• Sko

Ture og rejser

Heidepark // Tyskland

Sukker I efter høj fart, vægtløs tilstand, svedige håndflader, håret tilbage og lidt rumsteren i mavsen, så hop på bussen, når vi cruiser til Nordtysklands største forlystelsespark, Heidepark.

Heidepark byder på alt fra rutschebaner, de vildeste opture og loops til vandforlystelser, gris, gys og underholdning. Så kom og leg med os!

Bussen samler os op ved midnat, og rammer Heidepark til åbningstid. På tilbagevejen gør vi stop ved grænsen, så I har mulighed for at få tanket sodavands- og slikdepoterne lidt op.

Tidspunkt: St. Bededag fredag d. 27. april 2018. NB: Afgang natten til fredag.

Pris: 350,- kr. som betales ved tilmelding senest d. 1. april 2018.

 

Tilmeld Knap3

 

Adventure Night - opvarmning til årets Robinson Challenge // UC Syd

Tag med UC Syd på kanotur og sejl ned af de vilde åer. Få de fedeste naturoplevelser, inden vi slår lejr på et nice spot. Her mødes vi med Marian, som hjælper os med at tilberede de lækreste bålretter. Der vil være max lejrbålshygge med skønsang, gyserhistorier og skumfiduser, inden vi går til ro i de yderst komfortable og hyggelige shelters.

Efter morgenmad cykler vi tilbage til UC Syd med en masse fede outdoor-oplevelser i rygsækken. Brug eventuelt turen som opvarmning til Årets Robinson Challenge 2018, som finder sted på Læsø i september (tjek efterårskataloget som kommer i august 2018)

Tidspunkt: Kr. Himmelfartsdag torsdag d. 10. maj kl. 9.00 til fredag d. 11. maj ved middagstid.

Pris: 50,- kr.

 

Tilmeld Knap3

 

Fisketur // UC Øst

Vi skal mærke saltvandet i håret. Vi skal mærke vinden bide i kinderne. Vi skal på fisketur med Bror og Stig. Vi har stænger I kan låne - men fisken, den fanger I selv!

Tid og sted: Det foregår i maj. Hold øje med opslag i UC Øst og på facebook

 

Tilmeld Knap3

 

København - med Champions League i Tivoli

Smuttur til København? Ikke dårligt! Hop med på RU's weekend i storbyens puls. Vi garanterer et program fyldt med sightseeing, storbykultur, seværdigheder og fælles hygge.

Vi besøger også Tivoli, hvor I udover at nyde haven og dens mange forlystelser får mulighed for at være med til et brag af en fodboldfest, når den nervepirrende finalekamp i Champions League livetransmitteres på plænen.

Vi indkvarterer os i en ungdomsklub i centrum af Købenahvn.

Tidspunkt: Weekenden d. 25.-27. maj 2018.

Pris: 800,- kr. inkl. transport, ophold, morgenmad samt entré og turpas til Tivoli. Betales ved tilmelding senest den 1. april 2018.

NB: Frokost og aftensmad er for egen regning.

 

Tilmeld Knap3
  

STUDIETUR 2018 – London #NUMEDFLY :-)

Få en storbyoplevelse, når vi tager til London i den første uge af skolernes sommerferie (uge 27-2018). Vi får fire overnatninger i London, og vi kommer til at opleve byens største seværdigheder: Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace, Tower Bridge, Trafalger Square, London Eye og meget mere. Der vil også være mulighed for at shoppe på Oxford Street og et besøg i Madam Tussauds, hvor vi kan mænge os med de kendte. Det endelige indhold for turen planlægger vi på et fælles møde inden vi tager afsted. Sæt derfor kryds i kalender allerede d. 14. marts kl. 19.00. Her får I og jeres forældre praktisk info, og I får mulighed for at komme med jeres idéer til, hvad vi skal opleve i London. Are you ready?

Tidspunkt: Fire overnatninger i London i uge 27, den første uge i skolernes sommerferie, fra søndag d. 1. juli til torsdag d. 5. juli.

Pris: 3850 kr. inkl. transport, ophold, forplejning (morgen- og aftensmad) samt entrébilletter. Depositum på kr. 1.850,- ved tilmelding senest 26. januar 2018.

 

  • Brev vedr. infomøde d. 14. marts kl. 19.00 findes her
  • "Deltagerbrev" og "Forældresamtykke-erklæring" findes her  
  • Slides med rejseoplysninger fra infomødet d. 14. april findes her

 

OBS: HOLDET ER FYLDT!!

 

Tilmeld Knap3

SommerCamp 2018

Start sommerferien med et ultimativt outdoor-kick! Find jeres adventure-gen frem og tag med RU på sommercamp ved Låenhus tæt på Mariager.

Vi garanterer naturoplevelser, fysiske udfordringer og max telthygge for alle, når ca. 200 unge fra Rebild og Mariagerfjord ungdomsskoler samles til lejrstemning, action og outdoor-aktiviteter samt en hel dag i Fårup Sommerland.

Tidspunkt: Uge 27 (mandag d. 2. juli til fredag d. 6. juli 2018)

Pris: 550,- kr. alt inklusiv (også billetten til Fårup Sommerland). Betales ved tilmelding senest d. 1. juni 2018.

 

Tilmeld Knap3
         

Voksne Ture Og Rejser

                             Læs mere om vores politikker her

 

 


      Rejser


                             


 


 


       

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp