• Sko

Se alle aktiviteter

Fredagscafé // UC Syd

Ca. en fredag om måneden holder vi fredags-café. Sommetider vil I opleve, vi har et tema, som fx til jul, hvor vi traditionen tro holder den store julefrokost med mad udefra.

Hold øje med opslag!

 

Tilmeld Knap3

 

Freaky Friday

Så blev det tid til at 7. klasse, skal have huset helt for sig selv. Kom til et brag af et efterårsevent med madlavning, fjollede konkurrencer, seriøs just dance, bordtennisturnering, kagebagning, fodbold på multibanen eller hvad I lige har lyst til. Og er du mest til bare at slappe af, så er der masser af plads til at flade ud. Tag dine venner under armen og slæb dem med. 

... og for dette fabelagtige event skal du betale 0 kr., men så vil vi også have, at du smiler pænt :-)

 

P.S. hvis dine forældre gerne vil se huset eller møde Sabrina, så er de meget velkomne til at sige goddag kl. 16.00 eller kl. 22.00. 

 

Tid: Fredag d. 16. november, kl. 16-22.00

Sted: Ungecenter Øst

 

Tilmeld Knap3

 

Et juleeventyr...

Klappe, klappe kage. 

Nu skal vi fu*king bage

Kringle og vaniljekrans

og så en lille juledans

så skal vi rigtig æde

se - det er JULEGLÆDE :-)

 

Hyggen spreder sig i julekonditoriet med Line, Gitte og Sabrina – og du skal være med! 

 

Tid: Tirsdag d. 11. december, kl. 15.00-21.00

Sted: Bælum

NB: Skal du med fra Skørping eller Terndrup, så skal du booke en plads i bussen ved Sabrina. 

 

Tilmeld Knap3

 

 

Julefrokost i Rebild Ungdomsskole

Vi holder traditionen tro julefrokost for alle unge fra Øst, Nord og Syd. Det foregår i Ungecenter Syd fredag den 14. december 2018 kl. 17.30-24.00. Vi sørger for lækker julemad, julepynt og hygge, så støv nissehuen af og kom med. Du kan tilmelde dig allerede nu!

Tid: 14/12 kl. 17.30-24.00. 

Pris: 125 kr. inkl. julefrokostmenu. 

HUSK: Pakke til årets mest vanvittige pakkespil :-)

 

Tilmeld Knap3

 

 

Book Petitten til en efterårstur

Igen i år har I mulighed for at booke Petitten til en tur rundt i kommunen. Har I en god idé til, hvor vi skal køre hen og åbne for en masse fede aktiviteter, så kontakt os i Ungecenter Syd, så vi kan planlægge en hyggelig tur sammen.

 

  • Petitten besøger ?? – kom med dit bud
  • Send dit bud til Rasmus // irara@rebild.dk

 

Følg med på UC Syd's facebook, instagram og snap for at finde ud af, hvor Petitten åbner næste gang...

 

SKITUR - på pist i Østrig

Tag med RU på skitur i skolernes vinterferie, uge 8, 2019. Denne gang tager vi til Neukirchen i Østrig; et fantastisk skiområde, som er perfekt til unge, der ønsker lidt af det hele. Hotellet ligger tæt på pisterne. Der er 64 km pister i området, de er brede og perfekte – så der er rigeligt plads at boltre sig på. Er du nybegynder, får du en skiinstruktør tilknyttet, så du hurtigt lærer teknikken! I prisen er der 4 dage på ski, inkl. liftkort, ski/snowboardleje samt morgen- og aftensmad. Frokosten nyder du på bjerget og er for egen regning. Det er muligt at medbringe eget skiudstyr.

Tid: Uge 8, nærmere tidspunkter følger. 

Pris: 3100 kr. inkl. transport, ophold, morgen- og aftensmad, leje af udstyr, liftkort og evt. skiskole. 
Ved tilmelding 1. oktober 2018 betales et depositum på 1500 kr.

NB: Max 16 pladser! 

Holdet er fyldt, men der er en venteliste, som du kan tilmelde dig.

 

Tilmeld Knap3

 

Studietur til Barcelona

Barcelona har det hele; pulserende storbyliv, spændende historie,
badestrand, kunst, kultur og fodbold i verdensklasse. Vil du opleve alt dette uden dine forældre? - Så tag med RU på en fantastisk studierejse. Vi garanterer en perlerække af oplevelser sammen med glade unge og voksne fra RU. 
Vi planlægger turen i detaljer på et møde i marts, hvor du kan komme med dine idéer. Din stemme bliver garanteret hørt! 

“Tag afsted som du var, kom hjem som du blev”

 

Tid: Uge 27, 2019. Nærmere tidspunkter følger.

Pris: 3.950 kr. inkl. fly fra Aalborg Lufthavn, 4 overnatninger på ungdomshotel, morgen-/aftensmad.

Ved tilmelding betales depositum 1.800 kr.

NB: Vi har kun få pladser tilbage, så hold dig ikke tilbage med din tilmelding. 

 

Tilmeld Knap3

 

Knallertkørekort og førstehjælp

Er du snart 15 år, så er det måske ved at være tid til et knallertkørekort. Du får 30 lektioner, som både indeholder teori, kørsel og prøver. Herudover skal du deltage i et otte timers trafikrelateret førstehjælpskursus til knallert (obligatorisk). Førstehjælpen er med i tilmeldingen/prisen. Du må begynde undervisningen, når du er 14 1/2 år, og du kan tilmelde dig i enten Terndrup, Støvring eller Nørager. Du tilmelder dig en venteliste og der starter hold i foråret og i efteråret. Du får besked pr. mail og sms, når der er deltagere nok til et hold.

 

På Sikker Trafik kan I og jeres forældre læse mere om undervisning, regler for knallertkørsel, krav til prøver og man kan gennemgå en "øveprøve".

 

Klik her for krav til foto

 

Pris: 830 kr. (førstehjælp 350 kr. + kørekort 480 kr.) Hvis du ikke består, koster det 220 kr. at gå til prøve igen.

 

NB: Alle holdene er fyldt, men vi kører med nye hold igen til foråret 2019 (opstart i marts/april)

 

Tilmeld Knap3

 

Traktorkørekort

Gennem praktisk og teoretisk undervisning får du ret til at føre traktor med et kørekort udstedt af motorkontoret. Du kan tidligst gå op til prøve, når du er fyldt 16 år. Det er køreskolen som tilrettelægger undervisning og prøve, så du kan ikke regne med, at komme til prøve lige på din 16-års fødselsdag - prøverne foregår holdvis.

Du skal huske at tilmelde dig kursus i færdselsrelateret førstehjælp (hold P-4), når du tilmelder dig traktorkørekort. Hvis du indenfor det seneste år har taget knallertkørekort, gælder førstehjælpskurset herfra også til traktor.

 

Klik her for krav, priser, regler m.v.

 

Du tilmelder dig på ventelisten. Der starter et hold i foråret og et i efteråret. Du får nærmere besked om undervisning og tidspunkter, når der er deltagere nok til et hold.

 

Tilmeld Knap3

 

rdselsrelateret førstehjælp

Er du ved at tage kørekort til MC, bil eller traktor, så skal du have et kursus i færdselsrelateret førstehjælp for at gå til teoriprøve. Vi udbyder kurset to gange om året - et i foråret og et i efteråret. Kurset har en varighed på 8 timer. Du kan tilmelde dig på ventelisten - vi kontakter dig, når der er deltagere nok til at starte et hold.

Næste hold er i foråret 2019 (dato kommer senere) i Ungecenter Nord

Pris: 350 kr. som betales ved tilmelding.

 

Tilmeld Knap3

 

Jagttegn

For at gå på jagt i Danmark skal man have et gyldigt jagttegn. I RU kan du tage jagttegn, hvis du fylder 16 år i det år, du går til prøven, og hvis du har en ren straffeattest. På kurset får du indblik i vildtbiologi, jagtlovgivning samt sikker færdsel med brug af våben. Holdstart er i efteråret og vi afslutter med den obligatoriske jagtprøve i april/maj. 

Undervisningsdag er tirsdag kl. 19-21 på Suldrup Skole. Første gang tirsdag d. 30. oktober.

 

Klik her for krav, priser, regler m.v.

 

Tilmeld Knap3

 

Studietid 15+ // UC Nord
Rum til fordybelse? Det har vi! Der er kaffe/te/kakao på kanden, og du kan købe en bolle for 3 kr. Skriv din opgave færdig eller hjælp hinanden i mål med de sidste afleveringer.

Tid: Onsdage kl. 15-18.00. 

 

Tilmeld Knap3

 

Projektuge // UC Nord

Ungecenter Nord åbner op for 8. klasse i hele projektugen fra kl. 8-15. Det betyder du i uge 48, d. 26.-29. november kan komme ned og skrive projekt, spise nybagte boller, imens du fordyber dig i din opgave. Du vil kunne få din egen arbejdsplads, hvis dit projekt fylder lidt ud over det sædvanlige.

Der vil være en voksen i huset hele ugen, som kan hjælpe med printer og husets faciliteter, hvor greenscreen og musiklokale vil stå til rådighed.

PSSST.. I løbet af ugen får vi Rebild Biblioteket på besøg, som kan hjælpe med litteratur og kildesøgning. De kommer:

 

Mandag kl. 13-14 
Onsdag kl. 11-13

 

"Sorte fingre" // UC Øst Terndrup

Klar til at makke i værkstedet? Det foregår på Terndrup Skole hver onsdag kl. 19-21. Vi makker med bocarts, knallerter og hvad vi ellers finder på af spændende ting.

Tid og sted: Terndrup Skole hver onsdag kl. 19-21. 

 

Tilmeld Knap3

 

De kreatives legeplads // UC Syd

Hver måned kan du gå i krea-hjørnet eller madværkstedet. Her kan du dyrke dine interesser og mærke fællesskabet, som opstår, hvad end det er med lim, farver og garn eller asparges, bacon og rigeligt med smør. 

 

Tilmeld Knap3

 

Smag på kulturen // UC Syd
Få nye ”smagsoplevelser” du ikke forestillede dig var noget for dig! Hver måned har du mulighed for at få en på opleveren, fx en tur i teater, anderledes mad eller bare fornøjelsen af at bryde grænser. Lad os udforske sammen!

 

Tilmeld Knap3

 

Motocross

Har du benzin i blodet? Er du til fart og spænding? Er du ikke bange for en smule mudder og meget olie på fingrene? Så er dette crosshold måske noget for dig? I samarbejde med Ung Mariagerfjord og Hadsund Motorklub giver RU dig muligheden for at prøve motocross. Al undervisning i værkstedet foregår i Arden (Hvarrevej 10) onsdag aften, hvor vi holder til i kælderen under Arden Ungdomsklub. Når vi kører, foregår det på banerne i Hadsund (Aalborgvej 64) om lørdagen. Du skal lære alt om, hvordan motoren/maskinen virker og selv deltage i vedligeholdelse/opbygning af maskinerne.

 

Holdet mødes 9 gange i alt med 5 gange værksted og 4 gange kørsel på bane. Det er gratis at deltage på holdet.
Du skal selv medbringe: Godt humør, fornuftigt tøj til både værkstedet og kørsel på bane.

 

Tid: opstart d. 5/9, kl. 19-21.00

Se oversigt over datoer og steder her.

 

NB: Holdet er fyldt, men vi har lavet en venteliste, som du kan tilmelde dig, hvis vi kan få nogle flere pladser. 

 

Tilmeld Knap3

 

Kulturmad // UC Øst, Skørping

Mandage i november og december skal du opleve fantastisk mad fra andre lande end lille Danmark. Kom og vær med, når vi skifter frikadeller og brun sovs ud med verdens velsmagende krydderier :-)

Du kan være med til at svinge kødgryderne ganske gratis!

Tid: Mandage november og december

Sted: Ungecenter Øst i Skørping

Tilmeld jer inden kl. 17.00 på dagen - her eller på snapchat eller insta.

Tilmeld Knap3

 

Kulturmad // Satelitten i Terndrup

Tirsdage i november og december skal du opleve fantastisk mad fra andre lande end lille Danmark. Kom og vær med, når vi skifter frikadeller og brun sovs ud med verdens velsmagende krydderier :-)

Du kan være med til at svinge kødgryderne ganske gratis!

Tid: Tirsdage i november og december

Sted: Satellitten i Terndrup

Tilmeld jer inden kl. 17.00 på dagen - her eller på snapchat eller insta.

Tilmeld Knap3

 

Smag på kulturen // UC Syd
Få nye ”smagsoplevelser” du ikke forestillede dig var noget for dig! Hver måned har du mulighed for at få en på opleveren, fx en tur i teater, anderledes mad eller bare fornøjelsen af at bryde grænser. Lad os udforske sammen!

 

Tilmeld Knap3

 

Journalist - for en dag

Du har en journalist i maven – eller kunne godt tænke dig at få det! Du er nysgerrig på, hvordan man formidler en god historie og vil gerne sætte ungekultur på dagsordenen. Magasinet ’Kulturen’ sætter fokus på ’Ungdomskultur i Rebild Kommune’ og det er jer, der skal fortælle historien. Vi sammensætter en redaktion, og I bliver klædt på til at sætte unge på dagsordenen i Rebild, ved hjælp af de vinkler I vælger, de historier der fortælles og de billeder, der bliver taget. Målet er at skrive et antal artikler, der bliver trykt i ’Kulturen’, og hvor I står som forfattere. 

Kontakt: Trine // trbp@rebild.dk  // 4114 8372.

 

 Tilmeld Knap3

 

Rebild Ungeråd

RU vil være i front på det ungdomspolitiske felt, derfor satser vi stort på Rebild Ungeråd, hvor vi arbejder med demokrati, medbestemmelse og indflydelse. 

Rebild Ungeråd består af unge fra hele kommunen. Vi holder et månedligt møde, og vi har stort fokus på det sociale samvær, såvel som at ungerådet er et sted, hvor alle kan være med. I Ungerådet sætter vi fokus på, hvordan de unges stemme bliver hørt og inddraget i beslutninger, som har betydning for unges vilkår i kommunen. Det er ikke vigtigt, om du kan kende forskel på de politiske partier, men hvis du har lyst til at diskutere forholdene for kommunens unge, eller måske du har en god idé til initiativer der forbedrer kulturelle og sociale tilbud til unge – så vil vi meget gerne hjælpe med at gøre disse til virkelighed. Vi samarbejder med kommunens forvaltninger, ungdomsskolen, politiske udvalg, kommunens skoler og mange flere centrale aktører, hvilket gør at vi deltager i mange spændende møder og arrangementer, ligesom vi de seneste år har deltaget i Folkemødet på Bornholm.

 

Kontakt: Jeppe // ijbth@rebild.dk // 9988 8366

Læs mere om Ungerådet her eller på vores facebook

 

R:UD

R:UD er RU's taskforce inden for den internationale dimension. I R:UD vil vi arbejde med at sætte vores aftryk på verden, og at verden sætter sit aftryk på os! Formålet med R:UD er at skabe nye ungefællesskaber på tværs af landegrænser, udforske digitale fællesskaber, lave udvekslinger og generelt skabe interesse for internationale emner. I vinterferien var R:UD i Marrakesh i Marokko for at finde en partnerorganisation til et kommende samarbejde. Vi havde fede oplevelser, mødte de sødeste mennesker og havde de vildeste kulturmøder! WE WANT TO GO BACK! Er du interesserede i at være global trendsætter og bidrage til skabe udsyn såvel som indsigt i, hvordan man er ung i Marokko? Så JOIN US og vær med til at skabe mulighederne for, at vi kan tage pulsen på ungeliv i Marokko – både digitalt og fysisk! 

Kontakt: Trine // trbp@rebild.dk // 4114 8372

Læs mere om R:UD her

 

Musikstudie // UC Nord

Nu har I chancen for at indspille jeres musik. I Ungecenter Nord i Støvring har vi et musikstudie med fokus på bl.a. elektronisk musik. Her kan I øve, optage og give små koncerter. Så kom alene eller tag bandet med, stem instrumenterne og mix jeres egen skive.

Kontakt: Kristine, 4073 1995 // krth@rebild.dk

 

Motocross

Har du benzin i blodet? Er du til fart og spænding? Er du ikke bange for en smule mudder og meget olie på fingrene? Så er dette crosshold måske noget for dig? I samarbejde med Ung Mariagerfjord og Hadsund Motorklub giver RU dig muligheden for at prøve motocross. Al undervisning i værkstedet foregår i Arden (Hvarrevej 10) onsdag aften, hvor vi holder til i kælderen under Arden Ungdomsklub. Når vi kører, foregår det på banerne i Hadsund (Aalborgvej 64) om lørdagen. Du skal lære alt om, hvordan motoren/maskinen virker og selv deltage i vedligeholdelse/opbygning af maskinerne.

 

Holdet mødes 9 gange i alt med 5 gange værksted og 4 gange kørsel på bane. Det er gratis at deltage på holdet.
Du skal selv medbringe: Godt humør, fornuftigt tøj til både værkstedet og kørsel på bane.

 

Tid: opstart d. 5/9, kl. 19-21.00

Se oversigt over datoer og steder her.

 

NB: Holdet er fyldt, men vi har lavet en venteliste, som du kan tilmelde dig, hvis vi kan få nogle flere pladser.

 

Tilmeld Knap3

 

 

BARSKE GLÆDER 

Du er presset fysisk. Din indre stemme siger: ”Jeg vil, jeg tør og jeg kan godt”. Du er sammen med kammerater og voksne, som du stoler på. Sammen klarer I de fysiske og psykiske udfordringer på ”Barske glæder”. Vi sammensætter en gruppe af unge med hang til at udfordre sig selv i naturen. Vi skal lære en masse om udstyr, grænser og overlevelser i naturen, men først og fremmest skal vi have en masse fantastiske oplevelser som et hold.

Første tur m. overnatning i skoven er d. 27.-28. oktober. Senere følger testtur, kuldetur, førstehjælpskursus og kanotur til Sverige i Kr. Himmelfartsferien. Hvis der er interesse og tilslutning, laver vi en vandretur til Norge i sommeren 2019. 
Ungdomsskolen ligger inde med en del grej, men du må påregne udgifter til også at anskaffe dig grej selv.

Tid: Opstartsmøde 8/10, kl. 19-21 i UC Øst i Skørping

 

Tilmeld Knap3

 

 

Sexualisterne - Ung til ung formidling

Sexualisterne er en ungegruppe, som formidler sex og sundhed til andre unge. Vores ønske er at lære unge at passe på sig selv og hinanden. Konceptet bygger på ung til ung formidling ud fra tanken, at vi unge er specialster i netop unge og ungeliv. 

Som sexualist deltager du i kurser, hvor du bliver undervist i ung til ung formidling og bliver klædt på til at informere, debattere og tale med unge om sex, prævention, sexsygdomme, kærester, følelser, usikkerhed, køn osv.

Vi mangler nye unge sexualister. Fra det år I bliver 15 år, kan I være med. I kommer på uddannelse 2 gange om året, mødes i gruppen en gang om måneden og er med på jobs ude på skolerne og i vores ungecentre.


PSSST... vidste du, at Sexualisterne kan bookes af skoler og uddannelsesinstitutioner i kommunen i forbindelse med sexualundervisning, temadage o.lign.

 

Læs mere herKontakt: Kristine Thilleman // krth@rebild.dk // 4073 1995.

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp