Ungecenter Nord

Velkommen til Ungecenter Nord

I Ungecenter Nord er der dømt cafehygge og samvær! I kan tæske hinanden i FIFA, brætspil eller noget helt tredje. Er I typerne, der elsker at give den gas i køkkenet, så kom og indtag forklædet. Måske I er mere til hyggesnak i sofaen med en varm kop te, eller vil bruge lidt tid på de sidste lektier, så er der også plads til jer!

I kan låne en nøgle…

Helt gratis kan I låne Ungecenter Nord til et arrangement, et gruppearbejde, et møde eller hvad I ellers går og engagerer jer i. Vi har også et musiklokale med udstyr til elektronisk musik. Ønsker I at låne Ungecenter Nord…? Ring eller skriv til Kristine 4073 1995 // krth@rebild.dk for at aftale nærmere. Hvis I låner ungecenteret, udfyldes følgende formular.

Din idé…

Har du gode ideer til noget, du synes, vi skal sætte i søen? Tag fat i Kristine på telefon 4073 1995 og vær med til at realisere projektet.

Overnatning i ungecenteret

Overnatning i ungecenteret kan ske efter forudgående aftale. Hvis I vil overnatte i ungecenteret, så skal der søges om tilladelse til midlertidig overnatning hos Nordjyllands Beredskab – vær opmærksom på, at der skal søges mindst to uger før første overnatningsdøgn.

Ansøgning om midlertidig overnatning skal ske her.

Læs mere om reglerne for midlertidig overnatning her.

#Skatefaciliteter i Støvring

Er du til skateboard eller løbehjul? Så kan ‘hallen’ på Mølledamsvej i Støvring være stedet for dig! Du skal selv medbringe dit eget udstyr, dog har vi hjelme til udlån. Vi anbefaler på det kraftigste at benytte sikkerhedsudstyr.

Alt det kedelige, men også meget vigtige:

  • Forsikring: Al aktivitet i og omkring ‘hallen’ er på eget ansvar. Hallen eller ungdomsskolen har ikke en forsikring, som dækker brugerne. Vi henviser til egen familieforsikring. 
  • Rygning: Der må ikke ryges i hallen eller på hallens område. 
  • Alkohol og stoffer: Der må ikke indtages alkohol eller stoffer i forbindelse med aktivitet i hallen, som det også gælder i ungdomsskolens aktiviteter generelt.
  • Overtrædelse er bortvisningsgrund!

Ungecenter Nord er ikke kun i Støvring

To gange om ugen åbner vi i Satelitten i Suldrup til hygge, mad, spil, og hvad vi ellers kommer på. Kom og join us i kælderen under Suldrup Skole.

#Wearesocial

Følg med i vores aktiviteter på instagram (@ungecenternord)

Du finder os fysisk her:

  • Ungecenter Nord / 13C, Grangårdsvej 13c, 9530 Støvring
  • Satellit Nord, Hjedsbækvej 289, 9541 Suldrup
  • ‘Hallen’ / Mølledamsvej, 9530 Støvring

Åbningstider

Ungecenter Nord

Mandag:

Kl. 15.00-17.00 Creative corner. Vi maler, syr tøj, tasker, osv. Alle kan være med – dog er tilmelding nødvendig

Kl. 18.30-22.00 Åben for alle

 

Tirsdag:

Kl. 14.30-21.30 Åben for alle. 

 

Onsdag:

Kl. 14.30-18.00 Åben for alle 

Kl. 15.00-17.00 Plastik og lektiecafe

Kl. 19.00-21.00 Vi skater i skaterhallen på mølledamsvej

 

Torsdag:

Kl. 15.00-18.00 Bordtennis eller deko af skatehal

Kl. 19.00-21.00 Vi skater i skaterhallen på mølledamsvej 


Satellit Nord i Suldrup

Onsdag kl. 18.30-21.30 

Torsdag kl. 18.30-21.30 


Kontakt

Kristine Thillemann krth@rebild.dk // 4073 1995

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.