• Sko

Ture og rejser

Weekend i RØNBJERG - Dayz Resort

Vi gentager succesen! RU tager en weekend til Rønbjerg Feriecenter/ Dayz Resort!  Det bliver en weekend med masser af spændende aktiviteter - blandt andet badeland med poolparty, lasergame, sumobrydning, bowling, forhindringsbane og meget andet.

Herudover er der dømt hygge i 6-mandshytterne, hvor I sammen skal lave mad, hygge og ikke mindst rydde op ;-)

Vi holder et infomøde, hvor I bliver tildelt en 6-mandshytte, tilmelder jer til aktiviteter og får planlagt, hvad I skal have at spise.

Tidspunkt: Weekenden den 3.-5. november 2017

PRIS: 550 kr. inkl. transport, ophold og aktiviteter. Betales ved tilmelding senest d.1. oktober 2017

 

Tilmeld Knap3

 

 

SKITUR - til Kaprun i Østrig

Tag med RU på skitur i skolernes vinterferie i uge 8. Igen i år går turen til Kaprun i Østrig, hvor vi tilbyder fem super skidage i de fantastiske Østrigske Alper. Vi bor i centrum af et attraktivt skiområde ved Zell Am See, hvor I kan prøve kræfter med ski eller snowboard i hele tre områder, bl.a. gletcheren Kitzsteinhorn.

Vi garanterer udfordringer for alle - både nybegyndere og øvede skitosser. Hvis behovet er der, vil der være mulighed for skiskole de første to dage. Tilmeldingsfrist d. 8. oktober 2017.

Tidspunkt: Afgang lørdag d. 17. februar 2018, kl. ca. 12. Hjemkomst fredag d. 23. februar 2018, kl. ca. 12.

Pris: 4000 kr. + evt. 300 kr. til skileje. Prisen er inkl. transport, ophold, forplejning (morgenmad, madpakker og aftensmad), liftkort og evt. skiskole. Ved tilmelding betales et depositum på 1500 kr.

 

Tilmeld Knap3

 

 

STUDIETUR 2018 – Turen går til London

Få en storbyoplevelse, når vi tager til London i den første uge af skolernes sommerferie (uge 27-2018). Vi får fire hele dage i London, hvor vi kommer til at opleve byens største seværdigheder: Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace, Tower Bridge, Trafalger Square, London Eye og meget mere. Der vil også være mulighed for at shoppe på Oxford Street og et besøg i Madam Tussauds, hvor vi kan mænge os med de kendte.

Det endelige indhold for turen planlægger vi på et fælles møde inden vi tager afsted. Her har I mulighed for at komme med jeres idéer til, hvad vi skal opleve i London. Are you ready?

Tidspunkt: Fire overnatninger i London i uge 27, den første uge i skolernes sommerferie.

Pris: 3850 kr. inkl. transport, ophold, forplejning (morgen- og aftensmad) samt entrébilletter. Depositum på kr. 1.850,- ved tilmelding.

 

Tilmeld Knap3         

Voksne Ture Og Rejser

                             Læs mere om vores politikker her

 

 


      Rejser


                             


 


 


       

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp