• Sko

Se alle aktiviteter

Sexualisterne - Ung til ung formidling

Sexualisterne er en gruppe unge der formidler sex og sundhed til andre unge. Vi lægger stor vægt på tillid, respekt og ærlighed. Disse 3 værdier er bundet op på, at vi er seriøse og specialister på det at være ung. Og hvordan kan vi så være det? Jo, fordi vi selv er unge. Konceptet bygger på ung til ung formidling, og du vil møde unge der igennem uddannelse, kurser og erfaring ved, hvad vi snakker om, og ikke mindst kan sætte os ind i hvordan du som ung går og har det. Læs mere herKontakt: Kristine Thilleman // krth@rebild.dk // 4073 1995.

 

e-Sport i RU // UC Syd

Nu har I mulighed for at prøve kræfter med holdbaseret træning i League of Legends og CS:GO under kyndig vejledning af vores certificerede eSportsinstruktør Philip Kroer Færch. Bliv udfordret på jeres forståelse af jeres foretrukne spil, både teknisk og taktisk, og bliv bedre til at kommunikere og samarbejde med folk omkring jer. Kort sagt, hvis I vil have et brush up på jeres skills så I bliver de ultimative gamere, så er eSport lige noget for jer!

Kom ned i Ungecenter Syd - vi spiller hver onsdag

Tidspunkt: Onsdage kl. 17.15 i Ungecenter Syd.

info: Kontakt Rasmus Rask // irara@rebild.dk // 4073 1598

Tilmelding: I kan tilmelde jer til enten CS:GO eller League of Legends.

 

 Tilmeld Knap3

 

Musikstudie // UC Nord

Nu har I chancen for at indspille jeres musik. I Ungecenter Nord i Støvring har vi et musikstudie med fokus på bl.a. elektronisk musik. Her kan I øve, optage og give små koncerter. Så kom alene eller tag bandet med, stem instrumenterne og mix jeres egen skive.

Kontakt: Kristine, 4073 1995 // krth@rebild.dk

 

Rebild Ungeråd

Tag en tørn for ungdommen i Rebild og kom bl.a. med til Folkemødet på Bornholm i juni 2018.

RU vil være i front på det ungdomspolitiske felt, derfor satser vi stort på Rebild Ungeråd, hvor vi arbejder med demokrati, medbestemmelse og indflydelse. 

Rebild Ungeråd er de unges talerør, hvor DIN stemme er på dagsordenen. Vi mødes minimum en gang om måneden, hvor forskellige emner bliver drøftet.

I juni tager Rebild Ungeråd til Folkemødet på Bornholm, og bliver du medlem af ungerådet, kan du også komme med. Vi bor lige midt i Folkemødet og oplever den helt særlige stemning, når den danske politiske elite møder folket i solskinnet på klipperne ved Allinge.

 

Kontakt: Jeppe // ijbth@rebild.dk // 9988 8366

Læs mere om Ungerådet her eller på vores facebook

 

R:UD

R:UD er RU's taskforce inden for den internationale dimension. I R:UD vil vi arbejde med at sætte vores aftryk på verden, og at verden sætter sit aftryk på os! Formålet med R:UD er at skabe nye ungefællesskaber på tværs af landegrænser, udforske digitale fællesskaber, lave udvekslinger og generelt skabe interesse for internationale emner. Kom med i R:UD og sæt dit præg på den internationale dimension i Rebild! Vi har været i Marokko - join us og vær med næste gang vi rejser ud.

Læs mere om R:UD her

Kontakt: Trine, trbp@rebild.dk // 4114 8372 

 

Kreativt design // UC Syd

Er I klar på at sy tøj, få tips til indretning af værelset eller gøre det usmarte fikst og lækkert igen? Så mød op i UC Syd, når vi låner håndarbejds- og billedkunstlokalerne.

Tid og sted: Mød op i UC Syd mandag i ulige uger.

 

Tilmeld Knap3

 

Mad- og kulturdage // UC Syd

Tag med på en rejse til fjerne lande. Vi har fokus på andre landes kulturer, og vi smager på deres særlige retter. Skal I smage på Syrien eller med et smut til Japan, så kom med i køkkenet.

Tid og sted: Mød op i UC Syd mandag i lige uger.

 

Tilmeld Knap3

  

"Sorte fingre" // UC Øst Terndrup

Klar til at makke i værkstedet? Det foregår på Terndrup Skole hver onsdag kl. 19-21. Vi makker med bocarts, knallerter og hvad vi ellers finder på af spændende ting.

Tid og sted: Terndrup Skole hver onsdag kl. 19-21.  Første gang d. 4. april 2018.

 

Tilmeld Knap3

 

STUDIETUR 2018 – London #NUMEDFLY :-)

Få en storbyoplevelse, når vi tager til London i den første uge af skolernes sommerferie (uge 27-2018). Vi får fire overnatninger i London, og vi kommer til at opleve byens største seværdigheder: Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace, Tower Bridge, Trafalger Square, London Eye og meget mere. Der vil også være mulighed for at shoppe på Oxford Street og et besøg i Madam Tussauds, hvor vi kan mænge os med de kendte. Det endelige indhold for turen planlægger vi på et fælles møde inden vi tager afsted. Sæt derfor kryds i kalender allerede d. 14. marts kl. 19.00. Her får I og jeres forældre praktisk info, og I får mulighed for at komme med jeres idéer til, hvad vi skal opleve i London. Are you ready?

Tidspunkt: Fire overnatninger i London i uge 27, den første uge i skolernes sommerferie, søndag d. 1. juli til torsdag d. 5. juli.

Pris: 3850 kr. inkl. transport, ophold, forplejning (morgen- og aftensmad) samt entrébilletter. Depositum på kr. 1.850,- ved tilmelding senest 26. januar 2018.

 

  • Brev vedr. infomøde d. 14. marts kl. 19.00 findes her
  • "Deltagerbrev" og "Forældresamtykke-erklæring" findes her  

 

OBS: HOLDET ER FYLDT!!

 

 

SommerCamp 2018

Start sommerferien med et ultimativt outdoor-kick! Find jeres adventure-gen frem og tag med RU på sommercamp ved Låenhus tæt på Mariager.

Vi garanterer naturoplevelser, fysiske udfordringer og max telthygge for alle, når ca. 200 unge fra Rebild og Mariagerfjord ungdomsskoler samles til lejrstemning, action og outdoor-aktiviteter samt en hel dag i Fårup Sommerland.

Tidspunkt: Uge 27 (mandag d. 2. juli til fredag d. 6. juli 2018)

Pris: 550,- kr. alt inklusiv (også billetten til Fårup Sommerland). Betales ved tilmelding senest d. 1. juni 2018.

 

Tilmeld Knap3

 

Book Petitten til en forårstur

Igen i år har I mulighed for at booke Petitten til en tur rundt i kommunen. Har I en god idé til, hvor vi skal køre hen og åbne for en masse fede aktiviteter, så kontakt os i Ungecenter Syd, så vi kan planlægge en hyggelig tur sammen.

 

  • Petitten besøger ?? – kom med dit bud
  • Send dit bud til Rasmus // irara@rebild.dk

 

Følg med på UC Syd's facebook, instagram og snap for at finde ud af, hvor Petitten åbner næste gang...

 

Knallertkørekort og førstehjælp

Er I snart 15 år, så er det måske ved at være tid til et knallertkørekort. I får 30 lektioner, som både indeholder teori, kørsel og prøver. Herudover skal I deltage i et otte timers trafikrelateret førstehjælpskursus til knallert (obligatorisk). Førstehjælpen er med i tilmeldingen/prisen. I kan begynde undervisningen, når I er 14 1/2 år, og I kan tilmelde jer i enten Terndrup, Støvring eller Nørager. I tilmelder jer en venteliste og der starter hold i foråret og i efteråret. I får besked pr. mail og sms, når der er deltagere nok til et hold.

 

På Sikker Trafik kan I og jeres forældre læse mere om undervisning, regler for knallertkørsel, krav til prøver og I kan gennemgå en "øveprøve".

 

Klik her for krav til foto

 

Pris: 830 kr. (førstehjælp 350 kr. + kørekort 480 kr.) Hvis du ikke består, koster det 220 kr. at gå til prøve igen.


Tilmeldingsfrist for at komme på et forårshold i 2018 er senest mandag d. 26. februar 2018.

 

Tilmeld Knap3

 

Traktorkørekort

Gennem praktisk og teoretisk undervisning får I ret til at føre traktor med et kørekort udstedt af motorkontoret. I kan tidligst gå op til prøve, når I er fyldt 16 år. Det er køreskolen som tilrettelægger undervisning og prøve, så I kan ikke regne med, at I kommer til prøve lige på jeres 16-års fødselsdag - prøverne foregår holdvis.

I skal huske at tilmelde jer kurset i færdselsrelateret førstehjælp (hold P-4), når I tilmelder jer traktorkørekort. Hvis I indenfor det seneste år har taget knallertkørekort, gælder førstehjælpskurset herfra også til traktor.

 

Klik her for krav, priser, regler m.v.

 

I kan tilmelde jer vores venteliste. Vi starter et hold i foråret og et i efteråret. I får nærmere besked om undervisning og tidspunkter, når der er deltagere nok til et hold.

 

Tilmeld Knap3

 

rdselsrelateret førstehjælp

Er I ved at tage kørekort til bil eller traktor, så skal I have et kursus i færdselsrelateret førstehjælp for at gå til teoriprøve. Vi udbyder kurset to gange om året - et i foråret og et i efteråret. Kurset har en varighed på 8 timer. I kan tilmelde jer vores venteliste - vi kontakter jer, når der er deltagere nok til at starte et hold.

Næste hold er i foråret 2018 - dato følger - kl. 8-16 i Ungecenter Nord

Pris: 350 kr. som betales ved tilmelding.

 

Tilmeld Knap3

 

Jagttegn

For at gå på jagt i Danmark skal I have et gyldigt jagttegn. I RU kan I tage jagttegn, hvis I fylder 16 år i det år, I tager prøven, og hvis I har en ren straffeattest. På kurset får I indblik i vildtbiologi, jagtlovgivning samt sikker færdsel med brug af våben. Holdstart er i efteråret og vi afslutter med den obligatoriske jagtprøve i april/maj. 

I år starter holdet lidt tidligt, da der er mulighed for at komme en tur ud og høre hjortebrøl. Første gang er derfor tirsdag d. 12. september kl. 19 på Suldrup Skole.

 

Klik her for krav, priser, regler m.v.

 

Tilmeld Knap3

 

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp