15 år og 15-18 år.  Hvem hiver vandrepokalen med hjem? Kom og få det afgjort! Tilmeld dit hold og vær med til en svedig dag i fodboldens tegn. NB: Kun holdlederen skal tilmelde sig!

Tidspunkt: Lørdag d. 27. januar 2018, kl. 10.00-16.00 i Arena Himmerland, Støvring

Tilmelding: Senest 12. januar 2018.

 

Serie-torsdag // UC Nord

18/1 - Break Out Kings

25/1 - SJIT Happens

8/2 - Love Sick

1/3 - The O.C.

5/4 - Ghost Whisperer

7/6 - Blue Mountain State

 

Tid og sted: Torsdage (se datoerne ovenfor) kl. 15-22, inklusiv aftensmad.

 

Tilmeld Knap3 

 

Datenight // UC Øst

Kom til fællesspisning og brevkasse med Sexualisterne. I kan få lov til at stille lige de spørgsmål, som I har gået og tænkt på - anonymt!

Tid og sted: Torsdag den  8. februar kl. 17-21. Gratis!

 

Tilmeld Knap3

 

Datenight // Terndrup

Sexualisterne kommer forbi til en hyggelig omgang brevkasse. Spørg om alt mellem himmel og jord - så er I fri for at spørge jeres mor!

Tid og sted: Tirsdag den  13. februar kl. 17-20. Gratis!

 

Tilmeld Knap3

 

Champions League // UC Nord

I UC Nord følger vi alle Champions League-kampene tæt. Vi starter i februar og mødes hver gang der er kamp på programmet helt frem til semifinalerne i april. Kom og vær totalt fodboldtosset sammen med os. Vi kombinerer flere af kampene med fællesspisning, hvor menuen står på alt lige fra hotdogs, pulled pork til rodfrugtfritter og pizza.

Champions League finalen bliver vist på storskærm i Tivoli i København, så tilmeld jer københavnerturen (se under Ture og Rejser) og slut fodboldfesten med et brag.

Kampprogram: Hold øje med UC Nords facebookside for datoer!

Tid og sted: Første gang tirsdag den 13. februar. Trop op og få et kampprogram i hånden. Hold også øje med  UC Nords facebook. De fleste gang er der fællesspisning.

 

Tilmeld Knap3

 

Bio Maraton

Vi ruller den røde løber ud og inviterer til fem fantastiske film i Kinorevuen i Skørping. Vi garanterer lidt for enhver smag, grin, gråd, gys og spænding! Der er natmad i Kinorevuens café, og det eneste I selv skal medbringe er god stemning, lidt penge til snolder og måske en pude. 

De fem film bliver slået op på vores facebook i uge op til vinterferien.

Tid og sted: Fredag den 16. februar 2018 kl. 21 til lørdag den 17. februar kl. 7.00 i Kinorevuen i Skørping, Sverriggårdsvej 2, 9520 Skørping.

Pris: 150,- kr. inkl. film og natmad. Betales ved tilmelding senest 9. februar 2018.

 

Tilmeld Knap3

 

Klimafest // UC Nord

Vi sætter spot på klimaet og holder sammen med Biblioteket en klimafestival. RU og Biblioteket kommer til at syde af akvititeter.

Tid og sted: Lørdag den 17. marts kl. 10.00-20.00. Det er gratis at deltage.

 

Tilmeld Knap3

 

LAN Party // Ladies LAN // UC Syd

Traditionen tro holder vi det velkendte LAN Party kombineret med "lyserødt Ladies LAN" i UC Syd. Som sædvanligt reserverer vi et lokale kun for pigerne, hvor I kan game i fred for drengene, samt et lokale til drengene, hvor de kan dyrke drengehørm, stink-prutter, sure tæer og ostepop- og sourcreme & onion-chips i fred for pigerne. Derudover åbner vi dørene i biffen, laver en FIFA-turnering og selvfølgelig et party med funky musik og dans på bordene for både ladies and gentlemen. Der er selvfølgelig lækker natmad med i prisen. 
Er I klar til LAN Party 2018? Det bliver vildt!

Tid og sted: Fredag den 23. marts kl. 19 til lørdag d. 20. marts kl. 7 i Ungecenter Syd (Sortebakkeskolen, Nørager).

Pris: 50 kr. som betales ved tilmelding senest d. 12. marts 2018.

 

Tilmeld Knap3

 

Girls Night // UC Nord

Pigerne indtager UC Nord med alt hvad det indebærer. Vi hygger, spiser lækker mad, sludrer til langt ud på natten og overnatter i Ungecentret. 

Tid og sted: Fredag den 6. april kl. 17.30 til lørdag den 7. april kl. 10.00.

Tilmelding og pris: Tilmelding senest 1. april // 50 kr.

 

Tilmeld Knap3

 

Mens Night // UC Nord

Drengene crasher i UC Nord, hvor den står på mandehørm, film, FIFA, mad og hvad der ellers hører til en rigtig mandeaften. Vi overnatter i Ungecentret. 

Tid og sted: Fredag den 13. april kl. 17.30 til lørdag den 14. april kl. 10.00.

Tilmelding og pris: Tilmelding senest 9. april // 50 kr.

 

Tilmeld Knap3

 

Book Petitten til en forårstur

Igen i år har I mulighed for at booke Petitten til en tur rundt i kommunen. Har I en god idé til, hvor vi skal køre hen og åbne for en masse fede aktiviteter, så kontakt os i Ungecenter Syd, så vi kan planlægge en hyggelig tur sammen.

 

  • Petitten besøger ?? – kom med dit bud
  • Send dit bud til Rasmus // irara@rebild.dk

 

Følg med på UC Syd's facebook, instagram og snap for at finde ud af, hvor Petitten åbner næste gang...

 

 


      Events


         Tilmelding 2


 

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp