• Sko

Medier og performance

Musikfestival // UC Nord, Støvring

Som noget nyt holder vi i Ungecenter Nord indendørs Musikfestival. Vi slår telte op og skaber den hyggeligste festivalsstemning, med drinks, musik og forskellige pop-up arrangementer. Se mere når det endelige festivalprogram udkommer, men skynd dig at sikre dig en billet.

Tid: Fredag d. 1. februar til lørdag d. 2. februar
Pris: 50 kr. betales ved tilmelding senest 28. januar.
Max 30 deltagere!


OBS: Arrangementet er selvfølgelig alkoholfrit, og afholdes for lukkede døre. Så sørg for at få købt det weekend-snolder du skal bruge, inden du ankommer! Medbring, sovepose, liggeunderlag og hvad du ellers vil tage med på Musikfestival.

 

Tilmeld Knap3

 

Musikstudie // UC Nord & UC Øst

Nu har I chancen for at indspille jeres musik. I Ungecenter Nord i Støvring har vi et musikstudie med fokus på bl.a. elektronisk musik. I Ungecenter Øst i Skørping har vi ligeledes musikinstrumenter, så I kan øve, optage og give små koncerter. Kom alene eller tag bandet med, stem instrumenterne og/eller mix jeres egen skive.

Kontakt: 

UC Nord // Kristine 4073 1995 // krth@rebild.dk 

UC Øst // Sabrina 4073 1886 // smjo@rebild.dk 

 

Aftryk 2019 // Musikfestival i Bælum

Kom med til Aftryk Festival 2019. UC Øst drager endnu engang til et brag af en musikfestival for unge på toppen af Bælum. Tag med, når vi camperer under åben himmel. Vi kører fra Skørping og gennem Terndrup, så du kan booke en plads i bussen til dig og dine venner. UC Øst // Sabrina 4073 1886 // smjo@rebild.dk 

 

Tid: Tirsdag d. 28. maj - lige efter skole

Sted: Bælum ved møllen

NB: Arrangementet er gratis og naturligvis alkoholfrit!

Kontakt: Sabrina 4073 1886 // smjo@rebild.dk 

 


          Web Fotos Musik Medier Performance

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp