13/10-2021

Klimauger åbner på genbrugsplads

I Rold Skov Bladet denne kan du læse om klimaugerne, hvor RU bidrager med plancher og information om hvordan skrald i form af plastik kan bruges til nøgleringe o.a. samt hvordan genbrugstøj kan genanvendes på nye måder.

 

29/9-2021

March mod ensomhed med stop i Rebild

Læringslokomotivet fik besøg af Patrick Cakirli, der hvert år vandrer igennem Danmark mod ensomhed, hvilket var en øjenåbner for mange af de unge. Læs mere i Rold Skov Bladet.

 

Unge i Rebild er tilbage i Ungdomsskolen

Samme dag bragte Rold Skov Bladet ligeledes en artikel med fokus på genåbningens betydning for de unge – både dem der har nemt ved at komme tilbage og dem, der har brug for en hjælpende hånd. 

 

28/6-2021

10.000 unge styrker deres demokrati muskler i nyt landsdækkende demokrati fitness program

Rebild Ungdomsskole er med til at styrke unges demokratiske deltagelse i projektet Demokrati Fitness, der over en toårig periode læder unge på til aktivt medborgerskab.

 

10/6-2021

Uddannelsesråd i Rebild tilført nyt ungt blod

Rebild Ungdomsskole er en del af Uddannelsesråd i Rebild og repræsenteret ved både leder og ungerepræsentant. Læs mere om udvidelsen af rådet med nye unge i artiklen fra Rod Skov Bladet. 

 

2/6-2021 

Meget at tage sig til i sommerferien

I samarbejde med Mariagerfjord og Vesterhimmerland ungdomsskoler laver Rebild Ungdomsskole sommerferieaktiviteter for unge. Læs mere herom i artiklen fra Nordjyske.

 

30/5-2021

Ungdommen i skaberhjørnet

Elev- og Centerrådet ved Ungecenter Nord og Sortebakkeskolen har søgt og fået penge til at etablere Platform X, et plateau / sceneområde ved deres udemiljø. De sidste par uger er det blevet realiseret, og de har været i arbejdstøjet med et super godt resultat 😉


RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.