Ture og rejser

Fisketur // UC Øst

Vi skal mærke saltvandet i håret. Vi skal mærke vinden bide i kinderne. Vi skal på fisketur med Bror og Stig. Vi har stænger I kan låne - men fisken, den fanger I selv!

Tid og sted: Torsdag d. 17. maj, kl. 17.00-21.00.

Afgang fra UC Øst kl. 17.00. Vi har låneudstyr.

Arrangementet er gratis - MAX 8 pladser!

København - med Champions League i Tivoli

Smuttur til København? Ikke dårligt! Hop med på RU's weekend i storbyens puls. Vi garanterer et program fyldt med sightseeing, storbykultur, seværdigheder og fælles hygge.

Vi besøger også Tivoli, hvor I udover at nyde haven og dens mange forlystelser får mulighed for at være med til et brag af en fodboldfest, når den nervepirrende finalekamp i Champions League livetransmitteres på plænen.

Vi indkvarterer os i en ungdomsklub i centrum af Købenahvn.

Tidspunkt: Weekenden d. 25.-27. maj 2018.

Pris: 800,- kr. inkl. transport, ophold, morgenmad samt entré og turpas til Tivoli. Betales ved tilmelding senest den 1. april 2018.

NB: Frokost og aftensmad er for egen regning.

Reb(U)ild

Pak jeres soveposer og lommelygte for vi skal i skoven. Vi laver mad over bål, overnatter ved Store Økssø – måske bliver nattesøvnen afbrudt af en mørk og skummel konkurrence efterfulgt af s’mores ved bålet :-)

Tid og sted: D. 15.-16.juni, kl. 17.00-9.00 - et sted i skoven. Tilmeld jer senest d. 1. juni - MAX 16 pladser!

SommerCamp 2018

Start sommerferien med et ultimativt outdoor-kick! Find jeres adventure-gen frem og tag med RU på sommercamp ved Låenhus tæt på Mariager.

Vi garanterer naturoplevelser, fysiske udfordringer og max telthygge for alle, når ca. 200 unge fra Rebild og Mariagerfjord ungdomsskoler samles til lejrstemning, action og outdoor-aktiviteter samt en hel dag i Fårup Sommerland.

Tidspunkt: Uge 27 (mandag d. 2. juli til fredag d. 6. juli 2018)

Pris: 550,- kr. alt inklusiv (også billetten til Fårup Sommerland). Betales ved tilmelding senest d. 1. juni 2018.

Tilmeld Knap3

STUDIETUR 2018 – London #NUMEDFLY :-)

Få en storbyoplevelse, når vi tager til London i den første uge af skolernes sommerferie (uge 27-2018). Vi får fire overnatninger i London, og vi kommer til at opleve byens største seværdigheder: Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace, Tower Bridge, Trafalger Square, London Eye og meget mere. Der vil også være mulighed for at shoppe på Oxford Street og et besøg i Madam Tussauds, hvor vi kan mænge os med de kendte. Det endelige indhold for turen planlægger vi på et fælles møde inden vi tager afsted. Sæt derfor kryds i kalender allerede d. 14. marts kl. 19.00. Her får I og jeres forældre praktisk info, og I får mulighed for at komme med jeres idéer til, hvad vi skal opleve i London. Are you ready?

Tidspunkt: Fire overnatninger i London i uge 27, den første uge i skolernes sommerferie, fra søndag d. 1. juli til torsdag d. 5. juli.

Pris: 3850 kr. inkl. transport, ophold, forplejning (morgen- og aftensmad) samt entrébilletter. Depositum på kr. 1.850,- ved tilmelding senest 26. januar 2018.

• Brev vedr. infomøde d. 14. marts kl. 19.00 findes her
  • "Deltagerbrev" og "Forældresamtykke-erklæring" findes her
  • Slides med rejseoplysninger fra infomødet d. 14. april findes her

OBS: HOLDET ER FYLDT!!