04/12-2018

Byggeklodser klar til unges fritidsliv

Elev- og Centerråhttp://rebildungdomsskole.dk/media/130437/Byggeklodser-klar-til-unges-udeliv.jpgd ved Ungecenter Syd og Sortebakkeskolen holdt indvielse i går for overbygningen, hvor der blev holdt taler, klippet snor, området blev indtaget og der blev afsluttet med kage og sodavand. Nordjyske kiggede også forbi til indvielsen.

 

2/11-2018

Genvind din fritid og livet

Ungerådet deltog, da Rebild Kommunes Fritidsråd afholdt Fritidskonference for 200 borgere i kommunen. 

 

23/10-2018

Lokale unge brugte efterårsferien i EU-Parlamentet

Efterårsferien har for en gruppe unge fra Rebild stået på masser af EU-politiske input, da bussen styrede mod Bruxelles efter flere intense oplæg om EU i løbet af sensommeren. 

 

01/10-2018

Så kan deres børn lære det

Læringslokomotivet har hele september kørt på skinner med 20 seje unge. Som noget nyt denne sæson har der været en ekstra vogn tilkoblet – nemlig Forældrekupéen. Læs mere i artiklen fra Nordjyske om initiativet og forældrenes oplevelse hermed.

 

17/08-2018

Seksualitet tur-retur fra Ukraine

Sexualisterne i Rebild har i samarbejde med Ukrainske organisationer besøgt Kiev Pride i juni 2018 og har netop haft genbesøg i forbindelse med Copenhagen Pride. Et projekt der har til formål at sætte sexualisternes erfaringer i spil i en ukrainsk kontekst. Nordjyske kom forbi og mødte nogle af de danske unge, der er en del af projektet.

 

07/08-2018

Set fra borgmesterstolen

Ungdomsskoleforeningen har i deres magasin ‘Ungdomsskolen’ fra august 2018 inviteret Rebild Kommunes borgmester Leon Sebbelin til en snak om Læringslokomotivet.

 

27/06-2018

Unge blev mindre nervøse for eksamen

I Ungecenter Syd har de haft fokus på eksamensforberedelse igennem juni måned, som har hjulpet de unge til at blive mere klar til det grønne bord. Læs mere i Nordjyskes artikel.

 

20/06-2018

Lad folket mødes og tage snakken

Folket og stemningen på Folkemødet 2018

Rebild Ungeråd og Støvring Gymnasium har haft en gruppe unge på årets folkemøde, og nogle af de unge har skrevet artikler til Vores Avis. Tjek dem ud her..

 

19/06-2018

Læringslokomotivet – nu med forældrekupe

Ungdomsskoleforeningen og Egmont Fonden igangsætter indsats for forældre i intensive læringsforløb. Rebild Ungdomsskole er med i indsatsen for forældre med unge på Læringslokomotivet. læs hvad forældre og unge i Rebild tænker herom.

 

10/06-2018

De har fået mere mod på at lære

Med en overnatning i shelterne ved Boldrup Museum afsluttede Læringslokomotivet 2017 den sidste fællesdag. Læs artiklen fra Nordjyske, der også fortæller om, hvad de unge har fået ud af at deltage…

 

13/05-2018

Kunstmuseum var en fed oplevelse for 17 unge

Ungecenter Øst tog sammen med en flok unge til Kunsten i Aalborg og fik sjove oplevelser både inde og ude. Læs mere i artiklen fra Rold Skov bladet.

 

30/04-2018

De unge får også en stemme

Rebild kommunes er i gang med at lave en ny sammenhængende børne- og ungepolitik. Indsparkene er blandt andet leveret i en netop afholdt workshop for medarbejdere, politikkere og ikke mindst de unge. Læs mere om de unges bidrag i artiklen.

 

07/04-2018

To unge optages på Kritikerskolen

En workshop med Politikens Debattør- og Kritikerskole og Rebild Ungdomsskole fik to gymnasiepiger fra Støvring til at søge om optagelse på Kritikerskolen i Aarhus. De blev begge optaget i december. Læs hvordan det er gået dem.

 

18/03-2018

-Se lige en fed klimadims

Weekenden stod i klimaets tegn i Ungecenter Nord, der sammen med Rebild Bibliotekerne og Kulturskolen i fællesskab satte klimaet på dagsordenen for hele familien. Tjek det ud i artiklen fra Nordjyske

 

27/02-2018

Ungdomsskole udstiller i Kig Ind

I Nordjyske kan du læse om unge fra Ungecenter Syd, der udstiller i Kig Ind i Nørager. Bemærk; at der er er en fejl i notitsen. Pengene fra salg af værkerne går selvfølgelig til Udearealet ved Ungecenter Syd / Sortebakkeskolen i Nørager.

 

27/02-2018

En klimafestival for hele familien

RU bidrager til klimaugerne i Rebild ved at lave fælles arrangement med biblioteket i Støvring. Tjek artiklen fra Nordjyske ud herom..


RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.