• Sko

Se alle aktiviteter

Besøg eller book Petitten

UC Syd har købt en flot retro campingvogn, så nu kan vi komme ud til DIG!

 

  • Petitten besøger ?? – kom med dit bud
  • Send dit bud til Rasmus // 4073 1598 

 

Følg med på UC Syd's facebook, instagram og snap for at finde ud af, hvor Petitten åbner næste gang...

 

 

E-Sport i RU

Nu har du hos RU mulighed for at prøve kræfter med holdbaseret træning i League of Legends og CS:GO under kyndig vejledning af vores certificerede eSportsinstruktør Philip Kroer Færch. Bliv udfordret på din forståelse af dit foretrukne spil, både teknisk og taktisk, og bliv bedre til at kommunikere og samarbejde med folk omkring dig. Kort sagt, hvis du vil have et brush up på dine skills så du bliver den ultimative gamer, så er eSport lige noget for dig!

Kom ned i Ungecenter Syd - vi spiller hver onsdag

Tidspunkt: Onsdage kl. 17.15 i Ungecenter Syd.

info: Kontakt Rasmus Rask // irara@rebild.dk // 4073 1598

Tilmelding: Du kan tilmelde dig til enten CS:GO eller League of Legends.

 

 Tilmeld Knap3

 

 

rdselsrelateret førstehjælp

Er du ved at tage kørekort til bil eller traktor, så skal du have et kursus i færdselsrelateret førstehjælp for at gå til teoriprøve. Vi udbyder kurset to gange om året - et i foråret og et i efteråret. Kurset har en varighed på 8 timer. Du kan tilmelde dig vores venteliste - vi kontakter dig, når der er deltagere nok til at starte et hold.

Næste hold er d. 19. november 2017 kl. 8-16 i Ungecenter Nord

Pris: 350 kr. som betales ved tilmelding.

 

Tilmeld Knap3

 

 

Jagttegn

For at gå på jagt i Danmark skal du have et gyldigt jagttegn. I RU kan du tage jagttegn, hvis du fylder 16 år i det år, du tager prøven, og hvis du har en ren straffeattest. På kurset får du indblik i vildtbiologi, jagtlovgivning samt sikker færdsel med brug af våben. Holdstart er i efteråret og vi afslutter med den obligatoriske jagtprøve i april/maj. 

I år starter holdet lidt tidligt, da der er mulighed for at komme en tur ud og høre hjortebrøl. Første gang er derfor tirsdag d. 12. september kl. 19 på Suldrup Skole.

 

Klik her for krav, priser, regler m.v.

 

Tilmeld Knap3

 

 

Knallertkørekort og førstehjælp

Er du  snart 15 år, så er det måske ved at være tid til et knallertkørekort. Du får 30 lektioner, som både indeholder teori, kørsel og prøver. Herudover skal du deltage i et otte timers trafikrelateret førstehjælpskursus til knallert (obligatorisk). Førstehjælpen er med i tilmeldingen/prisen. Du kan begynde undervisningen, når du er 14 1/2 år, og du kan tilmelde dig i enten Terndrup, Støvring eller Nørager. Du tilmelder dig en venteliste og der starter hold i foråret og i efteråret. Du får besked pr. mail og sms, når der er deltagere nok til et hold.

 

På Sikker Trafik kan du og dine forældre læse mere om undervisning, regler for knallertkørsel, krav til prøver og du kan gennemgå en "øveprøve".

 

Klik her for krav til foto

 

Pris: 820 kr. (inkl. førstehjælp). Hvis du ikke består, koster det 210 kr. at gå til prøve igen.


Tilmeldingsfrist for at komme på et efterårshold er onsdag d. 13. september 2017.

 

Tilmeld Knap3

 

 

Maddage/kulturdage

Mandage i lige uger indtil efterårsferien har vi fokus på andre landes kulturer og smager på deres retter. Så skal du smage på Syrien eller med et smut til Japan, så er det mandag du skal med i køkkenet.

Tid og sted: Første gang mandag d. 23. oktober kl. 16.00-19.30 i Ungecenter Syd

Tilmelding: Du møder bare op!

 

 

MILIFE - Personlig kompetenceudvikling for unge

MILIFE henvender sig til dig, som ønsker at lære dig selv endnu bedre at kende og udnytte egne ressourcer. I MILIFE arbejder du med personlige kompetencer, som styrker dit kendskab til dig selv og giver dig redskaber til at tackle fremtidige udfordringer og valg. På kurset deltager du aktivt og møder en masse forskellige opgaver, lege og øvelser, som vil styrke din selvindsigt. Du vil blive udfordret i din måde at tænke på, din kreativitet og personlighed.

 

I RU har vi tre certificerede undervisere i MILIFE, der står klar til at skræddersy forløb i samarbejde med skoler. Er du eller din skole interesset, kan I læse mere om MILIFE her

 

 

Musik-starter

Kunne du tænke dig at spille sammen med andre, eller lære at spille på et instrument? Musikstarter er for dig, som ikke spiller i forvejen, men gerne vil prøve. Her er plads til alle, og vi garanterer at det bliver sjovt. Vi understreger at det ikke er almindelig musikundervisning, men et godt sted at afprøve om musik er noget for dig. 

Tid og sted: Vi mødes i UC Nord hver tirsdag kl. 17.00-20.00. Første gang d. 12. september 2017. Du møder bare op!

 

 

Musikstudie

Nu har du chancen for at indspille din og vennernes musik. I Ungecenter Nord i Støvring er vi igang med at opbygge et musikstudie med fokus på bl.a. elektronisk musik. Her kan I øve, optage og give små koncerter. Så kom alene eller tag bandet med, stem instrumenterne og mix din egen skive.

Start: Kontakt Kristine Thillemann på 4073 1995 eller krth@rebild.dk

 

 

R:UD

R:UD er RU's taskforce inden for den internationale dimension. I R:UD vil vi arbejde med at sætte vores aftryk på verden, og at verden sætter sit aftryk på os! Formålet med R:UD er at skabe nye ungefællesskaber på tværs af landegrænser, udforske digitale fællesskaber, lave udvekslinger og generelt skabe interesse for internationale emner. Kom med i R:UD og sæt dit præg på den internationale dimension i Rebild! Vi har været i Marokko - join us og vær med næste gang vi rejser ud..

 Læs mere om R:UD her

 

Tilmeld Knap3

 

 

RU Cup 2017 - Fodboldturnering

I januar inviterer vi atter til RU CUP. Fodboldturneringen foregår indendørs, og vi kridter op til et brag af et opgør mellem Rebild Kommunes unge på tværs af byerne. For at deltage skal du samle et hold på minimum fem spillere mellem 13 og 18 år, som er klar på at tage kampen op og dyste med de andre hold. Vi spiller i drenge- og pigerække i grupperne 13-15 år og 15-18 år.  Hvem hiver vandrepokalen med hjem? Kom og få det afgjort! Tilmeld dit hold og vær med til en svedig dag i fodboldens tegn.

NB: Kun holdlederen skal tilmelde sig!

Tidspunkt: Lørdag d. 27. januar 2018, kl. 10.00-16.00 i Arena Himmerland, Støvring

Tilmelding: Senest 12. januar 2018.

 

Tilmeld Knap3

 

 

Rebild Ungeråd

Tag en tørn for ungdommen i Rebild og kom bl.a. med til Folkemødet på Bornholm i juni 2018.

RU vil være i front på det ungdomspolitiske felt, derfor satser vi stort på Rebild Ungeråd, hvor vi arbejder med demokrati, medbestemmelse og indflydelse. 

Rebild Ungeråd er de unges talerør, hvor DIN stemme er på dagsordenen. Vi mødes minimum en gang om måneden, hvor forskellige emner bliver drøftet.

I juni tager Rebild Ungeråd til Folkemødet på Bornholm, og bliver du medlem af ungerådet, kan du også komme med. Vi bor lige midt i Folkemødet og oplever den helt særlige stemning, når den danske politiske elite møder folket i solskinnet på klipperne ved Allinge.

INFO: Kontakt Jens Skov Jørgensen // ijsjo@rebild.dk // 2061 5346

Læs mere om Ungerådet her eller på vores facebook

 

Tilmeld Knap3

 

 

Sexualisterne - Ung til ung formidling

Sexualisterne er en gruppe unge der formidler sex og sundhed til andre unge. Vi lægger stor vægt på tillid, respekt og ærlighed. Disse 3 værdier er bundet op på, at vi er seriøse og specialister på det at være ung. Og hvordan kan vi så være det? Jo, fordi vi selv er unge. Konceptet bygger på ung til ung formidling, og du vil møde unge der igennem uddannelse, kurser og erfaring ved, hvad vi snakker om, og ikke mindst kan sætte os ind i hvordan du som ung går og har det. Læs mere her.

Kontakt: Kristine Thilleman // krth@rebild.dk // 4073 1995.

 

 

"Sorte fingre" i Terndrup

Klar til at makke i værkstedet? Det foregår på Terndrup Skole hver onsdag kl. 19-21. Vi makker med bocarts, knallerter og hvad vi ellers finder på af spændende ting.

Tid og sted: Terndrup Skole hver onsdag kl. 19-21. Første gang d. 20. september

 

Tilmeld Knap3

 

 

Street Sport

Skate, streetsoccer, panna, fun-battle, hockey, dance… Alt der kan laves på ”gaden”. Hver mandag eftermiddag ryster vi weekenden af os i området omkring ungecenteret!

Sted: Ungecenter Øst i Skørping om mandagen!

Tilmelding: Du møder bare op!

 

 

STUDIETUR 2018 – Turen går til London

Få en storbyoplevelse, når vi tager til London i den første uge af skolernes sommerferie (uge 27-2018). Vi får fire hele dage i London, hvor vi kommer til at opleve byens største seværdigheder: Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace, Tower Bridge, Trafalger Square, London Eye og meget mere. Der vil også være mulighed for at shoppe på Oxford Street og et besøg i Madam Tussauds, hvor vi kan mænge os med de kendte.

Det endelige indhold for turen planlægger vi på et fælles møde inden vi tager afsted. Her har I mulighed for at komme med jeres idéer til, hvad vi skal opleve i London. Are you ready?

Tidspunkt: Fire overnatninger i London i uge 27, den første uge i skolernes sommerferie.

Pris: 3850 kr. inkl. transport, ophold, forplejning (morgen- og aftensmad) samt entrébilletter. Depositum på kr. 1.850,- ved tilmelding.

 

Tilmeld Knap3

 

 

 SKITUR - til Kaprun i Østrig

Tag med RU på skitur i skolernes vinterferie i uge 8. Igen i år går turen til Kaprun i Østrig, hvor vi tilbyder fem super skidage i de fantastiske Østrigske Alper. Vi bor i centrum af et attraktivt skiområde ved Zell Am See, hvor I kan prøve kræfter med ski eller snowboard i hele tre områder, bl.a. gletcheren Kitzsteinhorn.

Vi garanterer udfordringer for alle - både nybegyndere og øvede skitosser. Hvis behovet er der, vil der være mulighed for skiskole de første to dage. Tilmeldingsfrist d. 1. oktober 2017.

Tidspunkt: Afgang lørdag d. 17. februar 2018, kl. ca. 12. Hjemkomst fredag d. 23. februar 2018, kl. ca. 12.

Pris: 4000 kr. + evt. 300 kr. til skileje. Prisen er inkl. transport, ophold, forplejning (morgenmad, madpakker og aftensmad), liftkort og evt. skiskole. Er du interesseret? Kontakt Jens Skov Jørgensen på 2061 5346 og hør om der stadig er ledige pladser.

 

 

TeenFit

Din livsstil har stor indvirkning på din trivsel. I TeenFit får du støtte til at ændre din livsstil, så du opnår mest mulig sundhed og trivsel. Du sætter målene for, hvad du ønsker at ændre ved din livsstil, og i fællesskab med de andre deltagere får du erfaringer med forskellige motionsformer og sund kost. 

Erfaringerne fra TeenFit-forløbet kan du bruge som byggesten for din nye livsstil. Du får mulighed for at finde din fortrukne motionsform, lave spændende og sund mad, opleve et fællesskab med andre unge, grine, blive udfordret og meget mere. Er du eller din skole interesseret, kan I kontakte os for eksempler på forløb. Læs mere om TeenFit her

 

 

Traktorkørekort

Gennem praktisk og teoretisk undervisning får du ret til at føre traktor med et kørekort udstedt af motorkontoret. Du kan tidligst gå op til prøve, når du er fyldt 16 år. Det er køreskolen som tilrettelægger undervisning og prøve, så du kan ikke regne med, at du kommer til prøve lige på din 16-års fødselsdag - prøverne foregår holdvis.

Du skal huske at tilmelde dig kurset i færdselsrelateret førstehjælp (hold P-4), når du tilmelder dig traktorkørekort. Hvis du indenfor det seneste år har taget knallertkørekort, gælder førstehjælpskurset herfra også til traktor.

 

Klik her for krav, priser, regler m.v.

 

Du kan tilmelde dig vores venteliste. Vi starter et hold i foråret og et i efteråret. Du får nærmere besked om undervisning og tidspunkter, når der er deltagere nok til et hold.

 

Tilmeld Knap3

 

 

 

Årets julefrokost i RU

Vi inviterer til julefrokost i Ungecenter Syd (Nørager) med julehygge, pakkespil, konkurrencer og lækker 2-retters julemiddag. Alle unge i kommunen er velkomne. Hvis du kommer fra UC Øst eller UC Nord, så finder vi ud af noget med transporten. Har du spørgsmål kan du ringe til Rasmus på 4073 1598.

Tidspunkt: Fredag den 15. december 2017 kl. 17.00-23.30. 

Tilmelding: Senest 13. december 2017.

Pris: 75,- kr. som betales ved tilmelding.

 

Tilmeld Knap3

 

 

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp