• Sko

Ungecenter Nord

Velkommen til de nye Ungecenter Nord

Tænk engang…

Når du har fri fra skole, kan du bruge din tid med vennerne i Ungecenter Nord. Du kan tæske din bedste ven i Fifa, brætspil eller noget helt tredje. Er du typen, der elsker at give den gas i køkkenet, så kom og indtag forklædet. Måske du er mere til hyggesnak i sofaen med en varm kop the, eller vil bruge lidt tid på de sidste lektier til imorgen, så er der også plads til dig!

... og som noget helt nyt har vi forsøgt at give mere plads til den lidt ældre målgruppe, hvorfor vi har flest dage åbent, med aktiviteter målrettet 15+. Hver tirsdag er der dog åbent fra 13+ eller 7. klasse og op.

 

Hvis nu du tænker…  

Tja, men jeg er mere til fart, bevægelse og spænding. Ja, så har du også mulighed for at upcycle en havetraktor, som vi stiller op til pulling. Elsker du at løbe efter en bold, så kom ned i centeret, hent dine venner og måske en af de voksne fodboldnørder, så smutter vi videre på stadion. 

 

Sidder du stadig og tænker…

Ja, men alt det er måske alligevel ikke helt mig, så er vi altid super glade for nye ideer, tanker og sjove indslag. Hos os kan næsten alt ske, vi skal bare vide hvad. Så spyt ud med dine sprudlende ideer, så vi sammen kan gøre dem til virkelighed. 

 

Følg med i vores aktiviteter på facebook

 

Du finder os fysisk her:

Ungecenter Nord, Grangårdsvej 13c, 9530 Støvring

Satellit Nord, Hjedsbækvej 289, 9541 Suldrup

 

Åbningstider: 

Ungecenter Nord

Mandag & torsdag 17.00-21.30

Tirsdag kl. 14.00-21.30

Fredag: Vi holder løbende åbent - så kig ned :-)

 

Mandag og torsdag for unge 15+

Tirsdag for unge fra 7. & 8. klasse

 

Satellit Nord

Mandag og onsdag kl. 18.30-21.30  


Kontakt:

Kristine Thillemann krth@rebild.dk // 4073 1995

   


Web NORD


 

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp