• Sko

Kultur, demokrati og indflydelse

Kulturmad // UC Øst, Skørping

Mandage i november og december skal du opleve fantastisk mad fra andre lande end lille Danmark. Kom og vær med, når vi skifter frikadeller og brun sovs ud med verdens velsmagende krydderier :-)

Du kan være med til at svinge kødgryderne ganske gratis!

Tid: Mandage november og december

Sted: Ungecenter Øst i Skørping

Tilmeld jer inden kl. 17.00 på dagen - her eller på snapchat eller insta.

Tilmeld Knap3

 

Kulturmad // Satelitten i Terndrup

Tirsdage i november og december skal du opleve fantastisk mad fra andre lande end lille Danmark. Kom og vær med, når vi skifter frikadeller og brun sovs ud med verdens velsmagende krydderier :-)

Du kan være med til at svinge kødgryderne ganske gratis!

Tid: Tirsdage i november og december

Sted: Satellitten i Terndrup

Tilmeld jer inden kl. 17.00 på dagen - her eller på snapchat eller insta.

Tilmeld Knap3

 

Smag på kulturen // UC Syd
Få nye ”smagsoplevelser” du ikke forestillede dig var noget for dig! Hver måned har du mulighed for at få en på opleveren, fx en tur i teater, anderledes mad eller bare fornøjelsen af at bryde grænser. Lad os udforske sammen!

 

Tilmeld Knap3

 

 

Rebild Ungeråd

RU vil være i front på det ungdomspolitiske felt, derfor satser vi stort på Rebild Ungeråd, hvor vi arbejder med demokrati, medbestemmelse og indflydelse. 

Rebild Ungeråd består af unge fra hele kommunen. Vi holder et månedligt møde, og vi har stort fokus på det sociale samvær, såvel som at ungerådet er et sted, hvor alle kan være med. I Ungerådet sætter vi fokus på, hvordan de unges stemme bliver hørt og inddraget i beslutninger, som har betydning for unges vilkår i kommunen. Det er ikke vigtigt, om du kan kende forskel på de politiske partier, men hvis du har lyst til at diskutere forholdene for kommunens unge, eller måske du har en god idé til initiativer der forbedrer kulturelle og sociale tilbud til unge – så vil vi meget gerne hjælpe med at gøre disse til virkelighed. Vi samarbejder med kommunens forvaltninger, ungdomsskolen, politiske udvalg, kommunens skoler og mange flere centrale aktører, hvilket gør at vi deltager i mange spændende møder og arrangementer, ligesom vi de seneste år har deltaget i Folkemødet på Bornholm.

 

Kontakt: Jeppe // ijbth@rebild.dk // 9988 8366

Læs mere om Ungerådet her eller på vores facebook

 

R:UD

R:UD er RU's taskforce inden for den internationale dimension. I R:UD vil vi arbejde med at sætte vores aftryk på verden, og at verden sætter sit aftryk på os! Formålet med R:UD er at skabe nye ungefællesskaber på tværs af landegrænser, udforske digitale fællesskaber, lave udvekslinger og generelt skabe interesse for internationale emner. I vinterferien var R:UD i Marrakesh i Marokko for at finde en partnerorganisation til et kommende samarbejde. Vi havde fede oplevelser, mødte de sødeste mennesker og havde de vildeste kulturmøder! WE WANT TO GO BACK! Er du interesserede i at være global trendsætter og bidrage til skabe udsyn såvel som indsigt i, hvordan man er ung i Marokko? Så JOIN US og vær med til at skabe mulighederne for, at vi kan tage pulsen på ungeliv i Marokko – både digitalt og fysisk! 

Kontakt: Trine // trbp@rebild.dk // 4114 8372

Læs mere om R:UD her

 

     


Demokrati


 Demokrati2

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp