• Sko

Ture og rejser

SKITUR - til Kaprun i Østrig

Tag med RU på skitur i skolernes vinterferie i uge 8. Igen i år går turen til Kaprun i Østrig, hvor vi tilbyder fem super skidage i de fantastiske Østrigske Alper. Vi bor i centrum af et attraktivt skiområde ved Zell Am See, hvor I kan prøve kræfter med ski eller snowboard i hele tre områder, bl.a. gletcheren Kitzsteinhorn.

Vi garanterer udfordringer for alle - både nybegyndere og øvede skitosser. Hvis behovet er der, vil der være mulighed for skiskole de første to dage. Tilmeldingsfrist d. 8. oktober 2017.

Tidspunkt: Afgang lørdag d. 17. februar 2018, kl. ca. 12. Hjemkomst fredag d. 23. februar 2018, kl. ca. 12.

Pris: 4000 kr. + evt. 300 kr. til skileje. Prisen er inkl. transport, ophold, forplejning (morgenmad, madpakker og aftensmad), liftkort og evt. skiskole. Er du interesseret? Kontakt Jens Skov Jørgensen på 2061 5346 og hør om der stadig er ledige pladser.

 

Her kan du finde infobrev, deltageroplysningsseddel m.v.

Infobrev, Skitur 2018 

Deltageroplysninger - skal afleveres senest 15-12-2017

Ambulancebrev - skal afleveres senest 10-01-2018 på infomødet

 

 

 

STUDIETUR 2018 – Turen går til London

NU MED FLY :-)

Få en storbyoplevelse, når vi tager til London i den første uge af skolernes sommerferie (uge 27-2018). Vi får fire overnatninger i London, og vi kommer til at opleve byens største seværdigheder: Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace, Tower Bridge, Trafalger Square, London Eye og meget mere. Der vil også være mulighed for at shoppe på Oxford Street og et besøg i Madam Tussauds, hvor vi kan mænge os med de kendte.

Det endelige indhold for turen planlægger vi på et fælles møde inden vi tager afsted. Sæt derfor kryds i kalender allerede d. 14. marts kl. 19.00. Her får I og jeres forældre praktisk info, og I får mulighed for at komme med jeres idéer til, hvad vi skal opleve i London. Are you ready?

Tidspunkt: Fire overnatninger i London i uge 27, den første uge i skolernes sommerferie.

Pris: 3850 kr. inkl. transport, ophold, forplejning (morgen- og aftensmad) samt entrébilletter. Depositum på kr. 1.850,- ved tilmelding.

 

Tilmeld Knap3         

Voksne Ture Og Rejser

                             Læs mere om vores politikker her

 

 


      Rejser


                             


 


 


       

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp