Ture og rejser

SommerCamp 2018

Start sommerferien med et ultimativt outdoor-kick! Find jeres adventure-gen frem og tag med RU på sommercamp ved Låenhus tæt på Mariager.

Vi garanterer naturoplevelser, fysiske udfordringer og max telthygge for alle, når ca. 200 unge fra Rebild og Mariagerfjord ungdomsskoler samles til lejrstemning, action og outdoor-aktiviteter samt en hel dag i Fårup Sommerland.

Tidspunkt: Uge 27 (mandag d. 2. juli til fredag d. 6. juli 2018)

Pris: 550,- kr. alt inklusiv (også billetten til Fårup Sommerland). Betales ved tilmelding senest d. 1. juni 2018.

Infobrev findes her: Sommercamp

Tilmeld Knap3

STUDIETUR 2018 – London #NUMEDFLY :-)

Få en storbyoplevelse, når vi tager til London i den første uge af skolernes sommerferie (uge 27-2018). Vi får fire overnatninger i London, og vi kommer til at opleve byens største seværdigheder: Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace, Tower Bridge, Trafalger Square, London Eye og meget mere. Der vil også være mulighed for at shoppe på Oxford Street og et besøg i Madam Tussauds, hvor vi kan mænge os med de kendte. Det endelige indhold for turen planlægger vi på et fælles møde inden vi tager afsted. Sæt derfor kryds i kalender allerede d. 14. marts kl. 19.00. Her får I og jeres forældre praktisk info, og I får mulighed for at komme med jeres idéer til, hvad vi skal opleve i London. Are you ready?

Tidspunkt: Fire overnatninger i London i uge 27, den første uge i skolernes sommerferie, fra søndag d. 1. juli til torsdag d. 5. juli.

Pris: 3850 kr. inkl. transport, ophold, forplejning (morgen- og aftensmad) samt entrébilletter. Depositum på kr. 1.850,- ved tilmelding senest 26. januar 2018.

• Brev vedr. infomøde d. 14. marts kl. 19.00 findes her
  • "Deltagerbrev" og "Forældresamtykke-erklæring" findes her
  • Slides med rejseoplysninger fra infomødet d. 14. april findes her
  • Info. folder med vigtige oplysninger om rejsen findes her