Ture og rejser

Skitur // På pist i Østrig

Tag med RU på skitur i skolernes vinterferie, uge 8, 2019. Denne gang tager vi til Neukirchen i Østrig; et fantastisk skiområde, som er perfekt til unge, der ønsker lidt af det hele. Hotellet ligger tæt på pisterne. Der er 64 km pister i området, de er brede og perfekte – så der er rigeligt plads at boltre sig på. Er du nybegynder, får du en skiinstruktør tilknyttet, så du hurtigt lærer teknikken! I prisen er der 4 dage på ski, inkl. liftkort, ski/snowboardleje samt morgen- og aftensmad. Frokosten nyder du på bjerget og er for egen regning. Det er muligt at medbringe eget skiudstyr.

Tid: Uge 8, nærmere tidspunkter følger.

Pris: 3100 kr. inkl. transport, ophold, morgen- og aftensmad, leje af udstyr, liftkort og evt. skiskole.
Ved tilmelding 1. oktober 2018 betales et depositum på 1500 kr. Restbeløbet 1600 kr. betales senest 20. januar 2019.

Her finder du information om skituren:

Skibrev 2019

Ambulancebrev

Samtykkeerklæring

Velkommen til skimøde 2019 (oplæg d. 16. januar 2019)

Heidepark // Gys, grin og sus i mavsen

Sukker I efter høj fart, vægtløs tilstand, svedige håndflader, håret tilbage og lidt rumsteren i mavsen, så hop med bussen, når vi cruiser til Nordtysklands største forlystelsespark, Heidepark. Heidepark byder på alt fra rutschebaner, de vildeste opture og loops til vandforlystelser, grin, gys og underholdning. Så kom og leg med os! Bussen samler os op torsdag ved midnat og rammer Heidepark fredag til åbningstid. På tilbagevejen gør vi stop ved grænsen, og I kan få tanket sodavands- og slikdepoterne lidt op.

Tid: St. Bededag d. 17. maj. NB: Afgang natten til fredag.

Pris: 400 kr. Betales ved tilmelding senest d. 23. april.

København // Storby, Tivoli og Champions League

Smuttur til København? Ikke dårligt! Hop med på RU’s weekend i storbyens puls. Vi garanterer et program fyldt med sight-
seeing, storbykultur, seværdigheder og fælles hygge. Vi besøger også Tivoli, hvor I udover at nyde haven og dens mange forlystelser får mulighed for at være med til et brag af en fodboldfest, når den nervepirrende finalekamp i Champions League livetransmitteres på plænen. Vi indkvarterer os i Københavns Ungdomsskole i centrum af København.

Tid: Weekenden d. 31. maj til 2. juni.

Pris: 800 kr. inkl. transport, ophold, morgenmad samt entré og turpas til Tivoli. Betales ved tilmelding senest d. 1. maj 2019.

NB: Frokost og aftensmad er for egen regning.

Studietur // Barcelona

Barcelona har det hele; pulserende storbyliv, spændende historie,
badestrand, kunst, kultur og fodbold i verdensklasse. Vil du opleve alt dette uden dine forældre? - Så tag med RU på en fantastisk studierejse. Vi garanterer en perlerække af oplevelser sammen med glade unge og voksne fra RU.
Vi planlægger turen i detaljer på et møde i marts, hvor du kan komme med dine idéer. Din stemme bliver garanteret hørt!

“Tag afsted som du var, kom hjem som du blev”

Tid: Uge 27, 2019. Nærmere tidspunkter følger.

Pris: 3.950 kr. inkl. fly fra Aalborg Lufthavn, 4 overnatninger på ungdomshotel, morgen-/aftensmad.

Ved tilmelding betales depositum 1.800 kr.

NB: Vi har kun få pladser tilbage, så hold dig ikke tilbage med din tilmelding.

Infomøde: Onsdag d. 6. marts kl. 19.00  i Ungecenter Nord, Grangårdsvej 13C i Støvring.

Sommercamp // Outdoor, adventure og action

Pak dit teltgear og gode humør og tag med på RU’s helt geniale sommercamp den første uge i skolernes sommerferie. Vi garanterer masser af fysiske aktiviteter, sjove oplevelser, udfordringer og fællesskabsfølelse, når vi sammen med Vesthimmerland- og Mariagerfjord Ungdomsskole stimler ca. 120 unge sammen ved Låenhus tæt på Mariager. Har du teltet - har vi pladsen! På Sommercamp får du mulighed for at prøve kræfter med: Bocarts, mountainbike, klatring, rapelling, ridning, banan- og RIB-båd, kano og kajak, bålhygge, fest og DJ.... og sidst med ikke mindst... en hel dag i Fårup Sommerland.

Tid: Mandag d. 1. juli til fredag d. 5. juli (uge 27 - den første uge i skolernes sommerferie)

Pris: 600 kr. alt inklusiv (også entrébillet til Fårup Sommerland). Betales ved tilmelding senest 3. juni.

Voksne Ture Og Rejser

Læs mere om vores politikker her

Web Fotos Ture Og Rejser