• Sko

Se alle aktiviteter

Den gode slåskamp // UC Øst

Smøg ærmerne op og vis dine store overarme! Bror er klar til at tage jer gennem en omgang tummel, hvor der både er mulighed for at grine, og se hvem der er stærkest... eller mest snu...

Tid og sted: Det foregår i marts. Hold øje med opslag i UC Øst og på facebook

 

Tilmeld Knap3

 

Spa-dag // UC Nord

Vi skal lave ansigtsmasker, peeling af hænder og fodbad med efterfølgende pleje. Sagt på en anden måde... UC Nord bliver en oase af sød musik, duftlys, relax og hygge.

Tid og sted: Torsdag den 15. marts kl. 15-20 i Ungecenter Nord. Det er gratis!

 

Tilmeld Knap3

 

Bold og bacon // Bælum

Gå sammen, saml et hold på fire personer og kom til turnering i bold. Vi prøver kræfter med kin-ball og battle... og så kan I jo komme med jeres bud på et fedt boldspil!

Tid og sted: Maj i Bælum. Hold øje med opslag og facebook! 

 

Tilmeld Knap3

 

Satellitmestrene // Terndrup

De sygt hårde dommere drager afsted for at finde det ultimative satellithold! Vær med når vi finder Satellitmesteren 2018!

Tid og sted: Maj i Terndrup. Hold øje med opslag og facebook! 

 

Tilmeld Knap3

 

På (na)tur // UC Øst

Når sommeren er over os, skal vi have vind i håret og sol på kinderne! Vi pakker skovturskurven og tager på tur. Klask solcreme i fjæset og tag på eventyr med Sabrina.

Tid og sted: Det foregår i juni. Hold øje med opslag i UC Øst og på facebook

 

Tilmeld Knap3

 

Sexualisterne - Ung til ung formidling

Sexualisterne er en gruppe unge der formidler sex og sundhed til andre unge. Vi lægger stor vægt på tillid, respekt og ærlighed. Disse 3 værdier er bundet op på, at vi er seriøse og specialister på det at være ung. Og hvordan kan vi så være det? Jo, fordi vi selv er unge. Konceptet bygger på ung til ung formidling, og du vil møde unge der igennem uddannelse, kurser og erfaring ved, hvad vi snakker om, og ikke mindst kan sætte os ind i hvordan du som ung går og har det. Læs mere herKontakt: Kristine Thilleman // krth@rebild.dk // 4073 1995.

 

Musik-starter // UC Nord

Kunne I tænke jer at spille sammen med andre, eller lære at spille på et instrument? Musikstarter er for jer, som ikke spiller i forvejen, men gerne vil prøve. Her er plads til alle, og vi garanterer at det bliver sjovt. Vi understreger at det ikke er almindelig musikundervisning, men et godt sted at afprøve om musik er noget for jer. 

Tid og sted: Vi mødes i UC Nord hver tirsdag kl. 17.00-20.00. I møder bare op!

 

e-Sport i RU // UC Syd

Nu har I mulighed for at prøve kræfter med holdbaseret træning i League of Legends og CS:GO under kyndig vejledning af vores certificerede eSportsinstruktør Philip Kroer Færch. Bliv udfordret på jeres forståelse af jeres foretrukne spil, både teknisk og taktisk, og bliv bedre til at kommunikere og samarbejde med folk omkring jer. Kort sagt, hvis I vil have et brush up på jeres skills så I bliver de ultimative gamere, så er eSport lige noget for jer!

Kom ned i Ungecenter Syd - vi spiller hver onsdag

Tidspunkt: Onsdage kl. 17.15 i Ungecenter Syd.

info: Kontakt Rasmus Rask // irara@rebild.dk // 4073 1598

Tilmelding: I kan tilmelde jer til enten CS:GO eller League of Legends.

 

 Tilmeld Knap3

 

Musikstudie // UC Nord

Nu har I chancen for at indspille jeres musik. I Ungecenter Nord i Støvring har vi et musikstudie med fokus på bl.a. elektronisk musik. Her kan I øve, optage og give små koncerter. Så kom alene eller tag bandet med, stem instrumenterne og mix jeres egen skive.

Kontakt: Kristine, 4073 1995 // krth@rebild.dk

 

Rebild Ungeråd

Tag en tørn for ungdommen i Rebild og kom bl.a. med til Folkemødet på Bornholm i juni 2018.

RU vil være i front på det ungdomspolitiske felt, derfor satser vi stort på Rebild Ungeråd, hvor vi arbejder med demokrati, medbestemmelse og indflydelse. 

Rebild Ungeråd er de unges talerør, hvor DIN stemme er på dagsordenen. Vi mødes minimum en gang om måneden, hvor forskellige emner bliver drøftet.

I juni tager Rebild Ungeråd til Folkemødet på Bornholm, og bliver du medlem af ungerådet, kan du også komme med. Vi bor lige midt i Folkemødet og oplever den helt særlige stemning, når den danske politiske elite møder folket i solskinnet på klipperne ved Allinge.

 

Kontakt: Jeppe // ijbth@rebild.dk // 9988 8366

Læs mere om Ungerådet her eller på vores facebook

 

R:UD

R:UD er RU's taskforce inden for den internationale dimension. I R:UD vil vi arbejde med at sætte vores aftryk på verden, og at verden sætter sit aftryk på os! Formålet med R:UD er at skabe nye ungefællesskaber på tværs af landegrænser, udforske digitale fællesskaber, lave udvekslinger og generelt skabe interesse for internationale emner. Kom med i R:UD og sæt dit præg på den internationale dimension i Rebild! Vi har været i Marokko - join us og vær med næste gang vi rejser ud.

Læs mere om R:UD her

Kontakt: Trine, trbp@rebild.dk // 4114 8372 

 

Kreativt design // UC Syd

Er I klar på at sy tøj, få tips til indretning af værelset eller gøre det usmarte fikst og lækkert igen? Så mød op i UC Syd, når vi låner håndarbejds- og billedkunstlokalerne.

Tid og sted: Mød op i UC Syd mandag i ulige uger.

 

Tilmeld Knap3

 

Mad- og kulturdage // UC Syd

Tag med på en rejse til fjerne lande. Vi har fokus på andre landes kulturer, og vi smager på deres særlige retter. Skal I smage på Syrien eller med et smut til Japan, så kom med i køkkenet.

Tid og sted: Mød op i UC Syd mandag i lige uger.

 

Tilmeld Knap3

 

 

Leas Kreaunivers // UC Øst

Hyg jer med Lea og fordyb jer i den kreative verden. Mærk hyggen og roen brede sig, mens I skaber de fedeste kreating, som I kan tage med hjem.

Tid og sted: Februar og marts. Hold øje med opslag i UC Øst og facebook.

 

Tilmeld Knap3

 

Motocross - benzin i blodet

I tæt samarbejde med Ung Mariagerfjord og Hadsund Motorklub giver RU jer muligheden for at prøve motocross. Har I benzin i blodet? Er I vilde med fart og spænding? Og går I hverken af vejen for mudder eller olie? Så er crossholdet lige jer! Vi holder til i værkstedet i kælderen under Arden Ungdomsklub, Hvarrevej 10. Kørslen foregår på banerne i Hadsund, Aalborgvej 64. På kurset lærer I alt om, hvordan motoren virker, og I deltager selv i vedligeholdelse og opbygning af maskinerne.

 

Holdet mødes i alt 9 gange; 5 gange i værkstedet og 4 gange kørsel på bane. I skal selv medbringe: Godt humør og fornuftigt tøj til både værkstedet og kørsel på bane. Der er plads til max 8 deltagere, så tøv ikke med tilmelding!

 

Tid og sted: Opstart onsdag d. 21. marts 2018 kl. 19.00 i værkstedet i Arden, Hvarrevej 10, 9510 Arden. Det er gratis at deltage!

 

Tilmeld Knap3

 

Den Store Bagedyst // UC Øst Bælum

Grib dit forklæde, tag hvedemel, gær og æg under armen. Kæmp om at bage det bedste brød og den lækreste kage!

Tid og sted: Marts i Bælum. Hold øje med facebook.

 

Tilmeld Knap3

 

Graffitiværksted // UC Øst

Nicolai er sej til stencils, og i UC Øst har vi nogle ret så kedelige vægge. Først lærer I at lave fede stencils og lidt om graffitikulturen. Den sidste gang får I lov til at shine væggene op...

Tid og sted: Det foregår i april. Hold øje med opslag i UC Øst og på facebook.

 

Tilmeld Knap3

 

"Sorte fingre" // UC Øst Terndrup

Klar til at makke i værkstedet? Det foregår på Terndrup Skole hver onsdag kl. 19-21. Vi makker med bocarts, knallerter og hvad vi ellers finder på af spændende ting.

Tid og sted: Terndrup Skole hver onsdag kl. 19-21.  Første gang d. 4. april 2018.

 

Tilmeld Knap3

 

Graffiti // UC Øst Terndrup

Grim væg i satellitten... Spraydåser, stencils, karton... Pludselig bliver væggen sygt nice!

Tid og sted: April i Terndrup. Hold øje med facebook.

 

Tilmeld Knap3

 

Heidepark // Tyskland

Sukker I efter høj fart, vægtløs tilstand, svedige håndflader, håret tilbage og lidt rumsteren i mavsen, så hop på bussen, når vi cruiser til Nordtysklands største forlystelsespark, Heidepark.

Heidepark byder på alt fra rutschebaner, de vildeste opture og loops til vandforlystelser, gris, gys og underholdning. Så kom og leg med os!

Bussen samler os op ved midnat, og rammer Heidepark til åbningstid. På tilbagevejen gør vi stop ved grænsen, så I har mulighed for at få tanket sodavands- og slikdepoterne lidt op.

Tidspunkt: St. Bededag fredag d. 27. april 2018. NB: Afgang natten til fredag.

Pris: 350,- kr. som betales ved tilmelding senest d. 1. april 2018.

 

Tilmeld Knap3

 

Adventure Night - opvarmning til årets Robinson Challenge // UC Syd

Tag med UC Syd på kanotur og sejl ned af de vilde åer. Få de fedeste naturoplevelser, inden vi slår lejr på et nice spot. Her mødes vi med Marian, som hjælper os med at tilberede de lækreste bålretter. Der vil være max lejrbålshygge med skønsang, gyserhistorier og skumfiduser, inden vi går til ro i de yderst komfortable og hyggelige shelters.

Efter morgenmad cykler vi tilbage til UC Syd med en masse fede outdoor-oplevelser i rygsækken. Brug eventuelt turen som opvarmning til Årets Robinson Challenge 2018, som finder sted på Læsø i september (tjek efterårskataloget som kommer i august 2018)

Tidspunkt: Kr. Himmelfartsdag torsdag d. 10. maj kl. 9.00 til fredag d. 11. maj ved middagstid.

Pris: 50,- kr.

 

Tilmeld Knap3

 

Fisketur // UC Øst

Vi skal mærke saltvandet i håret. Vi skal mærke vinden bide i kinderne. Vi skal på fisketur med Bror og Stig. Vi har stænger I kan låne - men fisken, den fanger I selv!

Tid og sted: Det foregår i maj. Hold øje med opslag i UC Øst og på facebook

 

Tilmeld Knap3

 

København - med Champions League i Tivoli

Smuttur til København? Ikke dårligt! Hop med på RU's weekend i storbyens puls. Vi garanterer et program fyldt med sightseeing, storbykultur, seværdigheder og fælles hygge.

Vi besøger også Tivoli, hvor I udover at nyde haven og dens mange forlystelser får mulighed for at være med til et brag af en fodboldfest, når den nervepirrende finalekamp i Champions League livetransmitteres på plænen.

Vi indkvarterer os i en ungdomsklub i centrum af Købenahvn.

Tidspunkt: Weekenden d. 25.-27. maj 2018.

Pris: 800,- kr. inkl. transport, ophold, morgenmad samt entré og turpas til Tivoli. Betales ved tilmelding senest den 1. april 2018.

NB: Frokost og aftensmad er for egen regning.

 

Tilmeld Knap3
  

STUDIETUR 2018 – London #NUMEDFLY :-)

Få en storbyoplevelse, når vi tager til London i den første uge af skolernes sommerferie (uge 27-2018). Vi får fire overnatninger i London, og vi kommer til at opleve byens største seværdigheder: Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace, Tower Bridge, Trafalger Square, London Eye og meget mere. Der vil også være mulighed for at shoppe på Oxford Street og et besøg i Madam Tussauds, hvor vi kan mænge os med de kendte. Det endelige indhold for turen planlægger vi på et fælles møde inden vi tager afsted. Sæt derfor kryds i kalender allerede d. 14. marts kl. 19.00. Her får I og jeres forældre praktisk info, og I får mulighed for at komme med jeres idéer til, hvad vi skal opleve i London. Are you ready?

Tidspunkt: Fire overnatninger i London i uge 27, den første uge i skolernes sommerferie, søndag d. 1. juli til torsdag d. 5. juli.

Pris: 3850 kr. inkl. transport, ophold, forplejning (morgen- og aftensmad) samt entrébilletter. Depositum på kr. 1.850,- ved tilmelding senest 26. januar 2018.

 

  • Brev vedr. infomøde d. 14. marts kl. 19.00 findes her
  • "Deltagerbrev" og "Forældresamtykke-erklæring" findes her  

 

OBS: HOLDET ER FYLDT!!

 

Tilmeld Knap3

SommerCamp 2018

Start sommerferien med et ultimativt outdoor-kick! Find jeres adventure-gen frem og tag med RU på sommercamp ved Låenhus tæt på Mariager.

Vi garanterer naturoplevelser, fysiske udfordringer og max telthygge for alle, når ca. 200 unge fra Rebild og Mariagerfjord ungdomsskoler samles til lejrstemning, action og outdoor-aktiviteter samt en hel dag i Fårup Sommerland.

Tidspunkt: Uge 27 (mandag d. 2. juli til fredag d. 6. juli 2018)

Pris: 550,- kr. alt inklusiv (også billetten til Fårup Sommerland). Betales ved tilmelding senest d. 1. juni 2018.

 

Tilmeld Knap3

 

Serie-torsdag // UC Nord

5/4 - Ghost Whisperer

7/6 - Blue Mountain State

 

Tid og sted: Torsdage (se datoerne ovenfor) kl. 15-22, inklusiv aftensmad.

 

Tilmeld Knap3 

 

Champions League // UC Nord

I UC Nord følger vi alle Champions League-kampene tæt. Vi starter i februar og mødes hver gang der er kamp på programmet helt frem til semifinalerne i april. Kom og vær totalt fodboldtosset sammen med os. Vi kombinerer flere af kampene med fællesspisning, hvor menuen står på alt lige fra hotdogs, pulled pork til rodfrugtfritter og pizza.

Champions League finalen bliver vist på storskærm i Tivoli i København, så tilmeld jer københavnerturen (se under Ture og Rejser) og slut fodboldfesten med et brag.

Kampprogram: Hold øje med UC Nords facebookside for datoer!

Tid og sted: Første gang tirsdag den 13. februar. Trop op og få et kampprogram i hånden. Hold også øje med  UC Nords facebook. De fleste gang er der fællesspisning.

 

Tilmeld Knap3

 

Klimafestival // UC Nord

Vi sætter spot på klimaet og holder sammen med Biblioteket en klimafestival. RU og Biblioteket kommer til at syde af akvititeter.

Tid og sted: Lørdag den 17. marts kl. 10.00-20.00. Det er gratis at deltage.

 

Tilmeld Knap3

 

LAN Party // Ladies LAN // UC Syd

Traditionen tro holder vi det velkendte LAN Party kombineret med "lyserødt Ladies LAN" i UC Syd. Som sædvanligt reserverer vi et lokale kun for pigerne, hvor I kan game i fred for drengene, samt et lokale til drengene, hvor de kan dyrke drengehørm, stink-prutter, sure tæer og ostepop- og sourcreme & onion-chips i fred for pigerne. Derudover åbner vi dørene i biffen, laver en FIFA-turnering og selvfølgelig et party med funky musik og dans på bordene for både ladies and gentlemen. Der er selvfølgelig lækker natmad med i prisen. 
Er I klar til LAN Party 2018? Det bliver vildt!

Tid og sted: Fredag den 23. marts kl. 19 til lørdag d. 20. marts kl. 7 i Ungecenter Syd (Sortebakkeskolen, Nørager).

Pris: 50 kr. som betales ved tilmelding senest d. 12. marts 2018.

 

Tilmeld Knap3

 

Girls Night // UC Nord

Pigerne indtager UC Nord med alt hvad det indebærer. Vi hygger, spiser lækker mad, sludrer til langt ud på natten og overnatter i Ungecentret. 

Tid og sted: Fredag den 6. april kl. 17.30 til lørdag den 7. april kl. 10.00.

Tilmelding og pris: Tilmelding senest 1. april // 50 kr.

 

Tilmeld Knap3

 

Mens Night // UC Nord

Drengene crasher i UC Nord, hvor den står på mandehørm, film, FIFA, mad og hvad der ellers hører til en rigtig mandeaften. Vi overnatter i Ungecentret. 

Tid og sted: Fredag den 13. april kl. 17.30 til lørdag den 14. april kl. 10.00.

Tilmelding og pris: Tilmelding senest 9. april // 50 kr.

 

Tilmeld Knap3

 

Book Petitten til en forårstur

Igen i år har I mulighed for at booke Petitten til en tur rundt i kommunen. Har I en god idé til, hvor vi skal køre hen og åbne for en masse fede aktiviteter, så kontakt os i Ungecenter Syd, så vi kan planlægge en hyggelig tur sammen.

 

  • Petitten besøger ?? – kom med dit bud
  • Send dit bud til Rasmus // irara@rebild.dk

 

Følg med på UC Syd's facebook, instagram og snap for at finde ud af, hvor Petitten åbner næste gang...

 

Knallertkørekort og førstehjælp

Er I snart 15 år, så er det måske ved at være tid til et knallertkørekort. I får 30 lektioner, som både indeholder teori, kørsel og prøver. Herudover skal I deltage i et otte timers trafikrelateret førstehjælpskursus til knallert (obligatorisk). Førstehjælpen er med i tilmeldingen/prisen. I kan begynde undervisningen, når I er 14 1/2 år, og I kan tilmelde jer i enten Terndrup, Støvring eller Nørager. I tilmelder jer en venteliste og der starter hold i foråret og i efteråret. I får besked pr. mail og sms, når der er deltagere nok til et hold.

 

På Sikker Trafik kan I og jeres forældre læse mere om undervisning, regler for knallertkørsel, krav til prøver og I kan gennemgå en "øveprøve".

 

Klik her for krav til foto

 

Pris: 830 kr. (førstehjælp 350 kr. + kørekort 480 kr.) Hvis du ikke består, koster det 220 kr. at gå til prøve igen.


Tilmeldingsfrist for at komme på et forårshold i 2018 er senest mandag d. 26. februar 2018.

 

Tilmeld Knap3

 

Traktorkørekort

Gennem praktisk og teoretisk undervisning får I ret til at føre traktor med et kørekort udstedt af motorkontoret. I kan tidligst gå op til prøve, når I er fyldt 16 år. Det er køreskolen som tilrettelægger undervisning og prøve, så I kan ikke regne med, at I kommer til prøve lige på jeres 16-års fødselsdag - prøverne foregår holdvis.

I skal huske at tilmelde jer kurset i færdselsrelateret førstehjælp (hold P-4), når I tilmelder jer traktorkørekort. Hvis I indenfor det seneste år har taget knallertkørekort, gælder førstehjælpskurset herfra også til traktor.

 

Klik her for krav, priser, regler m.v.

 

I kan tilmelde jer vores venteliste. Vi starter et hold i foråret og et i efteråret. I får nærmere besked om undervisning og tidspunkter, når der er deltagere nok til et hold.

 

Tilmeld Knap3

 

rdselsrelateret førstehjælp

Er I ved at tage kørekort til bil eller traktor, så skal I have et kursus i færdselsrelateret førstehjælp for at gå til teoriprøve. Vi udbyder kurset to gange om året - et i foråret og et i efteråret. Kurset har en varighed på 8 timer. I kan tilmelde jer vores venteliste - vi kontakter jer, når der er deltagere nok til at starte et hold.

Næste hold er i foråret 2018 - dato følger - kl. 8-16 i Ungecenter Nord

Pris: 350 kr. som betales ved tilmelding.

 

Tilmeld Knap3

 

Jagttegn

For at gå på jagt i Danmark skal I have et gyldigt jagttegn. I RU kan I tage jagttegn, hvis I fylder 16 år i det år, I tager prøven, og hvis I har en ren straffeattest. På kurset får I indblik i vildtbiologi, jagtlovgivning samt sikker færdsel med brug af våben. Holdstart er i efteråret og vi afslutter med den obligatoriske jagtprøve i april/maj. 

I år starter holdet lidt tidligt, da der er mulighed for at komme en tur ud og høre hjortebrøl. Første gang er derfor tirsdag d. 12. september kl. 19 på Suldrup Skole.

 

Klik her for krav, priser, regler m.v.

 

Tilmeld Knap3

 

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp