• Sko

Se alle aktiviteter

Fredagscafé // UC Syd

Én gang om måneden åbner vi om fredagen og fejrer weekendens komme. Kig ned i caféen, hvor vi hygger med lidt godt til ganen og åbner i baren og biografen. Du kan være med til at sætte præg på fredags-caféerne, så frem med ideerne. Vi kan allerede nu afsløre, at vi i februar sætter spot på fastelavn.

 

Tid: Hold øje med datoer på facebook eller kontakt Rasmus

Sted: UC Syd, Nørager 

 

Aftryk 2019 // Musikfestival i Bælum

Kom med til Aftryk Festival 2019. UC Øst drager endnu engang til et brag af en musikfestival for unge på toppen af Bælum. Tag med, når vi camperer under åben himmel. Vi kører fra Skørping og gennem Terndrup, så du kan booke en plads i bussen til dig og dine venner.

 

Tid: Tirsdag d. 21. maj - lige efter skole

Sted: Bælum ved møllen

NB: Arrangementet er gratis og naturligvis alkoholfrit!

 

Book Petitten til en forårstur

Vi har vores egen rullende satellit "Petitten" - en lille fiks campingvogn i ægte retrostil, så vi kan rykke ud til jer. I kan booke Petitten til et besøg en hyggelig dag, lige dér hvor I synes tingene sker. Har I en god idé til, hvor vi skal køre hen og åbne for en masse fede aktiviteter, så kontakt os og vi kan planlægge en hyggelig tur sammen.

 

  • Petitten besøger ?? – kom med dit bud
  • Send dit bud til Rasmus: 4073 1598 // irara@rebild.dk

 

Følg med på RU's facebook, instagram og snap for at finde ud af, hvor Petitten åbner næste gang...

 

Motocross

Er du til benzin i blodet, fart og spænding? Er du ikke bange for mudder og olie på fingrene? Så er dette crosshold måske noget for dig? I samarbejde med Ung Mariagerfjord og Hadsund Motorklub giver RU dig muligheden for at prøve motocross. Al undervisning i værkstedet foregår i Arden (Hvarrevej 10), hvor vi holder til i kælderen under Arden Ungdomsklub. Når vi kører, foregår det på banerne i Hadsund (Aalborgvej 64). Du skal lære alt om, hvordan motoren/maskinen virker og selv deltage i vedligeholdelse/opbygning af maskinerne.

 

Holdet mødes 9 gange i alt med 5 gange værksted og 4 gange kørsel på bane. Det er gratis at deltage på holdet.
Du skal selv medbringe: Godt humør, fornuftigt tøj til både værkstedet og kørsel på bane.

 

Tid: Opstart onsdag d. 20. marts 2019, kl. 19.00

Sted: Hvarrevej 10 i Arden 

 

Tilmeld Knap3

 

Barske Glæder

Du er presset fysisk. Din indre stemme siger: ”Jeg vil, jeg tør og jeg kan godt”. Du er sammen med kammerater og voksne, som du stoler på. Sammen klarer I de fysiske og psykiske udfordringer på ”Barske glæder”. Vi sammensætter en gruppe af unge med hang til at udfordre sig selv i naturen. Vi skal lære en masse om udstyr, grænser og overlevelser i naturen, men først og fremmest skal vi have en masse fantastiske oplevelser som et hold.

Første tur er med overnatning i skoven. Senere følger testtur, kuldetur, førstehjælpskursus og kanotur til Sverige i Kr. Himmelfartsferien. Hvis der er interesse og tilslutning, laver vi en vandretur til Norge i sommeren 2019. 
Ungdomsskolen ligger inde med en del grej, men du må påregne udgifter til også at anskaffe dig grej selv.

 

Nysgerrig? Kontakt Jens 2061 5346

 

Sexualisterne // Ung til ung 

Sexualisterne er en ungegruppe, som formidler sex og sundhed til andre unge. Vores ønske er at lære unge at passe på sig selv og hinanden. Konceptet bygger på ung til ung formidling ud fra tanken, at vi unge er specialster i netop unge og ungeliv. Vi søger flere sexualister! Er du ung i udskolingen og har du lyst til at være med i en ungegruppe, der står stærkt sammen og arbejder med at formidle sex og sundhed til andre unge? Så kom med i Sexualisterne...

 

  • Vi mødes ca. en gang om måneden
  • Vi udvikler i fællesskab vores undervisningsmateriale 
  • Vi tager ud og formidler og snakker med unge
  • Vi er på uddannelse 1-2 gange om året
  • Vi har et stærkt fællesskab

... og så passer vi godt på hinanden, og ingen kommer ud på job, før de selv er klar!


PSSST... vidste du, at Sexualisterne kan bookes af skoler og uddannelsesinstitutioner i kommunen i forbindelse med sexualundervisning, temadage o.lign.

 

Interesseret? Kontakt Kristine Thilleman // krth@rebild.dk // 4073 1995.

Læs mere om Sexualisterne her

 

Musikstudie // UC Nord & UC Øst

Nu har I chancen for at indspille jeres musik. I Ungecenter Nord i Støvring har vi et musikstudie med fokus på bl.a. elektronisk musik. I Ungecenter Øst i Skørping har vi ligeledes musikinstrumenter, så I kan øve, optage og give små koncerter. Kom alene eller tag bandet med, stem instrumenterne og/eller mix jeres egen skive.

Kontakt: 

UC Nord // Kristine 4073 1995 // krth@rebild.dk 

UC Øst // Sabrina 4073 1886 // smjo@rebild.dk 

 

 

Smag på kulturen // UC Syd

Få nye ”smagsoplevelser” du ikke forestillede dig var noget for dig! Hver måned har du mulighed for at få en på opleveren, fx en tur i teater, anderledes mad eller bare fornøjelsen af at bryde grænser. Lad os udforske sammen!

 

R:UD goes global // Marokko

Vil du hjælpe marokkanske unge med at arbejde med ungeinvolvering? R:UD er Rebild Ungdomsskoles internationale task force, der i foråret drager til Marokko for at uddanne unge i aktivt medborgerskab, ung til ung formidling og mentorring. 

 

Interesseret? Kontakt Trine // trbp@rebild.dk // 4114 8372

Læs mere om R:UD her 

 

Rebild Ungeråd

RU vil være i front på det ungdomspolitiske felt, derfor satser vi stort på Rebild Ungeråd, hvor vi arbejder med demokrati, medbestemmelse og indflydelse. 

Rebild Ungeråd består af unge fra hele kommunen. Vi holder et månedligt møde, og vi har stort fokus på det sociale samvær, såvel som at ungerådet er et sted, hvor alle kan være med. I Ungerådet sætter vi fokus på, hvordan de unges stemme bliver hørt og inddraget i beslutninger, som har betydning for unges vilkår i kommunen. Det er ikke vigtigt, om du kan kende forskel på de politiske partier, men hvis du har lyst til at diskutere forholdene for kommunens unge, eller måske du har en god idé til initiativer, der forbedrer tilbud til unge – så vil vi meget gerne hjælpe med at gøre disse til virkelighed. I Ungerådet samarbejder vi med Rebild Kommunes forvaltning, ungdomsskolen, politiske udvalg, skoler og andre aktører i unges liv. Ungerådet deltager derfor også i spændende møder og arrangementer.

 

Interesseret? Kontakt Jonathan M. Bentholm // 4177 6127 eller Rasmus Rask // 4073 1598.

Læs mere om Ungerådet her eller på vores facebook

 

Sorte fingre // Satellit Øst, Terndrup

Klar til at makke i værkstedet? Det foregår på Terndrup Skole hver onsdag kl. 19-21. Vi makker med bocarts, knallerter og hvad vi ellers finder på af spændende ting.

Tid: Hver onsdag k. 19.oo-21.00

Sted: Terndrup Skole

 

Tilmeld Knap3

 

Det kreative hjørne // UC Syd

Hver måned kan du gå i krea-hjørnet eller madværkstedet. Her kan du dyrke dine interesser og mærke fællesskabet, som opstår, hvad end det er med lim, farver og garn eller asparges, bacon og rigeligt med smør. 

 

Tilmeld Knap3

 

 

Mad & Fællesskab // UC Syd
Lav mad og spis sammen på alle åbningsdage. Vi ser det at spise sammen, som en vigtig del af et forpligtende fællesskab, og så er det super hyggeligt. Kom og vær med :-)

Tid: Alle åbningsdage

Sted: UC Syd, Nørager
Pris: 200 kr. fra januar til juni

 

 

Kliken // Kom med i fællesskabet

Har du brug for et skub? Et skub til at møde nye mennesker, prøve nye aktiviteter og lære mere om både dig selv og andre? Så er Kliken noget for dig! Vi kunne også kalde det madklubben, hyggeklubben, samtaleklubben eller oplevelsesklubben, men vi synes altså, at Kliken lyder sejere. Vi kommer til at mødes mandag eller onsdag, ca. 1 gang om måneden. Vi laver mad sammen hver gang og sætter spot på forskellige temaer.

Målet er, at vi sammen skaber et fællesskab på tværs af alder, interesser og køn, bl.a. ved at prøve forskellige utraditionelle fritidsinteresser og de ting, der optager jer. Det vigtigste er, at vi gør det sammen og hjælper hinanden med at få nogle gode og sjove oplevelser.

 

Sted: UC Nord, Støvring

Spørgsmål: Kontakt Kristine 4073 1995.

 

Tilmeld Knap3 

 

Sommercamp // Outdoor, adventure og action

Pak dit teltgear og gode humør og tag med på RU’s helt geniale sommercamp den første uge i skolernes sommerferie. Vi garanterer masser af fysiske aktiviteter, sjove oplevelser, udfordringer og fællesskabsfølelse, når vi sammen med Vesthimmerland- og Mariagerfjord Ungdomsskole stimler ca. 120 unge sammen ved Låenhus tæt på Mariager. Har du teltet - har vi pladsen! På Sommercamp får du mulighed for at prøve kræfter med: Bocarts, mountainbike, klatring, rapelling, ridning, banan- og RIB-båd, kano og kajak, bålhygge, fest og DJ.... og sidst med ikke mindst... en hel dag i Fårup Sommerland.

 

Tid: Mandag d. 1. juli til fredag d. 5. juli (uge 27 - den første uge i skolernes sommerferie)

Pris: 600 kr. alt inklusiv (også entrébillet til Fårup Sommerland). Betales ved tilmelding senest 3. juni.

 

Tilmeld Knap3

 

Heidepark // Gys, grin og sus i mavsen 

Sukker I efter høj fart, vægtløs tilstand, svedige håndflader, håret tilbage og lidt rumsteren i mavsen, så hop med bussen, når vi cruiser til Nordtysklands største forlystelsespark, Heidepark. Heidepark byder på alt fra rutschebaner, de vildeste opture og loops til vandforlystelser, grin, gys og underholdning. Så kom og leg med os! Bussen samler os op torsdag ved midnat og rammer Heidepark fredag til åbningstid. På tilbagevejen gør vi stop ved grænsen, og I kan få tanket sodavands- og slikdepoterne lidt op.

 

Tid: St. Bededag d. 17. maj. NB: Afgang natten til fredag.

Pris: 400 kr. Betales ved tilmelding senest d. 23. april.

 

Tilmeld Knap3

 

København // Storby, Tivoli og Champions League

Smuttur til København? Ikke dårligt! Hop med på RU’s weekend i storbyens puls. Vi garanterer et program fyldt med sight-
seeing, storbykultur, seværdigheder og fælles hygge. Vi besøger også Tivoli, hvor I udover at nyde haven og dens mange forlystelser får mulighed for at være med til et brag af en fodboldfest, når den nervepirrende finalekamp i Champions League livetransmitteres på plænen. Vi indkvarterer os i Københavns Ungdomsskole i centrum af København.

 

Tid: Weekenden d. 31. maj til 2. juni.

Pris: 800 kr. inkl. transport, ophold, morgenmad samt entré og turpas til Tivoli. Betales ved tilmelding senest d. 1. maj 2019.

NB: Frokost og aftensmad er for egen regning.

 

Tilmeld Knap3

 

Studietur // Barcelona

Barcelona har det hele; pulserende storbyliv, spændende historie,
badestrand, kunst, kultur og fodbold i verdensklasse. Vil du opleve alt dette uden dine forældre? - Så tag med RU på en fantastisk studierejse. Vi garanterer en perlerække af oplevelser sammen med glade unge og voksne fra RU. 
Vi planlægger turen i detaljer på et møde i marts, hvor du kan komme med dine idéer. Din stemme bliver garanteret hørt! 

“Tag afsted som du var, kom hjem som du blev”

 

Tid: Søndag d. 30/6 til torsdag d. 4. juli 2019.

Pris: 3.950 kr. inkl. fly fra Aalborg Lufthavn, 4 overnatninger på ungdomshotel, morgen-/aftensmad.

Ved tilmelding betales depositum 1.800 kr.

 

Infomøde: Onsdag d. 6. marts kl. 19.00  i Ungecenter Nord, Grangårdsvej 13C i Støvring. Se invitation med vigtige oplysninger her. 

Slides fra infomødet findes her

NB: Husk I skal aflevere kopi af pas til rejseselskabet, et udfyldt deltagerbrev og en forældresamtykkeerklæring til ungdomsskolen (Grangårdsvej 13c, 9530 Støvring), som I finder her 

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp