Ture og rejser

Heidepark // Gys, grin og sus i mavsen

Sukker I efter høj fart, vægtløs tilstand, svedige håndflader, håret tilbage og lidt rumsteren i mavsen, så hop med bussen, når vi cruiser til Nordtysklands største forlystelsespark, Heidepark. Heidepark byder på alt fra rutschebaner, de vildeste opture og loops til vandforlystelser, grin, gys og underholdning. Så kom og leg med os! Bussen samler os op torsdag ved midnat og rammer Heidepark fredag til åbningstid. På tilbagevejen gør vi stop ved grænsen, og I kan få tanket sodavands- og slikdepoterne lidt op.

Tid: St. Bededag d. 17. maj. NB: Afgang natten til fredag.

Pris: 400 kr. Betales ved tilmelding senest d. 23. april.

OBS: Busplan og praktisk info findes her

København // Storby, Tivoli og Champions League

Smuttur til København? Ikke dårligt! Hop med på RU’s weekend i storbyens puls. Vi garanterer et program fyldt med sight-
seeing, storbykultur, seværdigheder og fælles hygge. Vi besøger også Tivoli, hvor I udover at nyde haven og dens mange forlystelser får mulighed for at være med til et brag af en fodboldfest, når den nervepirrende finalekamp i Champions League livetransmitteres på plænen. Vi indkvarterer os i Københavns Ungdomsskole i centrum af København.

Tid: Weekenden d. 31. maj til 2. juni.

Pris: 800 kr. inkl. transport, ophold, morgenmad samt entré og turpas til Tivoli. Betales ved tilmelding senest d. 1. maj 2019.

NB: Frokost og aftensmad er for egen regning.

INFO: Information om København findes her

Studietur // Barcelona

Barcelona har det hele; pulserende storbyliv, spændende historie,
badestrand, kunst, kultur og fodbold i verdensklasse. Vil du opleve alt dette uden dine forældre? - Så tag med RU på en fantastisk studierejse. Vi garanterer en perlerække af oplevelser sammen med glade unge og voksne fra RU.
Vi planlægger turen i detaljer på et møde i marts, hvor du kan komme med dine idéer. Din stemme bliver garanteret hørt!

“Tag afsted som du var, kom hjem som du blev”

Tid: Søndag d. 30/6 til torsdag d. 4. juli 2019.

Pris: 3.950 kr. inkl. fly fra Aalborg Lufthavn, 4 overnatninger på ungdomshotel, morgen-/aftensmad.

Ved tilmelding betales depositum 1.800 kr.

Infomøde: Onsdag d. 6. marts kl. 19.00  i Ungecenter Nord, Grangårdsvej 13C i Støvring. Se invitation med vigtige oplysninger her. Slides fra infomødet findes her

NB: Husk I skal aflevere kopi af pas til rejseselskabet, et udfyldt deltagerbrev og en forældresamtykkeerklæring til ungdomsskolen (Grangårdsvej 13c, 9530 Støvring), som I finder her

Sommercamp // Outdoor, adventure og action

Pak dit teltgear og gode humør og tag med på RU’s helt geniale sommercamp den første uge i skolernes sommerferie. Vi garanterer masser af fysiske aktiviteter, sjove oplevelser, udfordringer og fællesskabsfølelse, når vi sammen med Vesthimmerland- og Mariagerfjord Ungdomsskole stimler ca. 120 unge sammen ved Låenhus tæt på Mariager. Har du teltet - har vi pladsen! På Sommercamp får du mulighed for at prøve kræfter med: Bocarts, mountainbike, klatring, rapelling, ridning, banan- og RIB-båd, kano og kajak, bålhygge, fest og DJ.... og sidst med ikke mindst... en hel dag i Fårup Sommerland.

Tid: Mandag d. 1. juli til fredag d. 5. juli (uge 27 - den første uge i skolernes sommerferie)

Pris: 600 kr. alt inklusiv (også entrébillet til Fårup Sommerland). Betales ved tilmelding senest 3. juni.

Voksne Ture Og Rejser

Læs mere om vores politikker her

Web Fotos Ture Og Rejser