• Sko

Prøvefag

Knallertkørekort og førstehjælp

Er I snart 15 år, så er det måske ved at være tid til et knallertkørekort. I får 30 lektioner, som både indeholder teori, kørsel og prøver. Herudover skal I deltage i et otte timers trafikrelateret førstehjælpskursus til knallert (obligatorisk). Førstehjælpen er med i tilmeldingen/prisen. I kan begynde undervisningen, når I er 14 1/2 år, og I kan tilmelde jer i enten Terndrup, Støvring eller Nørager. I tilmelder jer en venteliste og der starter hold i foråret og i efteråret. I får besked pr. mail og sms, når der er deltagere nok til et hold.

 

Sikker Trafik kan I og jeres forældre læse mere om undervisning, regler for knallertkørsel, krav til prøver og I kan gennemgå en "øveprøve".

 

Klik her for krav til foto

 

Pris: 830 kr. (førstehjælp 350 kr. + kørekort 480 kr.) Hvis du ikke består, koster det 220 kr. at gå til prøve igen.

 

 

Tilmeld Knap3

 

Traktorkørekort

Gennem praktisk og teoretisk undervisning får I ret til at føre traktor med et kørekort udstedt af motorkontoret. I kan tidligst gå op til prøve, når I er fyldt 16 år. Det er køreskolen som tilrettelægger undervisning og prøve, så I kan ikke regne med, at I kommer til prøve lige på jeres 16-års fødselsdag - prøverne foregår holdvis.

I skal huske at tilmelde jer kurset i færdselsrelateret førstehjælp (hold P-4), når I tilmelder jer traktorkørekort. Hvis I indenfor det seneste år har taget knallertkørekort, gælder førstehjælpskurset herfra også til traktor.

 

Klik her for krav, priser, regler m.v.

 

I kan tilmelde jer vores venteliste. Vi starter et hold i foråret og et i efteråret. I får nærmere besked om undervisning og tidspunkter, når der er deltagere nok til et hold.

 

Tilmeld Knap3

 

rdselsrelateret førstehjælp

Er I ved at tage kørekort til bil eller traktor, så skal I have et kursus i færdselsrelateret førstehjælp for at gå til teoriprøve. Vi udbyder kurset to gange om året - et i foråret og et i efteråret. Kurset har en varighed på 8 timer. I kan tilmelde jer vores venteliste - vi kontakter jer, når der er deltagere nok til at starte et hold.

Næste hold er i foråret 2018 - dato følger - kl. 8-16 i Ungecenter Nord

Pris: 350 kr. som betales ved tilmelding.

 

Tilmeld Knap3

 

Jagttegn

For at gå på jagt i Danmark skal I have et gyldigt jagttegn. I RU kan I tage jagttegn, hvis I fylder 16 år i det år, I tager prøven, og hvis I har en ren straffeattest. På kurset får I indblik i vildtbiologi, jagtlovgivning samt sikker færdsel med brug af våben. Holdstart er i efteråret og vi afslutter med den obligatoriske jagtprøve i april/maj. 

I år starter holdet lidt tidligt, da der er mulighed for at komme en tur ud og høre hjortebrøl. Første gang er derfor tirsdag d. 12. september kl. 19 på Suldrup Skole.

 

Klik her for krav, priser, regler m.v.

 

Tilmeld Knap3

 

 


      Knallert1

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp