Ture og rejser

Weekend i Rønbjerg - for de lidt ældre unge

Vi gør det igen! Og vi vil have dig med! Det man kan selv; skal man selv, så riv pløkkerne op og smut hjemmefra med RU i en weekend til Rønbjerg. Igen i år står turen på en masse sjove aktiviteter som; badeland med poolparty, lasergame, sumobrydning, bowling, forhindringsbane m.m. Når pulsen har lagt sig, kan I trække jer tilbage i de 6-mandshytter, hvor I skal bo. Her kan I hygge jer sammen, lave mad og ikke mindst rydde op ;-)  På infomødet, d. 25/10, kl. 19.00 i Stubhuset, bliver I tildelt en 6-mandshytte, I tilmelder jer aktiviteterne, samt får planlagt hvad I skal have at spise.

NB: Turen er for 8. klasserne, samt ældre unge. Hvis der er ledige pladser efter tilmeldingsfristen, vil 7. klasserne få tilbudt de resterende pladser.

Tid: 2/11-4/11

Pris: 700 kr.

SKITUR - på pist i Østrig

Tag med RU på skitur i skolernes vinterferie, uge 8, 2019. Denne gang tager vi til Neukirchen i Østrig; et fantastisk skiområde, som er perfekt til unge, der ønsker lidt af det hele. Hotellet ligger tæt på pisterne. Der er 64 km pister i området, de er brede og perfekte – så der er rigeligt plads at boltre sig på. Er du nybegynder, får du en skiinstruktør tilknyttet, så du hurtigt lærer teknikken! I prisen er der 4 dage på ski, inkl. liftkort, ski/snowboardleje samt morgen- og aftensmad. Frokosten nyder du på bjerget og er for egen regning. Det er muligt at medbringe eget skiudstyr.

Tid: Uge 8, nærmere tidspunkter følger.

Pris: 3100 kr. inkl. transport, ophold, morgen- og aftensmad, leje af udstyr, liftkort og evt. skiskole.
Ved tilmelding 1. oktober 2018 betales et depositum på 1500 kr.

NB: Max 16 pladser!

Holdet er fyldt, men der er en venteliste, som du kan tilmelde dig.

Studietur til Barcelona

Barcelona har det hele; pulserende storbyliv, spændende historie,
badestrand, kunst, kultur og fodbold i verdensklasse. Vil du opleve alt dette uden dine forældre? - Så tag med RU på en fantastisk studierejse. Vi garanterer en perlerække af oplevelser sammen med glade unge og voksne fra RU.
Vi planlægger turen i detaljer på et møde i marts, hvor du kan komme med dine idéer. Din stemme bliver garanteret hørt!

“Tag afsted som du var, kom hjem som du blev”

Tid: Uge 27, 2019. Nærmere tidspunkter følger.

Pris: 3.950 kr. inkl. fly fra Aalborg Lufthavn, 4 overnatninger på ungdomshotel, morgen-/aftensmad.

Ved tilmelding d. 1. oktober betales depositum 1.800 kr.

NB: Vi har kun 40 pladser, så hold dig ikke tilbage med din tilmelding.

Voksne Ture Og Rejser

Læs mere om vores politikker her

Rejser