• Sko

Se alle aktiviteter

"Sorte fingre" // UC Øst Terndrup

Klar til at makke i værkstedet? Det foregår på Terndrup Skole hver onsdag kl. 19-21. Vi makker med bocarts, knallerter og hvad vi ellers finder på af spændende ting.

Tid og sted: Terndrup Skole hver onsdag kl. 19-21. Opstart onsdag d. 15/8.

 

Tilmeld Knap3

 

FlagFootball

Prøv kræfter med flagfootball - en variation af amerikansk fodbold. Mød Jeppe, som uden tvivl vil gøre dit møde med flagfootball til en svedig oplevelse.

Tid: Tirsdage kl. 16.30-18.00. Næste gang 4/9.
OBS: Vi mødes ved UC Nord.

 

Tilmeld Knap3

 

Fredagscafé // UC Syd

Ca. en fredag om måneden holder vi fredags-café. Sommetider vil I opleve, vi har et tema, som fx til jul, hvor vi traditionen tro holder den store julefrokost med mad udefra.

Hold øje med opslag!

Tid: Første gang d. 31/8, kl. 19.30-23.30.

 

UC Øst i højderne!

Tirsdag d. 18. september skal vi udfordres – vi skal op i trætoppene i Aalborg med klatresele og det hele.

Det koster sølle 50 kr, og det er inklusiv entre til klatreparken og aftensmad.

Tid: 18/9, transport fra Bælum/Terndrup kl. 15.00 og Skørping kl. 15.30

Pris: 50 kr. OBS: Der er kun 16 pladser!

 

Tilmeld Knap3 

 

Stillezonen // UC Øst

Efter aftensmaden åbner stillezonen. Her har du mulighed for at fordybe dig i et spil, lave noget kreativt, kigge på lektierne eller bare slappe af med vennerne. Vi gearer ned på en lækker mandag.

Tid: Mandage i september.

 

Tilmeld Knap3

 

Studietid 15+ // UC Nord
Rum til fordybelse? Det har vi! Der er kaffe/te/kakao på kanden, og du kan købe en bolle for 3 kr. Skriv din opgave færdig eller hjælp hinanden i mål med de sidste afleveringer.

Tid: Onsdage kl. 15-18.00. Første gang 5/9.

 

Tilmeld Knap3

 

Motocross

Har du benzin i blodet? Er du til fart og spænding? Er du ikke bange for en smule mudder og meget olie på fingrene? Så er dette crosshold måske noget for dig? I samarbejde med Ung Mariagerfjord og Hadsund Motorklub giver RU dig muligheden for at prøve motocross. Al undervisning i værkstedet foregår i Arden (Hvarrevej 10) onsdag aften, hvor vi holder til i kælderen under Arden Ungdomsklub. Når vi kører, foregår det på banerne i Hadsund (Aalborgvej 64) om lørdagen. Du skal lære alt om, hvordan motoren/maskinen virker og selv deltage i vedligeholdelse/opbygning af maskinerne.

 

Holdet mødes 9 gange i alt med 5 gange værksted og 4 gange kørsel på bane. Det er gratis at deltage på holdet.
Du skal selv medbringe: Godt humør, fornuftigt tøj til både værkstedet og kørsel på bane.

 

Tid: opstart d. 5/9, kl. 19-21.00

Tilmelding senest 4/9 til Jens: 2061 5346. 

Se oversigt over datoer og steder her.

 

NB: Holdet er fyldt, men vi har lavet en venteliste, som du kan tilmelde dig, hvis vi kan få nogle flere pladser. 

 

Tilmeld Knap3

 

STRATEGO
Stratego i skoven - Er du klar? Kom og forsvar din fane og dyst mod de andre om at blive den bedste strateg i hele Nørager og omegn.

Tid: d. 10/9, kl. 18.30. 
OBS: Vi mødes ved UC Syd.

 

Tilmeld Knap3

 

Tegneworkshop // UC Nord
Jeg kan da ikke tegne... endnu. Er du vild med at tegne, eller vil du gerne lære det? Kom og få tips og tricks, hvor alle kan være med og lære det!

Tid: Tirsdage kl. 16-18.00. Første gang 25/9. 

Tilmeld Knap3

 

Robinson Challenge 2018

Er du til adventure games og sjove udfordringer? Så tag med RU en weekend til Læsø og deltag i Robinson Challenge 2018.

Der er mange spændende udfordringer, hvor alle kan være med.
Kom og prøv blandt andet ridning på islandske heste, sansebaner, saltsydning, lerdueskydning, tømmerflåder, naturmadlavning, natløb (fredag/lørdag), Commando Crawl og meget mere…

Tid: 28/9-30/9

Pris: 150 kr. inkl. transport, forplejning og aktiviteter.

 

Tilmeld Knap3

 

LAN Party // UC Syd

Vi inviterer til LAN Party for piger og drenge. Pigerne får deres eget Pink LAN, hvor de kan game i fred for drengehørm, stinkprutter og en blanding af sure tæer og sauercreme and onion chips - det kan drengene holde for sig selv. Derudover åbner vi biffen, laver en FIFA-turnering og et party med god musik og dans på bordene. Og der er selvfølgelig lækker natmad.

 

Tid: 5/10, kl. 19.00-07.00.

Pris: 50 kr. inkl. natmad.

Retningslinjer for LAN finder du her.

 

Tilmeld Knap3

 

BARSKE GLÆDER  

Du er presset fysisk. Din indre stemme siger: ”Jeg vil, jeg tør og jeg kan godt”. Du er sammen med kammerater og voksne, som du stoler på. Sammen klarer I de fysiske og psykiske udfordringer på ”Barske glæder”. Vi sammensætter en gruppe af unge med hang til at udfordre sig selv i naturen. Vi skal lære en masse om udstyr, grænser og overlevelser i naturen, men først og fremmest skal vi have en masse fantastiske oplevelser som et hold.

Første tur m. overnatning i skoven er d. 27.-28. oktober. Senere følger testtur, kuldetur, førstehjælpskursus og kanotur til Sverige i Kr. Himmelfartsferien. Hvis der er interesse og tilslutning, laver vi en vandretur til Norge i sommeren 2019. 
Ungdomsskolen ligger inde med en del grej, men du må påregne udgifter til også at anskaffe dig grej selv.

Tid: Opstartsmøde 6/10, kl. 19-21 i UC Øst i Skørping

 

Tilmeld Knap3

 

Bio Maraton 

Vi ruller som sædvanligt den røde løber ud og inviterer til fem fantastiske film i Kinorevuen i Skørping. Vi garanterer lidt for enhver smag; grin, gråd, gys og spænding. Der er natmad i Kinorevuens café, og det eneste I selv skal medbringe er god stemning, lidt penge til snolder og måske en pude.
Hvilke fem film vi skal se, bliver slået op på vores Facebookside i ugen op til efterårsferien. 

Tid: 12/10, kl. 21.00-07.00. 

Pris: 150 kr. inkl. midnatsmad

 

Tilmeld Knap3

 

UNG I EU  - kurser og studietur

I 2019 er der igen valg til EU-parlamentet. Måske har du ikke lov til at bruge din stemme endnu, men du er nysgerrig og vil gerne vide mere om at være ung i EU. Du kan faktisk også allerede nu påvirke udviklingen for 500 mio europæere, for vi er inviteret til temadag i EU-parlamentet med debat med flere forskellige parlamentari- kere (in English). Inden studieturen holder RU i samarbejde med Mariagerfjord og Frederikshavn Ungdomsskoler tre kursusaftener om EU’s historie, EU i dag og EU i fremtiden. Herefter er vi klar til at indtage Bruxelles, hvor vi skal besøge EU´s institutioner og deltage på temadagen i parlamentet.

NB: Min. 15 år. 

Tid: 15/10-19/10

Pris: 900 kr. Betales ved tilmelding senest d. 14. august.

 

Tilmeld Knap3 

 

Smag på kulturen // UC Syd
Få nye ”smagsoplevelser” du ikke forestillede dig var noget for dig! Hver måned har du mulighed for at få en på opleveren, fx en tur i teater, anderledes mad eller bare fornøjelsen af at bryde grænser. Lad os udforske sammen!

 

Tilmeld Knap3

 

Etnisk mad // UC Nord

Det har jeg aldrig smagt, så det kan jeg sikkert godt lide. Lær at lave mad fra hele verden. Giv en hånd med i køkkenet og få opskrifter, tips og tricks, som du kan imponere venner, familie og kæresten med.

Tid: Tirsdag 30/10, fra kl. 16.

Tilmeld Knap3

 

Journalist - for en dag

Du har en journalist i maven – eller kunne godt tænke dig at få det! Du er nysgerrig på, hvordan man formidler en god historie og vil gerne sætte ungekultur på dagsordenen. Magasinet ’Kulturen’ sætter fokus på ’Ungdomskultur i Rebild Kommune’ og det er jer, der skal fortælle historien. Vi sammensætter en redaktion, og I bliver klædt på til at sætte unge på dagsordenen i Rebild, ved hjælp af de vinkler I vælger, de historier der fortælles og de billeder, der bliver taget. Målet er at skrive et antal artikler, der bliver trykt i ’Kulturen’, og hvor I står som forfattere. 

Kontakt: Trine // trbp@rebild.dk  // 4114 8372.

 

Tilmeld Knap3

 

De kreatives legeplads // UC Syd
Hver måned kan du gå i krea-hjørnet eller madværkstedet. Her kan du dyrke dine interesser og mærke fællesskabet, som opstår, hvad end det er med lim, farver og garn eller asparges, bacon og rigeligt med smør. 

 

Tilmeld Knap3 

 

Weekend i Rønbjerg - for de lidt ældre unge

Vi gør det igen! Og vi vil have dig med! Det man kan selv; skal man selv, så riv pløkkerne op og smut hjemmefra med RU i en weekend til Rønbjerg. Igen i år står turen på en masse sjove aktiviteter som; badeland med poolparty, lasergame, sumobrydning, bowling, forhindringsbane m.m. Når pulsen har lagt sig, kan I trække jer tilbage i de 6-mandshytter, hvor I skal bo. Her kan I hygge jer sammen, lave mad og ikke mindst rydde op ;-)  På infomødet, d. 25/10, kl. 19.00 i Stubhuset, bliver I tildelt en 6-mandshytte, I tilmelder jer aktiviteterne, samt får planlagt hvad I skal have at spise.

NB: Turen er for 8. klasserne, samt ældre unge. Hvis der er ledige pladser efter tilmeldingsfristen, vil 7. klasserne få tilbudt de resterende pladser. 

 

Tid: 2/11-4/11

Pris: 700 kr.

 

Tilmeld Knap3

 

Julefrokost i Rebild Ungdomsskole

Vi holder traditionen tro julefrokost for alle unge fra Øst, Nord og Syd. Det foregår i Ungecenter Syd fredag den 14. december 2018 kl. 17.30-24.00. Vi sørger for lækker julemad, julepynt og hygge, så støv nissehuen af og kom med. Du kan tilmelde dig allerede nu!

Tid: 14/12 kl. 17.30-24.00. 

Pris: 125 kr. inkl. julefrokostmenu.

 

Tilmeld Knap3

 

SKITUR - på pist i Østrig

Tag med RU på skitur i skolernes vinterferie, uge 8, 2019. Denne gang tager vi til Neukirchen i Østrig; et fantastisk skiområde, som er perfekt til unge, der ønsker lidt af det hele. Hotellet ligger tæt på pisterne. Der er 64 km pister i området, de er brede og perfekte – så der er rigeligt plads at boltre sig på. Er du nybegynder, får du en skiinstruktør tilknyttet, så du hurtigt lærer teknikken! I prisen er der 4 dage på ski, inkl. liftkort, ski/snowboardleje samt morgen- og aftensmad. Frokosten nyder du på bjerget og er for egen regning. Det er muligt at medbringe eget skiudstyr.

Tid: Uge 8, nærmere tidspunkter følger. 

Pris: 3100 kr. inkl. transport, ophold, morgen- og aftensmad, leje af udstyr, liftkort og evt. skiskole. 
Ved tilmelding 1. oktober 2018 betales et depositum på 1500 kr.

NB: Max 18 pladser! 

Holdet er fyldt, men der er en venteliste, som du kan tilmelde dig.

 

Tilmeld Knap3

 

Studietur til Barcelona

Barcelona har det hele; pulserende storbyliv, spændende historie,
badestrand, kunst, kultur og fodbold i verdensklasse. Vil du opleve alt dette uden dine forældre? - Så tag med RU på en fantastisk studierejse. Vi garanterer en perlerække af oplevelser sammen med glade unge og voksne fra RU. 
Vi planlægger turen i detaljer på et møde i marts, hvor du kan komme med dine idéer. Din stemme bliver garanteret hørt! 

“Tag afsted som du var, kom hjem som du blev”

 

Tid: Uge 27, 2019. Nærmere tidspunkter følger.

Pris: 3.950 kr. inkl. fly fra Aalborg Lufthavn, 4 overnatninger på ungdomshotel, morgen-/aftensmad.

Ved tilmelding d. 1. oktober betales depositum 1.800 kr.

NB: Vi har kun 40 pladser, så hold dig ikke tilbage med din tilmelding. 

 

Tilmeld Knap3

 

Knallertkørekort og førstehjælp

Er du snart 15 år, så er det måske ved at være tid til et knallertkørekort. Du får 30 lektioner, som både indeholder teori, kørsel og prøver. Herudover skal du deltage i et otte timers trafikrelateret førstehjælpskursus til knallert (obligatorisk). Førstehjælpen er med i tilmeldingen/prisen. Du må begynde undervisningen, når du er 14 1/2 år, og du kan tilmelde dig i enten Terndrup, Støvring eller Nørager. Du tilmelder dig en venteliste og der starter hold i foråret og i efteråret. Du får besked pr. mail og sms, når der er deltagere nok til et hold.

 

På Sikker Trafik kan I og jeres forældre læse mere om undervisning, regler for knallertkørsel, krav til prøver og man kan gennemgå en "øveprøve".

 

Klik her for krav til foto

 

Pris: 830 kr. (førstehjælp 350 kr. + kørekort 480 kr.) Hvis du ikke består, koster det 220 kr. at gå til prøve igen.

 

NB: Hvis du tilmelder dig ventelisten senest 14-09-2018, så er du sikker på at komme med på efterårsholdet, hvis du opfylder betingelserne (14 ½ år ved undervisningens start primo oktober)

 

Tilmeld Knap3

 

Traktorkørekort

Gennem praktisk og teoretisk undervisning får du ret til at føre traktor med et kørekort udstedt af motorkontoret. Du kan tidligst gå op til prøve, når du er fyldt 16 år. Det er køreskolen som tilrettelægger undervisning og prøve, så du kan ikke regne med, at komme til prøve lige på din 16-års fødselsdag - prøverne foregår holdvis.

Du skal huske at tilmelde dig kursus i færdselsrelateret førstehjælp (hold P-4), når du tilmelder dig traktorkørekort. Hvis du indenfor det seneste år har taget knallertkørekort, gælder førstehjælpskurset herfra også til traktor.

 

Klik her for krav, priser, regler m.v.

 

Du tilmelder dig på ventelisten. Der starter et hold i foråret og et i efteråret. Du får nærmere besked om undervisning og tidspunkter, når der er deltagere nok til et hold.

 

Tilmeld Knap3

 

rdselsrelateret førstehjælp

Er du ved at tage kørekort til MC, bil eller traktor, så skal du have et kursus i færdselsrelateret førstehjælp for at gå til teoriprøve. Vi udbyder kurset to gange om året - et i foråret og et i efteråret. Kurset har en varighed på 8 timer. Du kan tilmelde dig på ventelisten - vi kontakter dig, når der er deltagere nok til at starte et hold.

Næste hold er d. 10. og 12. september 2018, kl. 16-20 i Ungecenter Nord

Pris: 350 kr. som betales ved tilmelding.

 

Tilmeld Knap3

 

Jagttegn

For at gå på jagt i Danmark skal man have et gyldigt jagttegn. I RU kan du tage jagttegn, hvis du fylder 16 år i det år, du går til prøven, og hvis du har en ren straffeattest. På kurset får du indblik i vildtbiologi, jagtlovgivning samt sikker færdsel med brug af våben. Holdstart er i efteråret og vi afslutter med den obligatoriske jagtprøve i april/maj. 

Undervisningsdag og startdato følger hurtigst muligt.

 

Klik her for krav, priser, regler m.v.

 

Tilmeld Knap3

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp