Ungecenter Syd

Heksen, Løven og Garderobeskabet
På Sortebakkeskolen ligger Ungecenter Syd, og når du har fri, kan det godt betale sig at holde til højre i stedet for at springe på bussen. Til højre ligger DIT ungecenter, og selvom vi ikke er Narnia, så er det STEDET, hvor kun din fantasi sætter grænsen for, hvad vi kan lave, opnå eller skabe!

I denne sæson sætter vi skovlen i jorden til vores nye udemiljø, vi går i krea-hjørnet og får pulsen op i fysiske aktiviteter eller i krævende FIFA kampe. Vi slapper af over et spil pool, i biografen eller hygger med madlavning og hjemlig hygge i det de unge kalder deres ”andet hjem”.

I UC Syd er der altid mulighed for et hyggeligt brætspil, et spil pool, bordtennis, bordfodbold eller at dyste i alverdens spil på spillemaskinerne. I kan også slappe af i hyggehjørnet eller se en god film i vores lækre biograf. Bagning og madlavning er også aktiviteter, vi gerne giver os i kast med. Omgivelserne er fine og faglokalerne mange, så mulighederne for aktiviteter er nærmest uendelige. Kan I lide fart over feltet, arrangerer vi fra tid til anden en tur på vores Bocartbane på Grynderupvej 12, hvor vi kører ræs mod hinanden. Kan I lide at arbejde med træ, vil der være mulighed for at bygge tribuner, der kan få Bocartområdet helt i top.

I Syd er vi vilde med temafester, og vi er ligeglade med, om det er superheltefest, Valentinsaften eller Bond Night, der er på programmet, for vi er altid med på en hyggelig aften.

Vi er SÅ KLAR til hjælpe jer med at stable noget på benene – kun fantasien sætter grænser for, hvad vi sammen finder på af skøre ting og sager. Så sidder I med en lys ide, frem med den og vær med til at sætte jeres præg på vores fælles Ungecenter!

Efteråret 2018 byder på følgende fastlagte aktiviteter, som du kan koble dig på hver måned:

#Fredagscafé

#De kreatives legeplads

#Smag på kulturen

Se mere under Tilmelding

Center- & Elevråd

I Syd har vi vores eget Center- & elevråd for unge, som vil have indflydelse på deres skole og fritid. Lige nu arbejder vi benhårdt på etableringen af et udemiljø omkring Sortebakkeskolen og UC Syd. Vil I være med i rådet? Kontakt Rasmus.

Den rullende satellit "Petitten"

Psst.. Vi har fået vores egen rullende satellit ”Petitten” - en lille campingvogn i ægte retrostil, så vi kan rykke ud i nabobyerne og direkte ud til Jer. I kan booke Petitten til en hyggelig aften lige der, hvor I synes tingene sker. Så skal Ungecenter Syd åbne i jeres baghave, til den næste lokale fodboldkamp eller noget helt tredje? Kontakt Rasmus.

#Wearesocial

Følg med i vores aktiviteter på facebook, instagram og snap (rusyd9610)

Du finder os fysisk her:

Ungecenter Syd, Løgstørvej 161, 9610 Nørager

Åbningstider: