• Sko

Ungecenter Syd

I Ungecenter Syd er der mulighed for et hyggeligt brætspil, et spil pool, bordtennis, bordfodbold eller at dyste i alverdens spil på spillemaskinerne. Du kan også slappe af i hyggehjørnet eller se en god film i vores lækre biograf. Bagning og madlavning er også aktiviteter, vi gerne giver os i kast med. Omgivelserne er fine og faglokalerne mange, så mulighederne for aktiviteter er nærmest uendelige. Kan du lide fart over feltet, arrangerer vi fra tid til anden en tur på vores Bocartbane på Grynderupvej 12, hvor vi kører ræs mod hinanden. Kan du lide at arbejde med træ, vil der være mulighed for at bygge tribuner, der kan få Bocartområdet helt i top.

 

I SYD er vi vilde med temafester, og vi er ligeglade med, om det er superheltefest, Valentinsaften eller Bond Night, der er på programmet, for vi er altid med på en hyggelig aften.

 

Vi er SÅ KLAR til hjælpe jer med at stable noget på benene – kun fantasien sætter grænser for, hvad vi sammen finder på af skøre ting og sager. Så sidder du med en lys ide, frem med den og vær med til at sætte dit præg på vores fælles Ungecenter!

 

Psst.. Vi har fået vores egen rullende satellit ”Petitten” - en lille campingvogn i ægte retrostil, så vi kan rykke ud i nabobyerne og direkte ud til Jer. I kan booke Petitten til en hyggelig aften lige der, hvor I synes tingene sker. Så skal Ungecenter Syd åbne i jeres baghave, til den næste lokale fodboldkamp eller noget helt tredje? 

 

 

Følg med i vores aktiviteter på facebook

 

Du finder os fysisk her:

Ungecenter Syd, Løgstørvej 161, 9610 Nørager

 

Åbningstider:

Mandag kl. 14.45-21.00

Onsdag, kl. 13.45-21.00

Torsdag, kl. 14.45-21.30

Fredage - Hold øje med vores Facebookside

 

 

Kontakt:

Rasmus Rask irara@rebild.dk // 4073 1598

 


Web SYD

TILMELD DIG NU!

Her kan du tilmelde dig alle de skøre, sjove, hyggelige, spændende, vilde hold, aktiviteter, events og ture. GØR DET, FØR DET ER FOR SENT!

Hjælp til selvhjælp