• Sko

Ungecenter Øst

Ungecenter Øst dækker faktisk over tre fysiske, hamrende hyggelige steder! Fælles for vores steder er, at det er for jer unge! Vi står altid klar til at lave noget med jer, når I træder ind af døren. Der er også altid plads til bare at være, sidde i sofaen, flade ud på en madras eller hænge med vennerne!

 

Vi er allerfedest, hvis I kommer til os med jeres ideer, så skal vi nok sørge for at hjælpe jer med at stable et fedt arrangement på benene, hvad enten det er en filmaften, et madhold, kreatid, en turnering på multibanen eller en tur ud af huset!

 

Der skal være plads til alle i ungecenter øst, og vi kan snakke om eller lave alt mellem himmel og jord, hvis I har lyst. For altid at være opdateret på, hvad der sker er det en god ide at følge vores intagram: ungecenteroest

 

Åbningstider:

Ungdomshuset i Skørping

Tjek insta eller kontakt Sabrina.

 

Satellitten i Terndrup

 Tjek insta eller kontakt Sabrina.

 

Yderrummet i Bælum

Mandag kl. 18.00-21.00

Torsdag kl. 19.00-22.00 

 

Du finder os fysisk her:

Ungdomshuset, Sverriggårdsvej 4A, 9520 Skørping

Satellitten, Halvej 1, 9575 Terndrup

Yderrummet, Skolevej 2, 9574 Bælum

 

Overnatning i ungecenteret kan ske efter forudgående aftale. Hvis I vil overnatte i ungecenteret, så skal der søges om tilladelse til midlertidig overnatning hos Nordjyllands Beredskab - vær opmærksom på, at der skal søges mindst to uger før første overnatningsdøgn.

Ansøgning om midlertidig overnatning skal ske her.

Læs mere om reglerne for midlertidig overnatning her.

 

Kontakt:

Sabrina Munk, Centerkoordinator Øst

smjo@rebild.dk// 4073 1886

 

 


 

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

 

Gode idéer?

Har du en god idé, så skriv til os, og vi får det sammen til at ske!

Hjælp til selvhjælp