• Sko

Events

Serie-torsdag // UC Nord

7/6 - Blue Mountain State

 

Tid og sted: Torsdage (se datoerne ovenfor) kl. 15-22, inklusiv aftensmad.

 

Tilmeld Knap3 

 

Champions League // UC Nord

I UC Nord følger vi alle Champions League-kampene tæt. Vi starter i februar og mødes hver gang der er kamp på programmet helt frem til semifinalerne i april. Kom og vær totalt fodboldtosset sammen med os. Vi kombinerer flere af kampene med fællesspisning, hvor menuen står på alt lige fra hotdogs, pulled pork til rodfrugtfritter og pizza.

Champions League finalen bliver vist på storskærm i Tivoli i København, så tilmeld jer københavnerturen (se under Ture og Rejser) og slut fodboldfesten med et brag.

Kampprogram: Hold øje med UC Nords facebookside for datoer!

Tid og sted: Første gang tirsdag den 13. februar. Trop op og få et kampprogram i hånden. Hold også øje med  UC Nords facebook. De fleste gang er der fællesspisning.

 

Tilmeld Knap3

 

Book Petitten til en forårstur

Igen i år har I mulighed for at booke Petitten til en tur rundt i kommunen. Har I en god idé til, hvor vi skal køre hen og åbne for en masse fede aktiviteter, så kontakt os i Ungecenter Syd, så vi kan planlægge en hyggelig tur sammen.

 

  • Petitten besøger ?? – kom med dit bud
  • Send dit bud til Rasmus // irara@rebild.dk

 

Følg med på UC Syd's facebook, instagram og snap for at finde ud af, hvor Petitten åbner næste gang...

 

 


      Events


         Tilmelding 2


 

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp