• Sko

Håndværk, innovation og design

KUNSTEN #Aalborg

Vi trænger til at komme lidt ud i den store verden - nærmere betegnet, vi tager til KUNSTEN i Aalborg. Vi springer på toget i Skørping kl. 17.00, og tager på aftentur. Sabrina sørger for aftensmad - så I skal bare tilmelde jer inden 1. maj.

Dato: D. 2. maj, kl. 17.00 - det er Gratis!

 

Tilmeld Knap3

 

Kreativt design // UC Syd

Er I klar på at sy tøj, få tips til indretning af værelset eller gøre det usmarte fikst og lækkert igen? Så mød op i UC Syd, når vi låner håndarbejds- og billedkunstlokalerne.

Tid og sted: Mød op i UC Syd mandag i ulige uger.

 

Tilmeld Knap3

 

Mad- og kulturdage // UC Syd

Tag med på en rejse til fjerne lande. Vi har fokus på andre landes kulturer, og vi smager på deres særlige retter. Skal I smage på Syrien eller med et smut til Japan, så kom med i køkkenet.

Tid og sted: Mød op i UC Syd mandag i lige uger.

 

Tilmeld Knap3

 

Motocross - benzin i blodet

I tæt samarbejde med Ung Mariagerfjord og Hadsund Motorklub giver RU jer muligheden for at prøve motocross. Har I benzin i blodet? Er I vilde med fart og spænding? Og går I hverken af vejen for mudder eller olie? Så er crossholdet lige jer! Vi holder til i værkstedet i kælderen under Arden Ungdomsklub, Hvarrevej 10. Kørslen foregår på banerne i Hadsund, Aalborgvej 64. På kurset lærer I alt om, hvordan motoren virker, og I deltager selv i vedligeholdelse og opbygning af maskinerne.

 

Holdet mødes i alt 9 gange; 5 gange i værkstedet og 4 gange kørsel på bane. I skal selv medbringe: Godt humør og fornuftigt tøj til både værkstedet og kørsel på bane. Der er plads til max 8 deltagere, så tøv ikke med tilmelding!

 

Tid og sted: Opstart onsdag d. 21. marts 2018 kl. 19.00 i værkstedet i Arden, Hvarrevej 10, 9510 Arden. Det er gratis at deltage! Oversigt over alle datoer her.

 

Tilmeld Knap3

 

Graffitiværksted // UC Øst

Nicolai er sej til stencils, og i UC Øst har vi nogle ret så kedelige vægge. Først lærer I at lave fede stencils og lidt om graffitikulturen. Den sidste gang får I lov til at shine væggene op...

Tid og sted: Det foregår i april. Hold øje med opslag i UC Øst og på facebook.

 

Tilmeld Knap3

 

"Sorte fingre" // UC Øst Terndrup

Klar til at makke i værkstedet? Det foregår på Terndrup Skole hver onsdag kl. 19-21. Vi makker med bocarts, knallerter og hvad vi ellers finder på af spændende ting.

Tid og sted: Terndrup Skole hver onsdag kl. 19-21.  Første gang d. 4. april 2018.

 

Tilmeld Knap3

 

Graffiti // UC Øst Terndrup

Grim væg i satellitten... Spraydåser, stencils, karton... Pludselig bliver væggen sygt nice!

Tid og sted: April i Terndrup. Hold øje med facebook.

 

Tilmeld Knap3

 

   


    Tilmelding


     Tilmelding 3

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp