Ture og rejser

Rønbjerg // 1.-3. november 2019

Vi gør det igen! Og vi vil have dig med! Det man kan selv, skal man selv, så riv teltpløkkerne op og smut hjemmefra med RU i en weekend til Rønbjerg.

Turen er for 8. klasserne samt ældre unge. Hvis der er ledige pladser efter d. 2/9 vil 7. klasserne kunne tilmelde sig.

Igen i år står turen på en masse sjove aktiviteter som badeland med poolparty, lasergame, sumobrydning, bowling, forhindringsbane m.m. Når pulsen har lagt sig, kan I trække jer tilbage i de 6-mandshytter, hvor I skal bo. Her kan I hygge jer sammen, lave mad og ikke mindst rydde op;-)

Der holdes infomøde onsdag d. 23. oktober kl. 19.00 i Skørping, Kulturstationen, Sverriggårdsvej 4. På infomødet bliver I tildelt en 6-mandshytte, I tilmelder jer aktiviteterne, samt får planlagt hvad I skal have at spise.

Skitur til Østrig // Uge 8 - 2020

Tag med RU på ski i skolernes vinterferie, uge 8, 2020. Turen går til Neukirchen i Østrig; et fantastisk skiområde, som er perfekt til unge, som ønsker lidt af det hele. Hotellet ligger tæt på pisterne. Der er 64 km pister i området, de er brede og perfekte - så der er rigeligt med plads at boltre sig på. Er du nybegynder får du en skiinstruktør tilknyttet, så du hurtigt lærer teknikken!

Turen koster 3.200 kr. og i prisen er der 4 dage på ski, inkl. liftkort, ski-/snowboardleje samt morgen- og aftensmad. Frokosten nyder du på bjerget og er for egen regning. Det er muligt at medbringe eget skiudstyr.

Ved tilmelding skal du betale et depositum på kr. 1.500, og restbeløbet kr. 1.700 skal betales senest 20. januar 2020. Der er max. 18 pladser.

Nøjagtige afrejse- og hjemkomsttidspunkt følger senere.

Der holdes infomøde den. 8. januar 2020 kl. 19.00 i Ungecenter Nord, Grangårdsvej 13C, 9530 Støvring.

Studietur til Paris // Uge 27 - 2020

Den første uge i skolernes sommerferie, uge 27, 2020, tager RU på studietur til Byernes By, Paris. Oplev Sacre Coeur, Champ-Elysées, Louvre, Versaillesslottet, Triumfbuen og meget mere. Den sidste dag bruger vi sammen med Mickey og de andre i Disneyland. Udover sightseeing vil der også blive tid til lidt shopping, loppemarkeder og caféliv i Paris' hyggelige gader.

Turen koster kr. 3.950 og er inkl. bustransport, ophold, morgenmad og entrébilletter.

Ved tilmelding senest 3. marts 2020 betales et depositum på kr. 1.800. Restbeløbet 2.150 betales senest 1. juni 2020.

Vi holder et infomøde for unge og forældre, når vi nærmer os, hvor vi får styr på de praktiske ting.

Sommercamp // Uge 27 - 2020 // Outdoor, adventure og action

Pak dit teltgear og gode humør og tag med på RU’s helt geniale sommercamp den første uge i skolernes sommerferie. Vi garanterer masser af fysiske aktiviteter, sjove oplevelser, udfordringer og fællesskabsfølelse, når vi sammen med Vesthimmerland- og Mariagerfjord Ungdomsskole stimler ca. 120 unge sammen ved Låenhus tæt på Mariager. Har du teltet - har vi pladsen! På Sommercamp får du mulighed for at prøve kræfter med: Bocarts, mountainbike, klatring, rapelling, ridning, banan- og RIB-båd, kano og kajak, bålhygge, fest og DJ.... og sidst med ikke mindst... en hel dag i Fårup Sommerland.

Turen koster 600 kr. alt inklusiv (også entrébillet til Fårup Sommerland) som betales ved tilmelding.

Voksne Ture Og Rejser

Læs mere om vores politikker her

Web Fotos Ture Og Rejser