• Sko

Krop og bevægelse

RU Cup 2017 - Fodboldturnering

I januar inviterer vi atter til RU CUP. Fodboldturneringen foregår indendørs, og vi kridter op til et brag af et opgør mellem Rebild Kommunes unge på tværs af byerne. For at deltage skal du samle et hold på minimum fem spillere mellem 13 og 18 år, som er klar på at tage kampen op og dyste med de andre hold. Vi spiller i drenge- og pigerække i grupperne 13-15 år og 15-18 år.  Hvem hiver vandrepokalen med hjem? Kom og få det afgjort! Tilmeld dit hold og vær med til en svedig dag i fodboldens tegn. NB: Kun holdlederen skal tilmelde sig!

 

Tidspunkt: Lørdag d. 27. januar 2018, kl. 10.00-16.00 i Arena Himmerland, Støvring

Tilmelding: Senest 12. januar 2018.

Spilleplanen er klar. Se den her

 

Datenight // UC Øst

Kom til fællesspisning og brevkasse med Sexualisterne. I kan få lov til at stille lige de spørgsmål, som I har gået og tænkt på - anonymt!

Tid og sted: Torsdag den  8. februar kl. 17-21. Gratis!

 

Tilmeld Knap3

 

Datenight // Terndrup

Sexualisterne kommer forbi til en hyggelig omgang brevkasse. Spørg om alt mellem himmel og jord - så er I fri for at spørge jeres mor!

Tid og sted: Tirsdag den  13. februar kl. 17-20. Gratis!

 

Tilmeld Knap3

 

Den gode slåskamp // UC Øst

Smøg ærmerne op og vis dine store overarme! Bror er klar til at tage jer gennem en omgang tummel, hvor der både er mulighed for at grine, og se hvem der er stærkest... eller mest snu...

Tid og sted: Det foregår i marts. Hold øje med opslag i UC Øst og på facebook

 

Tilmeld Knap3

 

Spa-dag // UC Nord

Vi skal lave ansigtsmasker, peeling af hænder og fodbad med efterfølgende pleje. Sagt på en anden måde... UC Nord bliver en oase af sød musik, duftlys, relax og hygge.

Tid og sted: Torsdag den 15. marts kl. 15-20 i Ungecenter Nord. Det er gratis!

 

Tilmeld Knap3

  

Fisketur // UC Øst

Vi skal mærke saltvandet i håret. Vi skal mærke vinden bide i kinderne. Vi skal på fisketur med Bror og Stig. Vi har stænger I kan låne - men fisken, den fanger I selv!

Tid og sted: Det foregår i maj. Hold øje med opslag i UC Øst og på facebook

 

Tilmeld Knap3

 

Bold og bacon // Bælum

Gå sammen, saml et hold på fire personer og kom til turnering i bold. Vi prøver kræfter med kin-ball og battle... og så kan I jo komme med jeres bud på et fedt boldspil!

Tid og sted: Maj i Bælum. Hold øje med opslag og facebook! 

 

Tilmeld Knap3

 

Satellitmestrene // Terndrup

De sygt hårde dommere drager afsted for at finde det ultimative satellithold! Vær med når vi finder Satellitmesteren 2018!

Tid og sted: Maj i Terndrup. Hold øje med opslag og facebook! 

 

Tilmeld Knap3

 

Adventure Night - opvarmning til årets Robinson Challenge // UC Syd

Tag med UC Syd på kanotur og sejl ned af de vilde åer. Få de fedeste naturoplevelser, inden vi slår lejr på et nice spot. Her mødes vi med Marian, som hjælper os med at tilberede de lækreste bålretter. Der vil være max lejrbålshygge med skønsang, gyserhistorier og skumfiduser, inden vi går til ro i de yderst komfortable og hyggelige shelters.

Efter morgenmad cykler vi tilbage til UC Syd med en masse fede outdoor-oplevelser i rygsækken. Brug eventuelt turen som opvarmning til Årets Robinson Challenge 2018, som finder sted på Læsø i september (tjek efterårskataloget som kommer i august 2018)

Tidspunkt: Kr. Himmelfartsdag torsdag d. 10. maj kl. 9.00 til fredag d. 11. maj ved middagstid.

Pris: 50,- kr.

 

Tilmeld Knap3

 

På (na)tur // UC Øst

Når sommeren er over os, skal vi have vind i håret og sol på kinderne! Vi pakker skovturskurven og tager på tur. Klask solcreme i fjæset og tag på eventyr med Sabrina.

Tid og sted: Det foregår i juni. Hold øje med opslag i UC Øst og på facebook

 

Tilmeld Knap3

 

Sexualisterne - Ung til ung formidling

Sexualisterne er en gruppe unge der formidler sex og sundhed til andre unge. Vi lægger stor vægt på tillid, respekt og ærlighed. Disse 3 værdier er bundet op på, at vi er seriøse og specialister på det at være ung. Og hvordan kan vi så være det? Jo, fordi vi selv er unge. Konceptet bygger på ung til ung formidling, og du vil møde unge der igennem uddannelse, kurser og erfaring ved, hvad vi snakker om, og ikke mindst kan sætte os ind i hvordan du som ung går og har det. Læs mere herKontakt: Kristine Thilleman // krth@rebild.dk // 4073 1995.

 

   


      Krop Og Bevaegelse


     Tilmelding     


      Tilmelding 2 


      Tilmelding 3

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp