• Sko

Life skills

MILIFE - Personlig kompetenceudvikling for unge

MILIFE henvender sig til dig, som ønsker at lære dig selv endnu bedre at kende og udnytte egne ressourcer. I MILIFE arbejder du med personlige kompetencer, som styrker dit kendskab til dig selv og giver dig redskaber til at tackle fremtidige udfordringer og valg. På kurset deltager du aktivt og møder en masse forskellige opgaver, lege og øvelser, som vil styrke din selvindsigt. Du vil blive udfordret i din måde at tænke på, din kreativitet og personlighed.

 

I RU har vi tre certificerede undervisere i MILIFE, der står klar til at skræddersy forløb i samarbejde med skoler. Er du eller din skole interesset, kan I læse mere om MILIFE her

 

TeenFit

Din livsstil har stor indvirkning på din trivsel. I TeenFit får du støtte til at ændre din livsstil, så du opnår mest mulig sundhed og trivsel. Du sætter målene for, hvad du ønsker at ændre ved din livsstil, og i fællesskab med de andre deltagere får du erfaringer med forskellige motionsformer og sund kost. 

Erfaringerne fra TeenFit-forløbet kan du bruge som byggesten for din nye livsstil. Du får mulighed for at finde din fortrukne motionsform, lave spændende og sund mad, opleve et fællesskab med andre unge, grine, blive udfordret og meget mere. Er du eller din skole interesseret, kan I kontakte os for eksempler på forløb. Læs mere om TeenFit her

 

           MILIFE Teenfit Logo

 

Sexualisterne

Sexualisterne er en ungegruppe, som tager ud og taler med andre unge om seksualitet og sundhed. Som sexualist deltager du i kurser, hvor du bliver undervist i ung til ung formidling og bliver klædt på til at informere, debattere og tale med unge om sex, prævention, grænser, kærester, følelser, usikkerhed, køn osv.
Er du over 15 år, kan du blive en del af sexualistgruppen i RU. Vi holder et fælles møde d. 6. i hver måned og et par gange om året bruger vi en weekend sammen med andre sexualister fra hele landet. Sexualisterne kan også bookes af skoler i kommunen i forbindelse med sexualundervisning o.lign.


Tænker du, at det måske er noget for dig, kan du kontakte Kristine Thilleman, krth@rebild.dk // 4073 1995

 


      MILIFE Teenfit

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp