• Sko

Ungecenter Nord

Velkommen til 13C

I Ungecenter Nord har vi målrettet vores tilbud til kommunens ældste unge. Det har vi gjort med konceptet 13C, som er musik, film, foredrag og en hel masse mere målrettet til jer, der er 15+ - kort sagt Rebild Kommunes kulturhus for unge. Tjek vores mangfoldige aktiviteteter ud i kataloget til højre på siden og mød op, bliv beriget og få nogle helt nye oplevelser.

Har I gode ideer til noget, I synes, vi skal sætte i søen? Tag fat i Kristine på telefon 40 73 19 95 og vær med til at realisere jeres projekt.

 

I kan låne en nøgle til 13C...

Helt gratis kan I låne huset til et arrangement, et gruppearbejde, et møde eller hvad I ellers går og engagerer jer i. Vi har også et musiklokale med udstyr til den elektroniske musikgenre. Ønsker I at låne huset...? Ring eller skriv til Kristine 4073 1995 // krth@rebild.dk for at aftale nærmere. Hvis I låner huset, udfyldes følgende formular.

 

Ungecenter Nord er mere end 13C

Hver tirsdag fra om eftermiddagen har vi åbent for alle unge fra 7. klasse og op. Der er dømt cafehygge og samvær! I kan tæske hinanden i Fifa, brætspil eller noget helt tredje. Er I typerne, der elsker at give den gas i køkkenet, så kom og indtag forklædet. Måske I er mere til hyggesnak i sofaen med en varm kop te, eller vil bruge lidt tid på de sidste lektier til imorgen, så er der også plads til jer!

 

Nyhed...

Som noget nyt i foråret 2018 åbner vi hver torsdag - kun for 8. og 9. klasserne. 

 

Ungecenter Nord er ikke kun i Støvring 

To gange om ugen åbner vi i Satelitten i Suldrup til hygge, mad, spil og hvad vi ellers kommer på. Abdul og Fie styrer slagets gang og er altid klar på at blive banket i et brætspil!

 

#Wearesocial

Følg med i vores aktiviteter på facebook, instagram og snap (runord9530)

 

Du finder os fysisk her:

Ungecenter Nord / 13C, Grangårdsvej 13c, 9530 Støvring

Satellit Nord, Hjedsbækvej 289, 9541 Suldrup

 

Åbningstider: 

Ungecenter Nord

13C: Tjek vores katalog for arrangementer

For alle: Tirsdag kl. 14.00-21.30

8.-9. klasse: Torsdag kl. 14.30-22.00

 

Satellit Nord

Mandag og onsdag kl. 18.30-21.30  

 

Kontakt:

Kristine Thillemann krth@rebild.dk // 4073 1995

   


 13C Folder Januar 2018 Enkeltsider

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp