• Sko

Prøvefag

Knallertkørekort og førstehjælp

Er du  snart 15 år, så er det måske ved at være tid til et knallertkørekort. Du får 30 lektioner, som både indeholder teori, kørsel og prøver. Herudover skal du deltage i et otte timers trafikrelateret førstehjælpskursus til knallert (obligatorisk). Førstehjælpen er med i tilmeldingen/prisen. Du kan begynde undervisningen, når du er 14 1/2 år, og du kan tilmelde dig i enten Terndrup, Støvring eller Nørager. Du tilmelder dig en venteliste og der starter hold i foråret og i efteråret. Du får besked pr. mail og sms, når der er deltagere nok til et hold.

 

Sikker Trafik kan du og dine forældre læse mere om undervisning, regler for knallertkørsel, krav til prøver og du kan gennemgå en "øveprøve".

 

Klik her for krav til foto

 

Pris: 820 kr. (inkl. førstehjælp). Hvis du ikke består, koster det 210 kr. at gå til prøve igen.


Tilmeldingsfrist for at komme på et efterårshold er onsdag d. 13. september 2017.

 

Tilmeld Knap3

 

Traktorkørekort

Gennem praktisk og teoretisk undervisning får du ret til at føre traktor med et kørekort udstedt af motorkontoret. Du kan tidligst gå op til prøve, når du er fyldt 16 år. Det er køreskolen som tilrettelægger undervisning og prøve, så du kan ikke regne med, at du kommer til prøve lige på din 16-års fødselsdag - prøverne foregår holdvis.

Du skal huske at tilmelde dig kurset i færdselsrelateret førstehjælp (hold P-4), når du tilmelder dig traktorkørekort. Hvis du indenfor det seneste år har taget knallertkørekort, gælder førstehjælpskurset herfra også til traktor.

 

Klik her for krav, priser, regler m.v.

 

Du kan tilmelde dig vores venteliste. Vi starter et hold i foråret og et i efteråret. Du får nærmere besked om undervisning og tidspunkter, når der er deltagere nok til et hold.

 

Tilmeld Knap3

 

rdselsrelateret førstehjælp

Er du ved at tage kørekort til bil eller traktor, så skal du have et kursus i færdselsrelateret førstehjælp for at gå til teoriprøve. Vi udbyder kurset to gange om året - et i foråret og et i efteråret. Kurset har en varighed på 8 timer. Du kan tilmelde dig vores venteliste - vi kontakter dig, når der er deltagere nok til at starte et hold.

Næste hold er d. 19. november 2017 kl. 8-16 i Ungecenter Nord

Pris: 350 kr. som betales ved tilmelding.

 

Tilmeld Knap3

 

Jagttegn

For at gå på jagt i Danmark skal du have et gyldigt jagttegn. I RU kan du tage jagttegn, hvis du fylder 16 år i det år, du tager prøven, og hvis du har en ren straffeattest. På kurset får du indblik i vildtbiologi, jagtlovgivning samt sikker færdsel med brug af våben. Holdstart er i efteråret og vi afslutter med den obligatoriske jagtprøve i april/maj. 

I år starter holdet lidt tidligt, da der er mulighed for at komme en tur ud og høre hjortebrøl. Første gang er derfor tirsdag d. 12. september kl. 19 på Suldrup Skole.

 

Klik her for krav, priser, regler m.v.

 

Tilmeld Knap3

 

 


      Knallert1

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp