• Sko

Krop og bevægelse

Fisketur // UC Øst

Vi skal mærke saltvandet i håret. Vi skal mærke vinden bide i kinderne. Vi skal på fisketur med Bror og Stig. Vi har stænger I kan låne - men fisken, den fanger I selv!

Tid og sted: Torsdag d. 17. maj, kl. 17.00-21.00.

Afgang fra UC Øst kl. 17.00. Vi har låneudstyr.

Arrangementet er gratis - MAX 16 pladser!

 

Tilmeld Knap3

 

Bold og bacon // Bælum

Gå sammen, saml et hold på fire personer og kom til turnering i bold. Vi prøver kræfter med kin-ball og battle... og så kan I jo komme med jeres bud på et fedt boldspil!

Tid og sted: Maj i Bælum. Hold øje med opslag og facebook! 

 

Tilmeld Knap3

 

Satellitmestrene // Terndrup

De sygt hårde dommere drager afsted for at finde det ultimative satellithold! Vær med når vi finder Satellitmesteren 2018!

Tid og sted: Maj i Terndrup. Hold øje med opslag og facebook! 

 

Tilmeld Knap3

 

Adventure Night - opvarmning til årets Robinson Challenge // UC Syd

Tag med UC Syd på kanotur og sejl ned af de vilde åer. Få de fedeste naturoplevelser, inden vi slår lejr på et nice spot. Her mødes vi med Marian, som hjælper os med at tilberede de lækreste bålretter. Der vil være max lejrbålshygge med skønsang, gyserhistorier og skumfiduser, inden vi går til ro i de yderst komfortable og hyggelige shelters.

Efter morgenmad cykler vi tilbage til UC Syd med en masse fede outdoor-oplevelser i rygsækken. Brug eventuelt turen som opvarmning til Årets Robinson Challenge 2018, som finder sted på Læsø i september (tjek efterårskataloget som kommer i august 2018)

Tidspunkt: Kr. Himmelfartsdag torsdag d. 10. maj kl. 9.00 til fredag d. 11. maj ved middagstid.

Pris: 50,- kr.

 

Tilmeld Knap3

 

På (na)tur // UC Øst

Når sommeren er over os, skal vi have vind i håret og sol på kinderne! Vi pakker skovturskurven og tager på tur. Klask solcreme i fjæset og tag på eventyr med Sabrina.

Tid og sted: Det foregår i juni. Hold øje med opslag i UC Øst og på facebook

 

Tilmeld Knap3

 

Sexualisterne - Ung til ung formidling

Sexualisterne er en gruppe unge der formidler sex og sundhed til andre unge. Vi lægger stor vægt på tillid, respekt og ærlighed. Disse 3 værdier er bundet op på, at vi er seriøse og specialister på det at være ung. Og hvordan kan vi så være det? Jo, fordi vi selv er unge. Konceptet bygger på ung til ung formidling, og du vil møde unge der igennem uddannelse, kurser og erfaring ved, hvad vi snakker om, og ikke mindst kan sætte os ind i hvordan du som ung går og har det. Læs mere herKontakt: Kristine Thilleman // krth@rebild.dk // 4073 1995.

 

   


      Krop Og Bevaegelse


     Tilmelding     


      Tilmelding 2 


      Tilmelding 3

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp