Ungdomsledere i Marokko sætter aftryk

Ali og Emilie er nu 2 måneder henne i deres ungdomslederudveksling i Marokko. De arbejder som en del af vores Youth First projekt, som har til formål at skabe aktive unge i deres lokalsamfund, samt give dem en stemme lokalt.  De er super seje! Det at flytte og bo i et land, der både er […]
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

Ali og Emilie er nu 2 måneder henne i deres ungdomslederudveksling i Marokko. De arbejder som en del af vores Youth First projekt, som har til formål at skabe aktive unge i deres lokalsamfund, samt give dem en stemme lokalt. 

De er super seje! Det at flytte og bo i et land, der både er lang væk geografisk og kulturelt kræver rigtig meget mod. De kommer til at lære en masse både fagligt og om dem selv.”

Trine Buus-Pedersen

Læs mere om R:UD her

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.