• Sko

Prøvefag

Knallertkørekort og førstehjælp

Er du snart 15 år, så er det måske ved at være tid til et knallertkørekort. Du får 30 lektioner, som både indeholder teori, kørsel og prøver. Herudover skal du deltage i et otte timers trafikrelateret førstehjælpskursus til knallert (obligatorisk). Førstehjælpen er med i tilmeldingen/prisen. Du må begynde undervisningen, når du er 14 1/2 år, og du kan tilmelde dig i enten Terndrup, Støvring eller Nørager. Du tilmelder dig en venteliste og der starter hold i foråret og i efteråret. Du får besked pr. mail og sms, når der er deltagere nok til et hold.

 

Sikker Trafik kan I og jeres forældre læse mere om undervisning, regler for knallertkørsel, krav til prøver og man kan gennemgå en "øveprøve".

 

Klik her for krav til foto

 

Pris: 930 kr. (førstehjælp 450 kr. + kørekort 480 kr.) Hvis du ikke består, koster det 220 kr. at gå til prøve igen.

 

NB: Alle holdene er fyldt, men vi kører med nye hold igen til foråret 2019 (opstart i marts/april)

 

Tilmeld Knap3

 

 

rdselsrelateret førstehjælp

Er du ved at tage kørekort til MC, bil eller traktor, så skal du have et kursus i færdselsrelateret førstehjælp for at gå til teoriprøve. Vi udbyder kurset to gange om året - et i foråret og et i efteråret. Kurset har en varighed på 8 timer. Du kan tilmelde dig på ventelisten - vi kontakter dig, når der er deltagere nok til at starte et hold.

Næste hold er i foråret 2019 (dato kommer senere) i Ungecenter Nord

Pris: 450 kr. som betales ved tilmelding.

 

Tilmeld Knap3

 

Jagttegn

For at gå på jagt i Danmark skal man have et gyldigt jagttegn. I RU kan du tage jagttegn, hvis du fylder 16 år i det år, du går til prøven, og hvis du har en ren straffeattest. På kurset får du indblik i vildtbiologi, jagtlovgivning samt sikker færdsel med brug af våben. Holdstart er i efteråret og vi afslutter med den obligatoriske jagtprøve i april/maj. 

Undervisningsdag er tirsdag kl. 19-21 på Suldrup Skole. Første gang tirsdag d. 30. oktober.

 

Klik her for krav, priser, regler m.v.

 

Tilmeld Knap3

 

 


      Knallert1

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp