• Sko

Krop og bevægelse

Beachvolley // UC Nord
Giv bolden op til en dag med god musik, barbecue og sand imellem tæerne. Vi spiller, spiser og bygger sandslotte på beachbanerne ved Støvring Gymnasium.

Tid: Tirsdag 21/8, kl. 16-20.00.
OBS: Vi mødes ved UC Nord.

 

Tilmeld Knap3

 

FlagFootball
Prøv kræfter med flagfootball - en variation af amerikansk fodbold. Mød Jeppe, som uden tvivl vil gøre dit møde med flagfootball til en svedig oplevelse.

Tid: Tirsdage kl. 16.30-18.00. Første gang 28/8.
OBS: Vi mødes ved UC Nord.

 

Tilmeld Knap3

 

STRATEGO
Stratego i skoven - Er du klar? Kom og forsvar din fane og dyst mod de andre om at blive den bedste strateg i hele Nørager og omegn.

Tid: d. 10/9, kl. 18.30.
OBS: Vi mødes ved UC Syd.

 

Tilmeld Knap3

 

Motocross

Har du benzin i blodet? Er du til fart og spænding? Er du ikke bange for en smule mudder og meget olie på fingrene? Så er dette crosshold måske noget for dig? I samarbejde med Ung Mariagerfjord og Hadsund Motorklub giver RU dig muligheden for at prøve motocross. Al undervisning i værkstedet foregår i Arden (Hvarrevej 10) onsdag aften, hvor vi holder til i kælderen under Arden Ungdomsklub. Når vi kører, foregår det på banerne i Hadsund (Aalborgvej 64) om lørdagen. Du skal lære alt om, hvordan motoren/maskinen virker og selv deltage i vedligeholdelse/opbygning af maskinerne.

 

Holdet mødes 9 gange i alt med 5 gange værksted og 4 gange kørsel på bane. Det er gratis at deltage på holdet.
Du skal selv medbringe: Godt humør, fornuftigt tøj til både værkstedet og kørsel på bane.

 

Tid: opstart d. 5/9, kl. 19-21.00

Tilmelding senest 4/9 til Jens: 2061 5346. 

Se oversigt over datoer og steder her.

 

Tilmeld Knap3

 

Robinson Challenge 2018

Er du til adventure games og sjove udfordringer? Så tag med RU en weekend til Læsø og deltag i Robinson Challenge 2018.

Der er mange spændende udfordringer, hvor alle kan være med.
Kom og prøv blandt andet ridning på islandske heste, sansebaner, saltsydning, lerdueskydning, tømmerflåder, naturmadlavning, natløb (fredag/lørdag), Commando Crawl og meget mere…

Tid: 28/9-30/9

Pris: 150 kr. inkl. transport, forplejning og aktiviteter.

 

Tilmeld Knap3

 

BARSKE GLÆDER 

Du er presset fysisk. Din indre stemme siger: ”Jeg vil, jeg tør og jeg kan godt”. Du er sammen med kammerater og voksne, som du stoler på. Sammen klarer I de fysiske og psykiske udfordringer på ”Barske glæder”. Vi sammensætter en gruppe af unge med hang til at udfordre sig selv i naturen. Vi skal lære en masse om udstyr, grænser og overlevelser i naturen, men først og fremmest skal vi have en masse fantastiske oplevelser som et hold.

Første tur m. overnatning i skoven er d. 27.-28. oktober. Senere følger testtur, kuldetur, førstehjælpskursus og kanotur til Sverige i Kr. Himmelfartsferien. Hvis der er interesse og tilslutning, laver vi en vandretur til Norge i sommeren 2019.
Ungdomsskolen ligger inde med en del grej, men du må påregne udgifter til også at anskaffe dig grej selv.

Tid: Opstartsmøde 6/10, kl. 19-21 i UC Øst i Skørping

 

Tilmeld Knap3

 

Sexualisterne - Ung til ung formidling

Sexualisterne er en ungegruppe, som formidler sex og sundhed til andre unge. Vores ønske er at lære unge at passe på sig selv og hinanden. Konceptet bygger på ung til ung formidling ud fra tanken, at vi unge er specialster i netop unge og ungeliv. 

Som sexualist deltager du i kurser, hvor du bliver undervist i ung til ung formidling og bliver klædt på til at informere, debattere og tale med unge om sex, prævention, sexsygdomme, kærester, følelser, usikkerhed, køn osv.

Vi mangler nye unge sexualister. Fra det år I bliver 15 år, kan I være med. I kommer på uddannelse 2 gange om året, mødes i gruppen en gang om måneden og er med på jobs ude på skolerne og i vores ungecentre.


PSSST... vidste du, at Sexualisterne kan bookes af skoler og uddannelsesinstitutioner i kommunen i forbindelse med sexualundervisning, temadage o.lign.

 

Læs mere herKontakt: Kristine Thilleman // krth@rebild.dk // 4073 1995.

   


      Krop Og Bevaegelse


     Tilmelding     


      Tilmelding 2 


      Tilmelding 3

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp