• Sko

Events

Streetdays // UC Øst
Vejret i august er ALTID godt – og du ærgrer dig over, at du skal sidde inde i skolen! Fortvivl ej! Smid tasken på ryggen og dribl ned til fuld smadder i gården i Skørping! Henna, graffiti, skate, bold og madlavning i det fri!

Tid: 20/8 og 27/8.

 

Tilmeld Knap3

 

7. KLASSE // UC Syd
Så er det ind i kampen! Allerede d. 24. august holder vi et arrangement kun for 7. årgang. Kig ned, lær stedet at kende og få snakket godt igennem med hinanden. Vi er vært for en TOOOOOAST!

Tid: d. 24/8, kl. 17.00-22.00.

 

Tilmeld Knap3

 

Party for 7. kl. // UC Nord
Vær med når vi skyder sæsonen i gang med et brag af en opstartsfest. Festen er uden alkohol og røg. Til gengæld lover vi svedig musik, dansegulv, popcorn, slush ice og sprød fredagsstemning.

Tid: Fredag 31/8, kl. 19-24.00

 

Tilmeld Knap3

 

BoCart
Er du til ræs, og har du benzin i blodet? -så skal du da med ud og køre på vores helt egen bocartbane!


Tid: d. 29/8, kl. 17.00-20.00.
OBS: Vi mødes ved UC Syd kl. 16.30. Husk skiftetøj.

 

Tilmeld Knap3

 

Fredagscafé // UC Syd
Ca. en fredag om måneden holder vi fredags-café. Sommetider vil I opleve, vi har et tema, som fx til jul, hvor vi traditionen tro holder den store julefrokost med mad udefra.

Hold øje med opslag!


Tid: Første gang d. 31/8, kl. 19.30-23.30.

 

 

LAN Party // UC Syd

Vi inviterer til LAN Party for piger og drenge. Pigerne får deres eget Pink LAN, hvor de kan game i fred for drengehørm, stinkprutter og en blanding af sure tæer og sauercreme and onion chips - det kan drengene holde for sig selv. Derudover åbner vi biffen, laver en FIFA-turnering og et party med god musik og dans på bordene. Og der er selvfølgelig lækker natmad.

Tid: 5/10, kl. 19.00-07.00.

Pris: 50 kr. inkl. natmad.

 

Tilmeld Knap3

 

Bio Maraton 

Vi ruller som sædvanligt den røde løber ud og inviterer til fem fantastiske film i Kinorevuen i Skørping. Vi garanterer lidt for enhver smag; grin, gråd, gys og spænding. Der er natmad i Kinorevuens café, og det eneste I selv skal medbringe er god stemning, lidt penge til snolder og måske en pude.
Hvilke fem film vi skal se, bliver slået op på vores Facebookside i ugen op til efterårsferien. 

Tid: 12/10, kl. 21.00-07.00. 

Pris: 150 kr. inkl. midnatsmad

 

Tilmeld Knap3

 

Book Petitten til en forårstur

Igen i år har I mulighed for at booke Petitten til en tur rundt i kommunen. Har I en god idé til, hvor vi skal køre hen og åbne for en masse fede aktiviteter, så kontakt os i Ungecenter Syd, så vi kan planlægge en hyggelig tur sammen.

 

  • Petitten besøger ?? – kom med dit bud
  • Send dit bud til Rasmus // irara@rebild.dk

 

Følg med på UC Syd's facebook, instagram og snap for at finde ud af, hvor Petitten åbner næste gang...

 

 


      Events


         Tilmelding 2


 

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp