Prøvefag

Knallertkørekort og førstehjælp

Er du snart 15 år, så er det måske ved at være tid til et knallertkørekort. Du får 30 lektioner, som både indeholder teori, kørsel og prøver. Herudover skal du deltage i et otte timers trafikrelateret førstehjælpskursus til knallert (obligatorisk). Førstehjælpen er med i tilmeldingen/prisen. Du må begynde undervisningen, når du er 14 1/2 år, og du kan tilmelde dig i enten Terndrup, Støvring eller Nørager. Du tilmelder dig en venteliste og der starter hold i foråret og i efteråret. Du får besked pr. mail og sms, når der er deltagere nok til et hold.

Sikker Trafik kan I og jeres forældre læse mere om undervisning, regler for knallertkørsel, krav til prøver og man kan gennemgå en "øveprøve".

Klik her for krav til foto

Tilmeldingsfristen er 14. februar 2019, hvis du vil være sikker på at komme på et forårshold.

Pris: 940 kr. (førstehjælp 450 kr. + kørekort 490 kr.) Hvis du ikke består, koster det 220 kr. at gå til prøve igen.

Knallertkørekort i sommerferien

For dig som enten skal på efterskole eller skal begynde uddannelse efter sommerferien, vil vi prøve at planlægge et sommerferiehold. Det kommer til at foregå i ugerne 30+31 i Ungecenter Nord, Grangårdsvej 13C i Støvring. Reglerne for at tage knallertkørekort kan du læse ovenfor.

Der er plads til 12 deltagere på holdet, og holdet kommer kun til at køre, hvis det bliver fyldt! Du får besked pr. mail og sms, når der er deltagere nok til et hold.

På Sikker Trafik kan I og jeres forældre læse mere om undervisning, regler for knallertkørsel, krav til prøver og man kan gennemgå en "øveprøve".

Tilmeldingsfristen til sommerferieholdet er d. 30. juni 2019.

rdselsrelateret førstehjælp

Er du ved at tage kørekort til MC, bil eller traktor, så skal du have et kursus i færdselsrelateret førstehjælp for at gå til teoriprøve. Vi udbyder kurset to gange om året - et i foråret og et i efteråret. Kurset har en varighed på 8 timer. Du kan tilmelde dig på ventelisten - vi kontakter dig, når der er deltagere nok til at starte et hold.

Næste hold er d. 1. og 2. maj 2019 kl. 16-20 i Ungecenter Nord

Pris: 450 kr. som betales ved tilmelding.

Jagttegn

For at gå på jagt i Danmark skal man have et gyldigt jagttegn. I RU kan du tage jagttegn, hvis du fylder 16 år i det år, du går til prøven, og hvis du har en ren straffeattest. På kurset får du indblik i vildtbiologi, jagtlovgivning samt sikker færdsel med brug af våben. Holdstart er i efteråret og vi afslutter med den obligatoriske jagtprøve i april/maj.

Undervisningsdag er tirsdag kl. 19-21 på Suldrup Skole. Første gang tirsdag d. 30. oktober.

Klik her for krav, priser, regler m.v.

Traktorkørekort

Fra 1. januar 2019 udbyder Rebild Ungdomsskole desværre ikke traktorkørekort. Man skal i stedet kontakte en køreskole, hvis man ønsker at tage traktorkørekort.

Web Fotos Proevefag