Og politiet kom forbi…

I går havde vi opstart på forårets knallertundervisning i Støvring, hvor alle de kommende knallertkørere og deres forældre var inviteret til infomøde med deltagelse af Politiets forebyggelsesafdeling, som kom og fortalte om blandt andet trafiksikkerhed, ansvar osv.

Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk
Trine Buus-Pedersen
trbp@rebild.dk

Alle unge kommende knallertkørere var mødt op sammen med mindst en forælder, så der var fuldt hus, og vi håber at infomødet giver dem en god start på deres kommende ageren i trafikken på knallert

VI oplever stor interesse fra både de unge og deres forældre i forhold til at komme sikkert ud på vejene, og derfor er vi rigtig glade for, at også Politiets Forbyggelsesafdeling stiller op og er med til at forberede de unge – tak for det ;-)”

Jane Andresen, Tovholder Knallertundervisning

RU er et kommunalt tilbud til unge 13-18-årige om undervisnings- og fritidsaktiviteter. Vi har en lang række aktiviteter og tilbud til unge. Tilbuddene kan bl.a. omfatte almen undervisning i emner, der interesserer de unge, dannelses- og uddannelsesrettede aktiviteter og events samt mulighed for prøveforberedende undervisning i folkeskolefag.

Følg os

© Rebild Ungdomsskole. Grangårdsvej 13 C, 9530 Støvring.