R:UD

R:UD er Rebild Ungdomsskoles internationale taskforce. Læs mere om principperne for R:UD her. Vi arbejder på at skabe nye ungefællesskaber på tværs af landegrænser.

Vi har tidligere haft et samarbejde i Marokko med organisationen AFCD i Ait Ourir tæt på Marrakech, hvor vi med hjælp fra Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) fik et godt samarbejde med fokus på ungeinvolvering – både i dansk og marokansk regi. Vi havde ligeledes to unge, der flyttede til Marokko i 10 måneder for at arbejde på projektet. 

Er du interesseret i at være global trendsætter og bidrage til skabe udsyn såvel som indsigt i, at være ung i udlandet? Så JOIN US og vær med til at skabe mulighederne for, at vi kan tage pulsen på ungeliv i verden. Du er selv med til at sætte dit præg og skabe nogle muligheder for hvordan, og hvor vi skal arbejde!

Interesseret?
Kontakt Trine Buus-Pedersen, trbp@rebild.dk // 4114 8372

R:UD

R:UD er Rebild Ungdomsskoles internationale taskforce. Læs mere om principperne for R:UD her. Vi arbejder på at skabe nye ungefællesskaber på tværs af landegrænser, og har sat fokus på Marokko som ’the place to be’.

Vi har en samarbejdspartner (AFCD) i Marrakech, hvor vi med hjælp fra Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) har fået opbygget et godt samarbejde med fokus på ungeinvolvering – både i dansk og marokansk regi. 

Er du interesseret i at være global trendsætter og bidrage til skabe udsyn såvel som indsigt i, hvordan man er ung i Marokko? Så JOIN US og vær med til at skabe mulighederne for, at vi kan tage pulsen på ungeliv i Marokko – både digitalt og fysisk!

Læs også lokale artikler om projektet:

Unge vil hjælpe unge i Marokko

De hjælper faktisk

Interesseret?
Kontakt Trine Buus-Pedersen, trbp@rebild.dk // 4114 8372

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.